Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Önemli Konular Gündemde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda güzel bir muhabbet olacak. Birlikte yeni şeyler denemek, farklı yerlere gitmek isteyebilirsiniz bugün. Aranızdaki güzel uyum, ortak kararlar almanızda faydalı olacak.

Tercih sıralamanızın sonlarından bir haber alacak, ama yine de bir umut kapısıdır deyip çalacaksınız. Başvurularınıza, koşullarınıza uygun düşmeyecek biçimde seçici bakıyorsunuz.

Maddi konularda çabalarken kendini ister istemez fazlaca yoruyor olabilirsin. İş ve başarılar söz konusu olduğunda isteklerini elde etmek için çok çaba sarf ediyor olabilirsin. Bugün biraz dinlenmek sana daha iyi gelebilir.

Daha fazla su tüketmek ve yediklerine dikkat etmek bugün kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Ağır yemeklerden uzak durmalı ve olabildiğince yeşil sebze tüketmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanlarla fikir ayrılığına düşmen olası. Ancak bu durum kavgalara sebep olmayacak. Aksine kendini çok daha iyi ve rahat ifade edebilmeni sağlayacak. Bugün ayakların yere daha sağlam basacak.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün güne olumlu bir ruh hali ve sağlıklı bir zihinle başlıyorsunuz. Düşüncelerin gücüne inanın ve bugün hayallerinizin gerçekleşmesi adına daha somut adımlar atmayı deneyin. Seçtiğiniz kelimeler konusunda her zamankinden daha dikkatli olmasınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün aile içinde halledilmesi gereken konuları işaret edecek. Ekstra çıkan konularda yorulman bazı işlerin uzamasına neden olabilir. Baba ailesinden yakınlarınla ilgili beraber hareket etmen gereken bir gün olabilir. Karbonhidratı minimum tüketmen gereken bir gündesin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler yapmak sizin için keyifli olsa da bunu manipüle etmek isteyen insanlarla bir arada olma durumunu değiştirmelisiniz. Asıl amacınızdan sapmanıza neden olacak bir durum, sizi ve beraberinizdeki herkesi etkileyebilir. Sorumluluk alanlarınızda düzenlemeler yapmak gerektiğinde yapıcı bir üslupla buna müdahale edebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. İlerleme sağlamak istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Güçlü kişiler tarafından zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yöneticinizin istediği değişiklikleri göz ardı etmeyin. Duygusal olarak etki altında kalacağınız bir gündesiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışardan bir göz olarak olayları tasarlayın neler yapabileceğinizin bir dökümanını kafanızda belirleyin, gerekirse yazın ve birkaç hafta içerisinde eylemlerinize başlayın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kurmak iyidir ama ayıkıp bunları gerçekleştirmek istemek daha iyidir. Bazı hayalleri gerçeğe dökme zamanı gelmiş olabilir. Kolları sıvayıp dikkatlice plan yapman gerekecek bugün.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nihayet kendinize çizdiğiniz bazı soyut sınırlardan çıkıyorsunuz! Koşullarınız veya başarılı olduğunuzu görmek istemeyen insanlar tarafından geri tutulduğunuzu hissedebilirsiniz ve sonunda kendinizi herhangi bir olumsuzluktan kurtarmaya hazırsınız. Bununla birlikte, herhangi bir yeni bağımsızlığın tanıdık olmaması sizi alışılmış, sağlıksız ortama geri atabilir. Vizyonunuzla uğraşabilecek arkadaşlar ve destekçiler bulmak çok önemlidir. İyi olduğundan emin olduğunuz fikirleriniz takdir edilmiyorsa, yanlış yerde olabilirsiniz ve bu durumda sorunu kendinizde aramamalısınız. Sizi daha ileriye götürebilecek insanları bulmak için yola çıkın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Farklı insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettirin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir başkasının hayatındaki dramalar, sizi de etkileyebilir. Ancak bunun olabilmesi için sizin izin vermeniz gerekir. Bu dramadan kurtulabilmesi için aklınıza bir fikir geliyorsa bile biraz sessiz kalmak, tamamen uzak durmak daha iyi olabilir. Bugün, sıkıntılı durumlardan uzak kalmak sizin için daha iyi bir seçim.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yengeçleri eğlenceli bir ortam bekliyor.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 13" R
Ay
Başak
14° 11' 40"
Merkür
Koç
17° 20' 33"
Venüs
Koç
18° 03' 26"
Mars
Balık
21° 36' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 49"
Satürn
Balık
15° 35' 38"
Uranüs
Boğa
21° 45' 29"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 18"
Lilith
Başak
22° 10' 23"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>