Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gözlemcisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoş bir haber alabilirsiniz. Kişisel hayatında şansınız yaver gidiyor. Ailenizden biri bir evlilik veya doğum gibi olumlu bir şeyden söz edebilir. Veya beklediğiniz parayı alabilirsiniz. Birine borç para verdiyseniz, bugün sonunda paranın ödemesini alacaksınız. Hayır duaları almak ve samimi aile etkinlikleri için güzel bir gün olacak.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Zirveye çıkmanı sağlayacak bir yol bulabilirsin. Bir süredir tanınırlık peşinde koşuyorsun ve şimdi istediğini almak üzere olabilirsin. Mevcut astrolojik enerjiyle, yeni bir kapı açılabilir ve kendini bambaşka bir gerçeklikte bulabilirsin. Hayatının her alanında tutkuların hakkında konuşup onları görünür kılmalısın. Mevcut astrolojik eğilimi taleplerini dillendirerek kullan. İnsanlardan düşüncelerini okumalarını bekleme.Bugün geleceğe odaklanın. Oldukça soylu düşüncelerinizin üzerinde etkisini gösteren bir cesaret söz konusu olacağı için bu kalitenin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Bir şeyi aklınıza koyduğunuzda nasıl başarılı olabileceğiniz karşısında şaşkına döneceksiniz. Tek başınıza bir yürüyüşe çıkın ve hayatınızda yapmak istediğiniz bir sonraki büyük hamle üzerine düşünün. Hatta böylece bu planı nasıl uygulamaya koymaya başlayacağınız konusunda beyin fırtınası bile yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

24 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam düzeninizle ilgili yeniliklere gidebilir; görev paylaşımları, ortak çalışmalar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kazan & kazan durumları yaratmaya çalışmalı ve karmaşık durumlardan kaçınmalısınız.

24 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son tatil gününü dinlenerek geçirmek istediğin bu günde sosyal medya ve internetten iyice soyutlanabilirsin. İyi bir gözlem yeteneğine sahipsin. Çevrende olup bitenleri doğru bir şekilde değerlendirmen aldığın kararları etkiliyor. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin sağlık sorunları ile uğraşabilirsin.

24 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır yapmak istediğiniz ancak vakit ayıramadığınız hobi veya çalışmalar için ideal bir gündesiniz. Bugün bu konularda karar vererek onları yeniden şekillendirebilirsiniz. Özel alanınızda vakit geçirmek size iyi gelecektir.

24 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün çok uğraşı gerektiren bir durum olabilir. Ne yapıyor iseniz daha kararlı ve başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Empati yeteneği yüksek kişiler ile iletişim kurma fırsatı yakalayabilir, kendinizi ifade etmenin anlamanın ve anlaşılmanın huzurunu sürebilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara hep nazikçe yaklaşın ve bugün aptalca bir şeyle kendinizi şımartın. Şimdi özel birine yakın olmanın en iyi zamanlarından biri.

24 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiliğinizi her konuda ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Sezgileriniz sizi yönlendirecek. Alışkanlıklarınızın sizin için önemi büyük. Paylaşımlarınızda alçak gönüllü olmalısınız. Sağlığınızın hassas olduğu bir gün.

24 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi geleceğe yoğunlaştırarak uzun vadeli planlar yapmak isteyeceksiniz. Özellikle kariyerinizde gelmek istediğiniz noktaya odaklanmanız mümkündür. Bunları yaparken günlük işlerinizi ihmal edebilirsiniz. Kısa vadede gerçekleşmesi gerekli şeylere isteksizlik gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan birlikteliğinizin tadını çıkarın ve romantik bir gece geçirin. İş hayatınızda, elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Geçmişten gelen bazı şeyler, bugün sizi rahatsız edebilir.

24 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize yönelik düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak gelişmeler söz konusu. Kendinizi ve sevgilinizi sorgularken iyimser düşüncelerinizi yükseltirseniz bakış açınız değişecek ve ilişkiniz yeni bir boyuta geçecek. Sıkı birgünü sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızın olumlu ve destekleyici tavırları da sizi motive edici olacak ve hedeflerinize yakınlaşacaksınız. Sizin için para harcamak bir zevk! Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz. Mevcut bir hastalığınız varsa bunun tedavisi hızlanacak.

24 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 36" R
Ay
Akrep
25° 08' 46"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 19' 04"
Mars
Balık
26° 09' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 07"
Satürn
Balık
16° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 46"
Lilith
Başak
22° 49' 34"
True Node
Koç
15° 34' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>