Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geri Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Romantik ilişkinizi yoğunlaştırmanın zamanı geldi. Aşk hayatınızdaki şeyler oldukça istikrarlı olmalı. Duygusal olarak her zamankinden daha karmaşık hissetmeniz muhtemel. Bu güçlü duygu dalgalanmalarını avantaja çevirin ve en yakınınızla olan ilişkinizi derinleştirmek için kullanın. Samimiyet, tüm ilişkileriniz için anahtar bir kelime. Utanmayın. Mahremiyetinizi korumak yerine biraz kendinizi sıradışılıktan çıkarın.

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Bugün spiritüel yanın seni ele geçirebilir. Hayatın anlamını düşünmek için uygun moddasın. İyi olan şu ki, bunu bugün çözmeye yaklaştığın gün olabilir! Yüce bir ilhamın varlığını hissedebilirsin. Psişik bir hatırlama, gerçekçi bir rüya veya koruyucu meleklerin varlığını sezdiğin bir an. Seninle olacak olan pozitif enerjinin keyfini sür.Bugün adeta bir filozof kral rolüne bürünmüşsün. Hatta bir krallığın nasıl yöneltilmesi gerektiğine dair fikirlerini açık edebilirsin. İnsanlarla etkileşime geçip karşılıklı olarak birbirinizin hayatlarında olumlu değişimler yaratmak için harika bir gündesin. İlk adımı sen at ve herkesin katılabileceği tarzda stratejiler veya oyun planları sun. Bir grup koçu gibi davranırsan, "takım"ın bugün skor yapma şansı elde edebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yolculuk planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde trafikte, araç kullanırken dikkatli olun. Toplu taşımalarda karışıklık yaşamamaya dikkat edin. Hemhem özel hayatınızda varsayım ve çıkarım yerine somut olaylar üzerinden ilerlemeniz size kazandıracaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tabularını yıkabilir ve çevrenle uyumunu artırmaya yönelik hamlelerin olabilir. Şans gezegeni Jüpiter, hava burcunda geri gidiyor. Yeni bir ilişkiye başlamış bir Oğlak burcuysan, asla tavizvermem dediğin konularda geri adım attığını fark edeceksin. Kendi işinin sahibi olan bir Oğlak burcuysan, risk almaktan çekinmeyeceksin. Aile içerisindeki kırgınlıklar karşısında yapıcı adımlar atan kişi sen olacaksın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani bir yer değişikliğine ya da girişime doğru yol alabilirsiniz. Şimdiye kadar zihninizde olmayan ya da ertelenen bir konuyla ilgili hızlı kararlar alabilir, bağlantılarınızı kurmaya başlayabilirsiniz. Ailenizin desteği konusunda bazı pürüzler çıksa da bunları lehinize çevirebileceksiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla kurduğunuz samimi iletişimler ilerleyen günlerde kendinizden emin olamadığınız şeyler söylemenize ya da sırlarınızı deşifre etmenize neden olabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize destek olmak sadece maddi katkı değildir. Sizin empatinize ve desteğinize ihtiyacı olan aile üyelerinize karşı hassas davranın. Hayatınıza olumlu şeyleri çekmek için dilinizi ve düşüncelerinizi buna göre seçmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda da sezgilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. İş yerinizdeki tecrübeli bir arkadaşınızdan çok önemli tavsiyeler alacaksınız. Sağlığınız için fiziksel olarak daha aktif olmaya başlamalısınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Onun değerini sonradan anlarsınız. İş hayatınızda yapacağınız yeniliklerle uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Çeşitli yerlerden gelecek irili ufaklı paralarla iyi bir yatırım yapabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 49" R
Ay
Balık
01° 57' 55"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Boğa
04° 14' 34"
Mars
Koç
01° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 21"
Satürn
Balık
16° 48' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Başak
23° 37' 47"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>