Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk konularında evet veya hayır demek, bir karar almak her zaman daha iyidir. Kararsız kalmak ve bazı şeyleri ertelemek yerine bugün aşk konularında daha fazla kontrole sahip olabilirsin.

Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha kolektif çalışmanız gerekecek.

Maddi konularda farklı fikirler üretebilirsin bugün. Kendine yeni hedefler koyabilir veya farklı bir yol ile para kazanmak isteyebilirsin. Yeni stratejiler geliştirmek için iyi bir gün olacak bugün.

Fiziksel olarak gücün yerinde olacak. Ancak bazı şeylerin zihinsel olarak yorgunluk oluşturması muhtemel. Gün içerisinde kendine vakit ayırmayı ve dinlenmeyi unutmamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Ortada negatif bir hava olabilir bugün. Ancak bu durum kavga gerektirmeyecek. Hareketlerinde ve söylediklerinde dikkatli olmak gereksiz kavgalara girmeni engelleyecek bugün.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hava biraz fırtınalı olacak. Duygularınızı ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Hatta duygularınızı anlatıp anlatmama konusunda bile kararsız kalabilirsiniz. Özellikle ev hayatınızla alakalı olarak kendinizi büyük bir çıkmazın ortasında bulabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve sorunlara dair kendi içinizde çözüm yolları aramayı deneyin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşınla yapacağın konuşmalarda ön plana çıkabilirsin. Kendini ifade ediş şeklinden, savunduğun orijinal fikirlere kadar her konu oldukça dikkat çekici olacak. Kendini geliştirmek, kariyerinde ilerlemek veya kişisel hedeflerini gerçekleştirmek için adımlar atabilirsin. Disiplinli bir şekilde çalışma, sorumluluklarını yerine getirme ve geleceğine yönelik planlar yapma zamanı.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmak ve bunu güvenli ortamlarda sürdürmek için önünüze duygusal veya maddi imkanlar gelebilir. Kendinizi bunu geliştirmeye adamalısınız. Çevrenizin ve partnerinizin desteği bu konuda yoğun ve etkili bir sonuç getirebilir.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ortaya koyabileceğiniz çok şey var. Ancak hesapta olmayan durumları da düşünmelisiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat hususunda alacağınız kararlar tatilden ziyade bir şeylerin çözümü odağı içerebilir. Yorulmasanız bile zihinsel olarak meşgul olacağınız günlerdesiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yanındaki insanlar senden destek bekleyebilirler. Onların yanında olmak arkadaşlığınızı ya da aile ilişkilerini daha da kuvvetlendirebilir. Yardım konusunda karşılık beklemeden hareket etmek senin için de çok iyi olacak.

3 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız değilsiniz. Doğru kişilerle karşılaştığınızda, görülecek, duyulacak ve anlaşılacaksınız. Şimdi bu içgüdüsel duyguya güvenin ve kendi yaratacağınız bu ailenizi hemen aramaya karar verin. Bunu tek başına yapmak, her savaşta yalnız savaşmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken, ihtiyacınız olan şeyi istemek ve evrenin onu yolunuza getirmesine izin vermek. Erkenden fazla pes etmek şu anda daha kolay hissettirebilir ancak yarının daha kolay olacağını bilerek devam etmelisiniz. Zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, bu yüzden kendinizi suçlamayı bırakın. Yeterlisiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. İlişkilerinizin uyumunu korumalısınız.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Finans, sağlık, aşk ve para konusunda şanslarınız var. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğanızda var olan dürüstlük kavramını bugün çevrenize ispat edeceksiniz. Merkür'ün verdiği etkiyle, bulunduğunuz ortamlarda konuya hakim olmayı başaracak ve olaylara olumlu çözümler getireceksiniz. Sağlığınız yerinde.

3 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 29" R
Ay
Akrep
17° 01' 16" R
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
24° 30' 47"
Mars
Balık
25° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 04"
Satürn
Balık
16° 05' 49"
Uranüs
Boğa
22° 02' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 31"
Lilith
Başak
22° 45' 14"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>