Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başarıya Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin bir kişi varsa daha ciddi konuşmalar yapabilirsiniz bugün. Geleceğinizi düşünmek, ortak kararlar almak ve evlilik odaklı konuşmalar yapmak kalbinin daha hızlı çarpmasına vesile olacak.

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Bugün parasal konularda nasıl bir yol izlediğini gözden geçirebilir ve geçmiş ile kıyaslayabilirsin. Kat ettiğin yolu gözlerinle görmek, geleceğine daha pozitif sarılmanı sağlayacak.

Vücudunun isteklerine karşı daha dikkatli olmalısın. Eğer dinlenmen gerekiyorsa, dinlenmen gerekiyordur! Kendini zorlamanın alemi yok. Ayrıca yediklerine dikkat etmek de enerjinin yükselmesini sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik bir kaynaktan güzel etkiler alabilirsin. Gerek parasal konular gerekse sevdiklerin ile alakalı konularda beklenmedik gelişmeler seni bekliyor olacak. Bu güzel günün keyfini çıkarmak için kendine vakit ayırman gerekebilir.

6 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün tamamen duygularınızla hareket edeceksiniz. Yaşadığınız bazı tesadüfi durumlar travmalarınızın tetiklenmesine neden olabilir. Bugün manevi olarak hareket edeceksiniz. Yenilikler için oldukça motivesiniz ve bu duruma can atıyorsunuz. Planlar yapmak ve cesaretli bir şekilde adım atmanın tam zamanı!

6 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklemediğin gündemlerle karşılaşabilir, ummadığın olayların ortasında kalabilirsin. İşinle ilgili yapman gereken bir seyahat, tatil planını bozabilir. Artan angarya işler hem fiziksel hem de ruhsal olarak yorulmana neden olacak. Pratik bir yaklaşımla işlerini düzenlemen, hedeflerine adım adım ilerlemen ve sorumluluklarını yerine getirmen önemli olacak. Disiplinli ve sabırlı bir tutum sergileyerek başarıya odaklanabilirsin.

6 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Performansınızı etkileyecek değişiklikler hakkında fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Bu sayede hem kendinizi hem de çevrenizdeki olumsuz durumlardan koruyabilirsiniz. Tepkilerinizi bu şekilde yönetebiliyor olmak ilişkilerdeki sorunları çözmenizi de kolaylaştıracaktır.

6 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda empati kurmanız sizin yararınıza olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir gün değil. Duygusal karmaşalar yaşanabilir.

6 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zarafetiniz çevrenizde hoş bir etki uyandırıyor. Flört aşamasında görüştüğünüz kişilerin birden fazla olup seçenek bolluğunda olacağınız günlerdesiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girmek için istekli davranmalısın bugün. Çünkü bugün karşına çok daha iyi şeyler çıkabilir. Gireceğin ortamlar sana yeni ve güzel şeyler katacak. Kendini geliştirme fırsatını değerlendirmek adına günü boş geçmemelisin.

6 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi içinize bakmaya teşvik ediyor. Aynı zamanda, içindeki duygular da köpürüyor. İşinize, ev işlerinize, sağlığınıza ve alışkanlıklarınıza artan ilginiz bir dönem size faydalı oldu ancak şimdi düşünmek ve işleri dengelemenin yollarını bulmak için fazladan zaman ayırmanız gerekiyor. Geri çekilmek için içgüdülerinizi dinleyin ve eğer yapabilirseniz, hafif bir program yapın veya günlük baskılara kısa bir ara verin. Duygularınız yoğun ve önsezileriniz şaşırtıcı derecede doğru. Sezginizin, sizi bir durumla ilgili gerçek hislerinize uyandıran güçlü bir mesajı vardır. Boş zaman, hayal gücü veya dinlenme ihtiyacınızı görmezden geldiyseniz, gün size duygusal sağlığınıza dikkat etmenizi hatırlatır.

6 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yükselten, yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz ve yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Disiplin önemli.

6 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

6 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz meditasyon yaparak ya da dua ederek kendinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Daha üstün ve umut verici enerjilerle ilişki kurmaktan hoşlanabilirsiniz. İlham veren edebi eserler okuyarak zihninizi temizlemek faydalı olacaktır. Belki de hissettiğiniz stresten biraz uzaklaşmanız ve ona dışarıdan bakmanız gerekiyor. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini fark edin! Devasa, muhteşem bir evrende yalnızca bir toz zerresisiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yönlerinizi belirginleştirecek konular üzerinde yoğunlaşmaktan kendinizi kurtaramıyorsunuz. Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için zor hedefler peşindesiniz. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.

6 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 58' 54"
Ay
Akrep
22° 08' 33"
Merkür
Koç
26° 22' 19"
Venüs
Balık
21° 22' 55"
Mars
Balık
04° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 21"
Satürn
Balık
13° 16' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 58"
Lilith
Başak
19° 46' 35"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>