Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geçmiş Konular Gündemde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Siz öğretmen olmak için doğmuşsunuz. Bugün bu yönünüz sevdiklerinizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Ailenizden birinin yeni bir yetenek kazanmasına yardımcı olabilir ya da çocuklarınıza ev ödevlerinde yardım edebilirsiniz. Harika bir yol gösterici olduğunuzu göreceksiniz! Kendinizi ifade ederken açıkça ve coşkulu bir şekilde konuşun. Bilginizi başkalarıyla paylaşmaktan çok memnun olabilirsiniz.

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Birkaç duygusal içerikli sürprizle karşılaşabilirsin. Normal şartlar altında, böyle sürprizlere karşı belirli bir eylem biçimin söz konusu oluyor fakat bugün tamamen farklı bir rota izleyebilirsin. Önceleri olumsuz hissettiğin bir konu hakkında şimdi neden daha rahat davranabildiğini sen de anlayamamış olabilirsin. Aslında bu oldukça doğal. Hislerini sorgulayıp durma; sadece önüne çıkanlara uyum sağla. Böylece kendine birçok kapı açabilirsin.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kulağa ne kadar klişe gelirse gelsin, kazanmanız ya da kaybetmeniz değil oyunu nasıl oynadığınız önemlidir. Ne yazık ki, oyundan o kadar soğudunuz ki artık katılmak bile istemiyor olabilirsiniz. Tamamen vazgeçmeden önce son kez şansınızı deneyin. Kazanmak yerine keyif almaya odaklanarak bir kez daha katılın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde yönetme, kontrol etme ihtiyacınız artabileceği gibi yönetemediğiniz durumlar sebebiyle huzursuz hissedebilirsiniz. Karşınızdaki insanların size sunduğu sevgiyi, değeri fark etmeye; kabul etmeye odaklanın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konular bugün gündeminde. İkinci planda tuttuğun konuların gündemine gelmesi, beraberinde güzel haberleri de getirecek. Bugün kendinle ilgili eğitim ve sertifika programları araştırmalarına hız vereceksin. Yaşam alanınla ilgili yapacağın düzenlemelerde göreceğin eski eşyalar, geçmiş konuların karşına çıkmasına sebep olabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim veya yeni bir alanda kişisel uzmanlık kazanmak için araştırmalar yapabilir, istekleriniz doğrultusunda yeni bir kaynak kazanımına gidebilirsiniz. Kova dolunayı finansal verilerinizi değerlendirirken size özgürce hareket edeceğiniz bir alanın kapılarını açıyor.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündeminize ikili ilişkiler ve aşk var. Bu konulara daima temkinli yaklaşıyor ve uzun vadeli düşünüyorsunuz. Ancak bazen karamsar olabiliyorsunuz. Bugün olumlu düşüncelere odaklanmanız çok önemli.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufkunuzu genişletmek için tatil veya atölye benzeri bir planınızla ilgili maddi endişeleriniz olabilir. Etrafınıza dikkatlice bakarsanız, kendinizi finansal olarak daha özgür hissedene dek daha erişilebilir şeylerle kendinizi geliştirmenizin mümkün olduğunu fark edebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilere dikkat.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan aşkınızı daha sık dile getirmeye çalışmalısınız. İş yerinizde kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Bugün hayatınızı değiştirecek kararlar almamaya özen gösterin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman, zaman olayları iki kere düşünmeye çalışın. Akşamüstü kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>