Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İnce Eleyip Sık Dokuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Enerji seviyen değişken olabilir. Bir dakika yerinde duramayacaksın; öbür dakikada ise bir köşeye oturup uyuklayacaksın. Kafein ve şeker gibi enerji hırsızlarından uzak dur. Kahvaltıda protein al ve. Gün boyu molalar da vermek isteyebilirsin. Bedenin dinlenmek istiyor.Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar muhtemelen inançlarınıza ve fikirlerinize oldukça güveniyorsunuz; ancak, tam da bu tarafınıza meydan okuyan büyük bir güç söz konusu olabilir. Diğerlerinin size kendi fikirlerini dayatmak için fazla ileriye gidebileceğini aklınızdan çıkarmayın. Onların izinden gitmeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin. Eğer böyle yaparsanız, içinden çıkamayacağınız pis bir tuzağa düşebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öfke kontrolüne dikkat edin ve sizi geren kişilerden, ortamlardan uzaklaşın. Fikir uyuşmazlıklarını çözüm odaklı olduğunuzda, kendinizi açıkça ifade ettiğinizde uzlaşmaya vardırabilirsiniz. Bazı Oğlaklar için farklı alanlarda, farklı korkular çalışabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi olan bir Oğlak burcuysan, yeni anlaşmalara imza atmadan önce, ince eleyip, sık dokuyacaksın. Ailesinden uzakta yaşayan bir Oğlak burcuysan, uzun süren telefon konuşmaları ile özlemini gidermeyi düşünsen de yeterli olmadığını fark edebilirsin. Bu durum sürpriz ziyaretlere zemin hazırlayabilir. İletişim açısından oldukça verimli geçecek bu günde, uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize attığınız duygularınız patlama noktasına gelmiş olabilir. Artık konuşmak isteyeceksiniz. Böyle bir anda sizi gerçekten önemseyen insanlarla iletişim halinde olmanız daha sağlıklı olacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanla kendinizi geliştirişiniz başkaları tarafından da belirgin ve görünür olacak. Gösterdiğiniz destek ve yardımlar ilerleyen günlerde size de destek gelmesine vesile olacak

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni maceralara atılma isteğiniz, bazı sorumluluklarınızı es geçmenize sebep olabilir. Şu anda aklınızı karıştıran şeyler kayda değer olaylardan ziyade sıkılan zihninizin size karşı oynadığı bazı oyunlar olabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Başarılı bir gün.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok güveniyorsunuz. Sonunda finansal durumunuzu iyileştirebilmeyi başardınız. Alışkanlıklarınızı değiştirip daha sağlıklı hale getirdiğinizde, kendinizi mükemmel hissedeceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi hala seven biri var. Bunu size hatırlatmayı unutsa da bunu bilmelisiniz. Sıkıcı bir projenin sonuna geldiniz, kurtulunca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. İyi kaynaklarınız var fakat para geldiği gibi gidebiliyor. Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Keyif ve eğlenceye kendinizi kaptırırsanız sağlığınız olumsuz etkilenecek.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 19" R
Ay
Kova
29° 38' 21"
Merkür
Koç
18° 02' 32"
Venüs
Boğa
04° 02' 30"
Mars
Koç
01° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 03"
Satürn
Balık
16° 47' 23"
Uranüs
Boğa
22° 29' 19"
Neptün
Balık
28° 58' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 51"
Lilith
Başak
23° 36' 42"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>