Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eksiklerine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Her ne kadar güçlü bir vücuda ve zihne sahip olduğun doğruysa da, bazen kendine ekstra dikkat etmen gereken zamanlar olur. Bugün ise bu düşüncenin farkına varmak için uygun bir gün. Bu, sağlık sorunları yaşayacağın anlamına gelmiyor; fakat gezegenler şu anda bol aktiviteli bir sürecin içindeler; ki bu da en önemli varlığına dikkat etmeni öneriyor: bedenine!Kendi ifadenizin bastırıldığını iddia ediyorsunuz. Gerçekten öyle mi? Sansür, gerçekten endişelenilecek bir durum mu, yoksa sadece iyi bir mazeret mi? Belki de algıladığınız engeller sadece bir yanılsamadır. İfade edecek çok eleştiriniz var ve bunlar yapıcı olabilir. Ama bunları yüksek sesle söyleyin ya da içinizden mırıldanmakla yetinin…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birileri ya da bir şeyler bugün seni teşvik edebilir. Bazı şeyleri yapmakta ve harekete geçmekte rahatsız edici bir dürtü hissedebilirsin. Bu içgüdüyü takip et ve ne kadar çok yatakta kalmak istediğin hakkında mızıldanmaktan vazgeç. Gerçekler ayıltıcı olabilir ancak esas anahtar dengedir. Duygusal durumuna dürüst bir bakışta bulunmak ve yavaşça bunu fark etmek için neye ihtiyacı olduğu konusunda olaylara biraz denge getir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş anılar, geçmişteki deneyimler hatıranızda canlanabilir. Gün içinde inatçı, ısrarcı yanınız öne çıkabilir. Dış görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, estetik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Manipülatif tavırlara karşı dikkat.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir düşündüğün fakat bir türlü çözüme ulaşamadığın konular hakkında bir çözüme ulaşman, geleceğe dair umutlarını yeniden canlandıracak. Çalışmayan bir Oğlak burcuysan, CV’ni gözden geçirebilir, eksik hissettiğin noktalara yoğunlaşabilirsin. Bugün senin için önemli olan hedeflerinden şaşmamak olacak. Harcamalarının artması, bir süredir mali konularda almak istediğin tedbirleri hayata geçirmeni zorlaştırabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Alacağınız kararı mantığınızla uygulayacaksınız. Bazen her şey mantıkla açıklanamayabilir lütfen duygularınızı da göz ardı etmeden hareket etmeye çalışın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda. Parasal konular üzerinde daha ciddi durabilirsiniz. Birikimlerinizi yerinde kullanmaya ve planlı olmaya gayret etmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi aşka karşı cesaretli ve atılgan hissedebilirsiniz. Aşk ve dostluk anlamında sağlıklı ve güzel ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Gökyüzüne ilişkileri zorlayıcı enerjiler hakim. Sakin ve yapıcı tarafınız devrede olursa sorunları olgunlukla yönetebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkinizdeki tartışmada, haksız yere kötü konuma düştüğünüzü düşünmek sizi üzebilir. İnsanların ne düşündüğünü tam olarak bilmeden, varsayımlara dayanarak suçlamalar yapmaktan sakının.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Bugün partnerinizin her şeyini merak ederken, kendi düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı ekstra nazik ve şefkatli olacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Hayatınıza yeni ve eğlenceli bir aktivite eklemek isteyeceksiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 28" R
Ay
Balık
03° 21' 13"
Merkür
Koç
18° 11' 17"
Venüs
Boğa
04° 21' 45"
Mars
Koç
01° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 42"
Satürn
Balık
16° 48' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 43"
Lilith
Başak
23° 38' 26"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>