Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişimi Kabullenmeyebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Destek arayan biri senin varlığını arayabilir. Günün enerjisi sadakat ve bağlılığı ön plana çıkarıyor olacak. İnsanlar seni konuşulası buluyor olacak ve sen de sorunlarına çözümler getiriyor olacaksın. Bu rolü kendine yakıştıracaksın da. Bırak sorun çözme yeteneğin parlasın.Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Bir ailenin parçası olmak üzerine düşünebilirsin. Bir süredir görmediğin aile fertlerinle irtibata geçebilirsin. Ailen uzakta da yaşıyor olsa, telefonda hasret giderebilir; veya yakınlarındakileri ziyaret etmek isteyebilirsin. Bir selam vermek için uğra ve biraz laflayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şu veya bu şekilde, yavalşamanız gerekcek. Bu ister bir aşırı hız cezası makbuzu olarak isterse koşarken düşüp dizinizi sıyırmak şeklinde gelsin, bu mesaja kulak vermeniz gerektiğini bilin. Bu yavaşlama yüzünden duygusal bir çöküş yaşamamanız çok önemli. Bu, sizin iyiliğiniz için, mızmızlanmak yerine sadece akışa ayak uydurun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

21 Mart'a kadar yakınlarınızdan, kardeş ve kuzenlerinizden daha çok destek aldığınız bir zaman dilimi başlıyor. İletişim odaklı projeleriniz hızlanabilir, güzel zamanlar geçireceğiniz kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemedik haberler kapını çalabilir. İlişkisi uzun süre evvel bitmiş bir Oğlak burcuysan eski sevgilin seninle irtibata geçebilir. Çalışan bir Oğlak burcuysanhayatındaki şartların değişimine ayak uydurmakta güçlük çekiyorsun. Tecrübeli insanların faydasını görebilirsin. Sosyal medya sayfalarında düzenleme yapamaya karar veriyorsun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekçi bakış açınız problem çözmenizde sizi destekleyebilir. Konulara maddesel yaklaşımınız olası bazı sorunlar öncesinde önlem almanızı sağlayacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişe içinde tutan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde parasal konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Aşk konusunda partnerinizden istedikleriniz her an size verilebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte iletişim ve eğitimle ilgili daha elverişli şartlar sunan bir döneme ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizin desteği, kardeşleriniz, komşularınız,arkadaşlarınızla kurduğunuz iyi ilişkiler sağlıklı düşünmenizi sağlayabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gezegenlerin konumu ile çok farklı ve aynı zamanda oldukça heyecan verici bir şey yapmak isteyebilirsiniz. Romantizm söz konusu olduğunda, her zamanki kadar tutkulu olmayabilirsiniz, ancak macera duygunuzu paylaşan ve farklı ve orijinal bir şey yapmaya ihtiyaç duyan başkalarıyla faaliyetlerde bulunmak isteyeceksiniz. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzerdisiplinleri, kişinin performansı ile direkt bağlantılı olan parametrelerdir. Yediklerinize dikkat edin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem eğlence içerikli, hem dehayatıyla ilgili sosyal ortamlara dahil olabilirsiniz. Bu ortamlarda kuracağınız iletişim ve gireceğiniz etkileşim, son derece olumlu olabileceği gibi, ileride size faydalar sağlayabilecek fırsatlar yaratma potanisyeli de taşıyabilirler.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize bütün kalbinizle güveniyorsunuz ve onu çok seviyorsunuz. İş yerinizde çok yoruluyorsunuz ve bazen kendinizi tükenmiş hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerjiler saçıyorsunuz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz yaşadığınız ilişkiyi bitirseniz de, o yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden bu konuda destek istiyor, fakat sizi yolunuzdan döndüremeyecek gibi. İş yerinde yaşadığınız ortam sinirlerinizi bozuyor. Bugün şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk, bugünlerde gerçekleşebilir. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 54" R
Ay
Koç
10° 10' 40"
Merkür
Koç
19° 50' 14"
Venüs
Boğa
07° 29' 05"
Mars
Koç
03° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 22"
Satürn
Balık
17° 01' 27"
Uranüs
Boğa
22° 38' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 07"
Lilith
Başak
23° 55' 18"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>