Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Muhtemelen "tevafuk" diye bir şey duymuşsundur. Bu,kendinizi doğru zamanda doğru yere koymak anlamına gelen manevi bir tesadüf sanatıdır. Bugün size profesyonel olarak yardımcı olması için yeni biriyle bağlantı kurmaya çalışıyorsanız, böyle bir şansınız olabilir. Veya heyecan verici, yeni ve romantik bir fırsat arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin, özel bir şeyler olmaya başlayacağını göreceksiniz.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Dinlenip bataryalarını şarj etmek isteyebilirsin. Biraz yorulmuş hissediyorsun. Belki de sıkılmışsın. Toksik enerjiyi temizlemek için kendine biraz zaman tanıyacaksın. Öğleden sonrasında uzun uzun kestirmek isteyebilirsin. Birkaç saat ekstradan uyumak sana iyi hissettirecektir. Mahallende birkaç tur da atabilirsin. Güzel mimari ve hareketli sokaklar neşeni yerine getirebilir. Kendini pozitif şeylerle çevrele.Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yolculuk planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde trafikte, araç kullanırken dikkatli olun. Toplu taşımalarda karışıklık yaşamamaya dikkat edin. Hemhem özel hayatınızda varsayım ve çıkarım yerine somut olaylar üzerinden ilerlemeniz size kazandıracaktır.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla sosyal bir aktiviteye katılabilir ve çevreni genişletmek adına yeni insanlarla tanışabilirsin. Tanışacağın kişiler ileride senin için önemli bir referans kaynağı olabilir. Kişisel isteklerine odaklanmak, hayatındaki sorunları çözmek için harekete geçeceksin. Uzun zamandır kafanı kurcalayan bir konu hakkında, net bir sonuca ulaşman yükünü hafifletecek. Yalnız bir Oğlak burcuysan, beklemediğin bir kişiden gelecek aşk itirafı seni şaşkına çevirebilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir adım atmak için kendinizde cesaret bulamıyor ve bu durum içerisinde hareketleriniz kısıtlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hareket alanınızın kısıtlanması çoğu zaman durağan bir sürece geçiş yaptığınıza işaret etse de bu tarz durumlar hata yapmanızı engelleyen bir süreç olarakta düşünülebilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar maddi konular,ve para konuları gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Sahip olduklarınızı değerlendirme konusunda daha geniş imkanlarınız olabilir, gelirlerinizi artırabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konularda ne kadar iletişim içerisinde olursanız olun, partnerinizle anlaşmaya varmanız pek mümkün görünmüyor. Huzurlu bir hayat için herkesin farklı bir bakış açısına sahip olduğunu aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte özel bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün size birçok yeni heyecan verici fırsat getirecek.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden alacağınız bir haber nedeniyle biraz alıngan ve anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. İnsanlara gerçekleştiremeyeceğiniz şeyleri yapmak için sözler vermeyin. İşle ilgili beklemediğiniz bir teklif karşısında büyük heyecan duyabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir gün. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 07" R
Ay
Kova
29° 35' 24"
Merkür
Koç
18° 02' 25"
Venüs
Boğa
04° 02' 15"
Mars
Koç
01° 37' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 00"
Satürn
Balık
16° 47' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 50"
Lilith
Başak
23° 36' 40"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>