Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Pratikliğin Devrede Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın kişiye kendini ifade etmek senin için hiç de zor olmayacak. Bu tür konularda çekinceleri bir kenara bırakabilir ve eyleme geçebilirsin. Aşk konusunda kontrolü ele alabileceğin bir gündesin.

Bugün beklediğiniz gün olabilir. Herhangi bir durum süresince tatlı bir konuşma yapmak için nazik, şefkatli ve samimi bir doğanız olduğunu keşfedeceksiniz . Aslında, yaşamınızda çözülmesi gereken bir şey varsa, şu an işleri düzeltmek için çalışmak için iyi bir zaman olabilir. İnsanlar sizin iyi doğanız ve besleyici niteliklerinize karşı daha duyarlı olacaktır.

Bugün parasal konularda alman gereken kararlar için iki kere düşünmen gerekecek. Bazı mevzuları çok dikkatli olarak incelemen gerekebilir. Bir karara varmadan önce düşünmek için kendine zaman vermeli ve harcamalarını ona göre düzenlemelisin.

Kaslarını esnetmek ve biraz da toprağa basmak sana çok iyi gelecek bugün. Stresin ve yorgunluğun vücudundaki etkilerini azaltmak için derin nefes alabileceğin ve kaslarını esnetebileceğin bir ortamda bulunman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Bazı konularda ikilikler çıkabilir. Sen bir şey söylerken başkası bir başka şey söyleyebilir. O yüzden dikkatli davranmalı ve kanıtlarla yürümelisin.

4 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burcu, olaylara ve kişilere farklı açılardan bak. Geçici bir duraklama var, kendin olmak çok önemli. Aniden dikkatini gerektirecek bir olay olacak, zaman önemli, her şeyi dikkatli düşün ve maceraperest ol.

4 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü yoluna koyamadığın aşk hayatın, artık istediğin gibi şekillenmeye başlıyor. Kalbinin uzun zamandır tatmadığı duygular, seni heyecanlandıracak. Sorumluluklarını yerine getirme, planlarını gerçekleştirme ve işlerini düzenleme konusunda motivasyonun yüksek olabilir. Pratik becerilerini kullanarak işlerini kısa sürede tamamlayacaksın.

4 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak kendinizi desteklemeniz gerekebilir. Bunun için gerek uzman desteği gerekse gelişmeniz gerekenleri tespit etmek size yardımcı olacaktır. Bulmak istediğiniz her şeyi öncesinde aramanız gerektiğini kendinize hatırlattığınız bir gün olması için çalışın.

4 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay sizi kimi zaman bağlayan ya da fedakarlık yapmaya neden olan durumları öne çıkarmakta. Bu dönemde sağlık vekonularına daha fazla önem verebilirsiniz.

4 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda problemler ve kapanmamış tartışmalar tekrar gün yüzüne çıkabilir ancak unutmamanız gereken konu kırıcı olmamaya dikkat etmenizdir.

4 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için çok önemli bir gün haline dönüşebilir. Gelecek ile ilgili kurduğun hayallerinin gerçekleşmesi için çok güzel fırsatlarla karşılaşabilirsin. Bunları iyi değerlendirmek seni daha farklı bir boyuta taşıyabilir.

4 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir işe girişmek veya düzeninizi değiştirmek için tam olarak ideal bir zaman olmayabilir. Duygularınızı iletmekte zorluk çekebilir veya başkalarının size karşı duyarsız olduğu hissine kapılabilirsiniz. Her iki durumda da sınırlamalar normalden daha ağır geliyor. Bir şeyle ilerlemek isteyebilirsiniz ancakonu gerçekleştirmeye veya insanları ikna etmek için doğru kelimeleri seçmeye geldiğinde kendinizden istediğiniz performansı gösteremiyorsunuz. Bu sıkıntıların temelinde bir korku yatıyor ve en iyisi bunu sabırla halletmek olabilir. Güveninizi yeniden inşa edene kadar beklemek iyi bir fikirdir.

4 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Yaşam temponuz daha da hızlanıyor.

4 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

4 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün psikolojik olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Duygularınızı yansıtmak zorlanabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeminize gelebilir. İletişim sorunları gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda değişimler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

4 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlandığınız halde bugün susmayı tercih edebilirsiniz. Bugün birçok konuda çözüme ulaşacak ve bundan kişisel tatmin sağlayacaksınız. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bir gün.

4 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>