Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güzel Gelişmeler Kapıda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bugün evle ilgilenme olabilirsiniz. Belki bazı bireysel projelere yoğunlaşmak için günü değerlendirebilirsin. Rahatlamak ve pillerinizi şarj etmek için iyi bir zaman. Bazen çok fazla sorumluluk alarak kendini çok zorluyorsun. Arada bir mola vermek senin hakkın. Kendinle ilgilenmeye odaklan. Şöyle düşün: bu seni daha üretken kılacaktır.Kulağa ne kadar klişe gelirse gelsin, kazanmanız ya da kaybetmeniz değil oyunu nasıl oynadığınız önemlidir. Ne yazık ki, oyundan o kadar soğudunuz ki artık katılmak bile istemiyor olabilirsiniz. Tamamen vazgeçmeden önce son kez şansınızı deneyin. Kazanmak yerine keyif almaya odaklanarak bir kez daha katılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün adeta bir filozof kral rolüne bürünmüşsün. Hatta bir krallığın nasıl yöneltilmesi gerektiğine dair fikirlerini açık edebilirsin. İnsanlarla etkileşime geçip karşılıklı olarak birbirinizin hayatlarında olumlu değişimler yaratmak için harika bir gündesin. İlk adımı sen at ve herkesin katılabileceği tarzda stratejiler veya oyun planları sun. Bir grup koçu gibi davranırsan, "takım"ın bugün skor yapma şansı elde edebilir!

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün acelelik ve dikkatsizliklere açık olabilirsiniz. El, ayak yaralanmalarına karşı dikkat edin. Finansal konularda güvende kalmak ile risk almak arasında bir seçim yapabilirsiniz. Abartılı, lüks veya gereksiz harcamalar yapmaya açık enerjiler çalışıyor.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel gelişmelerin karşına çıkabileceği bir gündesin. Uzun süredirarayışında olan bir Oğlak burcuysan, önceden başvuruda bulunduğun işlerle ilgili geri dönüş alabilirsin. Aile içerisinde yaşanan tartışmaların, motivasyonunu düşürmesine izin vermeyeceksin. Keskin kararlar alıp, kendi kabuğuna çekilmek ve her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışanlarınız ile hukuki problemleriniz olabilir. Orta yol bulmak için arayışa geçeceksiniz. İş hayatınızda özellikle restleşmeler bugün pek işinize yaramayabilir. Sakin kalmalı ve doğru iletişim kurmalısınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren bazı konular gündeminizde. Ev almak, taşınmak gibi planlarınız olabilir. Ancak çeşitli blokajlar ve öngörülemeyen sorunlar çıkabilir. Hesaplamalarınızı iyi yapmaya dikkat edin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olumu haberler alabilir, özel hayatınız veyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, dostlarınız ve partnerinizle son derece mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerde yeni görüşmeleri de destekleyen bugün, akşam saatlerinde sevgi dolu tavrınızı korumalı, olası problemlerde bu etkinin geçici olduğunu bilerek ilişkilerde daha ılımlı yaklaşmalısınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev vehayatının dengesi ve finansal konularda hayatta büyük yer kaplasa da bu sıralar maddi ve vakti kaynaklarınızı daha kişisel ve sizi şımartabilecek şeylere yönlendirmekte suçluluk duymayın. Yeni maceralar ve tecrübelerle hayatınıza sandığınızdan fazla şey sığabileceğini keşfedebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınızbirlikleri olumlu sonuç verecek. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. İletişim konusunda oldukça şanlısınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden emin olmalısınız. İş yerinizde karşınıza büyük bir fırsat çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Aile bireylerinizden birinin size harika haberleri olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutucu tavrınızdan biraz uzaklaşın. Enerjinizin çoğunu hayatınızda ters giden şeyleri değiştirmek için kullanın. Bu yeniden bir başlangıç yapmaktır. Duygularınızı açığa vurma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bunu yaparken yanlış ifadeler kullanmayın. İkiniz arasındaki iletişim dürüst ve samimi. Hiçbir şey aranıza giremez. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 07' 21" R
Ay
Başak
13° 12' 41"
Merkür
Koç
17° 22' 53"
Venüs
Koç
17° 57' 16"
Mars
Balık
21° 32' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 40"
Satürn
Balık
15° 35' 09"
Uranüs
Boğa
21° 45' 13"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 03' 01"
Lilith
Başak
22° 09' 50"
True Node
Koç
15° 37' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>