Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Pratik Ve Düzenlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bir süredir bir kişi ile konuşuyorsan, aranızdaki muhabbetin flörtten çıkıp bir ilişkiye dönmesi olası. Eğer hayatında kimse yoksa, yeni bir insandan hoşlanman da. Bugün "bir sonraki adım" konuları gündemde olacak.

Çalışkanlığınız ve disiplininizle çok göz dolduruyorsunuz ama işyerindeki genel istikrarsızlık sizi yeni arayışlara sürüklüyor. Yeni arayışlarınız fark edildiğinde zam önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Parasal konularda farklı adımlar atabileceğin bir gündesin. Yatırım ve harcamalar konusunda yeni şeyler öğrenebilir ve her zamanki harcama alışkanlıklarını değiştirebilirsin. Bugün para ile daha iyi anlaşacaksın.

Yediklerine dikkat etmen gerekecek bugün. Genel olarak kendine farklı bir yeme programı hazırlaman gerekebilir. Vücuduna neyin yarayıp neyin yaramadığını görebilir ve buna göre farklı bir diyet programı izleyebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine vakit ve para ayırmak ihtiyacın olan bir şey olabilir. Kendin için harcamalar yapmak, bakım yaptırmak gibi konular senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün. Kendine özen göstermek keyfini yerine getirebilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün her durumda olup biteni kavrama hassasiyetine sahipsiniz. Güçlü duygularla hareket etmeniz bazı mantıksal durumlarda çatışmanıza neden olabilir. Bugün duygularınızla hareket etme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Mantığınızı devre dışında bırakmamaya çabalamalısınız.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizi oluşabilir. Sakinliğini koruyarak akılcı açıklamalarda bulunman, karşı tarafın geri adım atmasını sağlayacak. Bugün, pratik ve düzenli bir yaklaşım sergileme gereği duyabilirsin. İş hayatında veya günlük sorumluluklarında disiplin, planlama ve organizasyon kavramlarının önemini daha iyi anlayacaksın.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler kurmak, ekip halinde çalışmak isteyebilirsiniz. Hem motivasyon hem deyükünün azalması adına herkese iyi gelecek bir fikir olabilir. Buna öncülük yaparak hakkınızdaki pozitif düşünceleri arttırabilirsiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar bugünlerde sizin samimiyet ve güveninizi sarsmak için bazı denemeler yapabilirler ancak yine de siz net çizginiz ile tarafınızı koruyabileceksiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşın bir konuda senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Ona yardımcı olmak hem senin için bir değişiklik olacak hem de başkasına yardımcı olmanın keyfini tadabileceksin. Başkalarına yardımcı olmak, destek çıkmak seni memnun edecek.

7 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, duygusal ihtiyaçlarınıza hoş bir şekilde odaklanmaya devam ediyor. Yararlı ve hatta öğretici olan iletişimler olabilir. Bugünün enerjileri özel bir projeye veya arayışa odaklanmak için güçlü. Birine olan bağlılığınızı ifade etmek veya bir projeye kendinizden daha fazlasını katmak artık tatmin edici olabilir. Kendinizi ifade etmek veya boş zaman etkinlikleri için tek başına harcanan zaman, gerilimi azaltmak ve iyileşmek için mükemmel olabilir ancak özel biriyle derinlemesine bir tartışma da olabilir. Dikkatinizi çok fazla dağıtmadan odaklanmak ve konsantre olmak bugünlerde sizin için nadir görülen bir şey olabilir ancak şu anda sizi daha ileriye taşımak üzere hayatınıza giriyor.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha sosyal olma gereğini duymak için, önünüzde birçok neden var. Arkadaşlıkların önem kazanması ve asil duygular için olmanız, sizi olumlu pozisyonlara getirecek. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlarla ilgili krizler gelişmeler gerçekleşebilir. Borç-gelir dengenize dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yüksek enerjiniz ve olaylara olumlu bakış açısı getirmeniz, bugün çevresel koşullarınızı yukarıya çekiyor. Aşka karşı tavırlarınız ise gizemli. Bugün sır perdenizi kapalı tutuyor, ilişkileriniz konusunda yorum yapmak istemiyorsunuz.

7 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 58" R
Ay
Yay
11° 02' 36"
Merkür
Koç
16° 03' 44"
Venüs
Koç
26° 52' 01"
Mars
Balık
27° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 36"
Satürn
Balık
16° 16' 26"
Uranüs
Boğa
22° 09' 23"
Neptün
Balık
28° 48' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 06"
Lilith
Başak
22° 57' 56"
True Node
Koç
15° 30' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>