Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Hoşlandığın bir kişi varsa, bu kişinin ilgisini kazanmak için çaba gösterebilirsin bugün. Bu kişi ile aynı ortamda bulunma, onun ilgisini çeken konularda konuşma gibi ufak detaylar, aranızda daha güzel bir muhabbetin başlamasını sağlayabilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Bugün etrafındakilerle ortakyapmak senin için zor olabilir. Özellikle de parasal konularda etrafındakilerle aynı fikirde olmayabilirsin. Ancak yine de ortak kararlar almaya çalışmak sana daha iyi gelecek.

Vücudunu esnetmen ve daha sakin bir gün geçirmen bugün sana daha iyi gelebilir. Kaslarının esnemesi ve gerginliği üstünden atman sağlığına iyi gelecek. Kendine nazik davranmak ve çok yorulmamak da sana iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla çalışıyor olabilir misin? Bugün kendine dikkat etmeli ve stresin üstündeki etkilerini atabilmek için daha keyifli konulara odaklanmalısın. Eğer son zamanlarda çok fazla çalışıyorsan bugün kendine zaman ayırmak daha iyi olacak senin için.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün maddi konular ve finansal güvenlikle ilgili daha fazla odaklanma hissedebilirsiniz. Gelirinizi artırmak, tasarruf etmek veya yeni bir bütçe planlamak için adımlar atabilirsiniz. Finansal hedeflerinize doğru ilerlemek için disiplinli olun.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlemlemeyi ve harekete geçmeyi eş zamanlı tutman gereken nadir bir süreçten geçiyorsun. Öğle saatlerindeyaşamında yoğunlukla karşılaşabilirsin. Planlı hareket etmen günü kurtaracaktır. Kendi sorumluluklarını yerine getirme, planlama yapma ve düzenli bir şekilde ilerleme isteği de ön planda olabilir.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi alanlarınıza ve inandığınız değerlere saygısı olmayan insanlarla uzun vadeli işler ve ilişkiler kuramazsınız. Bunu zorlamak yerine bazen bırakabilmeyi seçmelisiniz. Bugün bırakmanız gereken alışkanlıkların başına bunu getirebilirsiniz.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında elinizde olmayan nedenlerden dolayı endişeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla kendinizi ifade etmeniz gereken zamanlar olabilir. Bu durum sizi zorlayabilir. İlerleyen saatlerde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha çok yoğunlaşabilirsiniz. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat size sonsuz olasılıklarını beklemediğiniz yerden gösterebilir. Çoğunlukla iyi yönde gelişmeler olacağı gibi diğer her seçeneği de değerlendirmeye çalışın.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey istediğin gibi giderken ani duygusal düşüşler ya da yükselişler yaşayabilirsin bugün. Farkına varmadan bütün haftanın stresini bugüne yansıtman olası. Bu durumun gününü etkilememesi için sevdiğin insanlarla zaman geçirmen iyi olabilir.

5 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etkileşimlerinizde ekstra bir sihir dokunuşu var ve hayallerinizi tartışmak bunun bir parçası olabilir. Duygularınızı açmak sadece daha kolay gelmekle kalmaz, aynı zamanda bir ilişkiyi geliştirmeye de yardımcı olabilir. Sözsüz iletişim ve jestler bugün her şeydir; hatta özel biriyle telepatik bir yakınlığın tadını çıkarabilirsiniz. Size fayda sağlayacaksa, bir yükü hafifletmek veya bir şikâyeti gidermek için güzel bir gün. Bir ilişkide veya kişisel ilgi alanları, çalışmalar ve öğrenme ile ilgili hoş bir büyüme veya gelişme hissi olabilir. Daha iyi bir zihin yapısına ulaşmak şimdi yararlıdır ve özel meseleler hakkındaki konuşmalar iyileşmeye yol açabilir.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız,ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Aşk, çocuk, tatil konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal açıdan güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

5 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Anıların değerini bilen biri olarak, geçmiş konuların aklınıza takılmasıyla, yaşamınızı sorgulamak zorunda kalacaksınız. Bütçenizi gözden geçirin.

5 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 43" R
Ay
Başak
08° 02' 55"
Merkür
Koç
17° 35' 39"
Venüs
Koç
17° 24' 53"
Mars
Balık
21° 12' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 40"
Satürn
Balık
15° 32' 33"
Uranüs
Boğa
21° 43' 46"
Neptün
Balık
28° 33' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 29"
Lilith
Başak
22° 06' 55"
True Node
Koç
15° 36' 28"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>