Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumlulukların Ağır Basıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

İşler sizin için gerçekten bir araya geliyor olabilir. Olayların yolunuza nasıl çıktığına bakarak hayatınızdan daha fazla memnun olacak, düzen ve huzur hissedeceksiniz. Acımasız mükemmellik arayışınız bazen sizi strese sokuyor, bu da hayattan zevk almanızı zorlaştırıyor. Ama şimdi kendinize ve yolunuza daha fazla inanıyor ve güveniyorsunuz. Bugün bunu sevdiklerinizle kutlamak isteyebilirsiniz.

Yakınınızda kalem ve kağıt bulundurarak patent ofisinin numarasını aldığınıza emin olun. Oldukça devrim yaratabilecek son derece özgün fikirlerle ortaya çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen elektronik cihazlar daha fazla ilginizi çekiyor. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair çarpıcı gözlemler yapma gücünüz var. Bu durum evinizdeki bir cihazın verimliliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda parlak bir fikirle sonuçlanabilir.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Fiziksel çevrenden sıkılmış hissedebilirsin. Bir süredir ertelediğin değişiklikleri yapman bugün mümkün. Belki de duvarlarını temizlemenin, boyamanın veya kaplamanın vakti gelmiştir. Stres seviyeni azaltacak bir renkte boyamayı deneyebilirsin. Yeşil, açık mavi tansiyonunu düşürmekte başarılı olabilir! Seni neşelendirecek bir ton seç.Bu aralar muhtemelen inançlarınıza ve fikirlerinize oldukça güveniyorsunuz; ancak, tam da bu tarafınıza meydan okuyan büyük bir güç söz konusu olabilir. Diğerlerinin size kendi fikirlerini dayatmak için fazla ileriye gidebileceğini aklınızdan çıkarmayın. Onların izinden gitmeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin. Eğer böyle yaparsanız, içinden çıkamayacağınız pis bir tuzağa düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için ilginç bir gün olacak; zira kendinizi gerçekten sizinle hiç alakası olmayan bir savaşta iki ateş arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Her iki tarafı da dikkatli bir şekilde inceleyebilir ancak herhangi birine kesin olarak bağlanmakta tereddüt edebilirsiniz. Bunda sıkıntı yok. Ancak bilin ki bu çekişmenin bazı yönleri cidden sizi de ilgilendiriyor. Onun sonuçlarından siz de etkileneceksiniz ve meselede kesinlikle sizin de sözünüz geçiyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş anılar, geçmişteki deneyimler hatıranızda canlanabilir. Gün içinde inatçı, ısrarcı yanınız öne çıkabilir. Dış görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, estetik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Manipülatif tavırlara karşı dikkat.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde sorumluluklarına dair konular ağır basarken, fiziksel yorgunluğun kendini zayıf hissetmene neden olabilir. Bugün, duygusal kararların yerini mantığa bırakabilir. Etrafında meydana gelen anlaşmazlıklar karşısında kaygıların artış gösterecek. Tartışmalardan uzak durmak yerine hakkın olanı savunman gerekebilir. Yeni bir şeyler öğrenme, kendini herhangi bir konuda geliştirme isteğin bugünlerde daha fazla artabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz. Zamanı verimli kullanamamak gerginliğinizi artırabilir. Bu gerginliğin önüne geçebilmek adına gecikerekte olsa oluşturacağınız programa göre hareket etmek i̇şleri yetiştirmenize yardımcı olacaktır.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı gizlememeli ve kendinizi sevdiklerinize ifade etmelisiniz. Tam emin olmadığınız dedikodular dolaylarında kimseyi yargılamadığınızdan emin olmalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn’ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle akıntının tersine gitmek istediğiniz, ısrar edilen konularda hevesinizi kaybettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Parasal veya geleceğinizle ilgili endişeleriniz sizi insanlara karşı ekstra savunmacı bir hale sokabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Elinizden, istemediğiniz bir para çıkabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu zamanlarda partneriniz ile birbirinize daima destek oluyorsunuz. İş hayatınızda karşınıza zorluklar çıksa bile azimli bir şekilde ilerlemeye devam etmelisiniz. Önemli bir karar alırken sezgilerinizden yararlanın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizdeki karabulutlar dağıldı. Neşeniz ve mutluluğunuz, yaşamınızın her alanına yansımaya başladı. İlişkinizin daha da kalıcı olması, birbirinize vereceğiniz desteğe bağlı. Sosyal hayatınızdaki çekingenlik insanlarda şaşkınlık uyandırıyor. İnsanlarla bir arada olmak için kendinizi zorlayın. İyi bir ekip çalışmasıhayatınızda daha da sivrilmenize yol açacak. Maddi açıdan ciddi önlemler alabilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>