Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

İlişkileriniz son zamanlarda sizin için zor oldu, fakat olayların iyileşeceğine olan inancınızı kaybetmeyin. Bugün sevgiliniz ya da sevdiğiniz biriyle bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Düzeltmeniz gereken bazı yanlış anlamalar olabilir. Ya da belki rahatça konuşup ve içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Yalnızca seçtiğiniz sözcüklerle insanların duygularını incitmemeye dikkat edin.

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Günün enerjisi seni risk almaya yöneltiyor. Evet, senin için ciddi riskler almanın zamanı geldi. Normal düşünme biçimini kullanarak aşılamayacağınıdüşündüğün sorunlar için aklını olasılıklara ve çözümlere aç. Neden arzuladığından daha azıyla yetinesin? Kendi kendine şunları tekrarla: risk yoksa kazanç da yok. Cesaret ve istikrar seni günün kazananı yapacaktır.Bugün sizin için ilginç bir gün olacak; zira kendinizi gerçekten sizinle hiç alakası olmayan bir savaşta iki ateş arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Her iki tarafı da dikkatli bir şekilde inceleyebilir ancak herhangi birine kesin olarak bağlanmakta tereddüt edebilirsiniz. Bunda sıkıntı yok. Ancak bilin ki bu çekişmenin bazı yönleri cidden sizi de ilgilendiriyor. Onun sonuçlarından siz de etkileneceksiniz ve meselede kesinlikle sizin de sözünüz geçiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi ifadenizin bastırıldığını iddia ediyorsunuz. Gerçekten öyle mi? Sansür, gerçekten endişelenilecek bir durum mu, yoksa sadece iyi bir mazeret mi? Belki de algıladığınız engeller sadece bir yanılsamadır. İfade edecek çok eleştiriniz var ve bunlar yapıcı olabilir. Ama bunları yüksek sesle söyleyin ya da içinizden mırıldanmakla yetinin…

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor ve Venüs Başak burcuna geçiyor. Aklınızdan geçenlerin önünüze geldiğini görebilirsiniz. Sözlerinizin enerjisi daha güçlü olabilir. Olumlama, ibadet ve meditasyon yapmak için oldukça güzel bir gün.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene sürpriz bir kahvaltı hazırlayarak, pazar gününe başlayacaksın. Eksiklerini tamamlamak isterken, harcamalarının kontrolünü kaybedebilirsin. Bir süredir aklında olan fakat bir türlü cesaret edemediğinyatırımlarını ailenle paylaşmak isteyeceksin. Ailenin fikirleri sana yol gösterecek. Sosyal medyada gezinirken eski sevgilinin profiliyle karşılaşabilir, duygusal anlar yaşayabilirsin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizde olmayan sebeplerle arkadaşlığınızı bitirmeniz gereken kişiler olabilir. Böyle bir durum içerisindeyseniz net ve sert olmayan söylemler içinde olmalı ve açık kapı bırakmalısınız. Sonradan dönüşü olmayan kararlar içine girmemeyi önemsemelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin para ya da güvenlik durumu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizde daha esnek olmalısınız. Dolunay etkisi devam etmekte.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklediğiniz kişiden beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Yeni ve güzel hislere kavuşabilir taze fırsatlar yakalayabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerinizde cevaplayamayacağınız sorularla karşılaşabilir, iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Bildikleriniz ve bilmedikleriniz konusunda dürüst olmak her şekilde işlerinizi kolaylaştıracaktır. Karşılaşacağınız en büyük zorluk kendinizle olan kavganızdır.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Tüm işlerinizde yenileme söz konusu olacak.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi merak ettiğiniz bir konu hakkında geliştirmeye karar verebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizde biraz gerilim yaşayabilirsiniz. Sesinizi çıkarmadan gelişmeleri beklemek sizin yararınıza olacak. Günlük ilişkilerinizde tahriklere çok çabuk kapılmanız olası. Ayrıca size karşı olumsuz hisler besleyen birisinin açık saldırılara geçmesini de bekleyebilirsiniz. Düşüncelerinizi bu konulara ve kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız yoğunlaşacak. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 43" R
Ay
Balık
04° 38' 42"
Merkür
Koç
18° 14' 23"
Venüs
Boğa
04° 28' 25"
Mars
Koç
01° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 59"
Satürn
Balık
16° 49' 11"
Uranüs
Boğa
22° 30' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 01"
Lilith
Başak
23° 39' 02"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>