Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. İş yaşamınızda huzur var. Bir arada çalıştığınız yetkili, yetkisiz herkesle çok sıcak ilişkiler içinde görünüyorsunuz.

Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız. Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz.

Bugünlerdehayatınızda sağlam basmanız gerekebilir. Hırslı yaklaşımlarla bazı maceralara kalkışmaktan sakınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Hayatınızda düşüneceğiniz en son şeyin, onunla bir çıkar ilişkisi içine girmek olduğunu savunuyorsunuz. Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Siz, bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, maddi konular üzerinde birebir etkilidir. Yatırımlar, alış satışlar, miras, hisseli paralar, eş veyaortaklı kazançlar tümüyle gözden geçirilmeli, araştırılmadan, piyasanın durumuna bakılmadan yeni bir harekette bulunulmamalıdır. Beklemede kalmak gerekir. Bu geri hareket parasal kazanç elde etmek amaçlı kurulan gizli ortaklık ilişkileri, mistik bir alanda yapılacak işler, gizli bir araştırma görevi, hastane kurulma çalışmaları, kapalı mekanda yapılacak tüm işlerin ve ortaklıkların gözden geçirilmesinde, tetkik edilmesinde önem taşıyor. Bu işler üzerinde araştırmadan bir karar verilmemesi gerekir. Bu geri hareket ayrıca yabancı ülke bağlantılı kazanç ortaklıkları ve kurulan ilişkiler, eğitim veyaharcamaları, yükseköğrenim harçları, hukuk davalarıyla ilgili harcama ve kazançlar, yabancı ülkeye veya başka bir şehre yerleşimle ilgili yapılan bürokratik harcamalar, kurulanortaklıklarıyla alakalı konularını da içermektedir. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni bilgiler edineceksin! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Güne zihinde ve kendinden emin başlıyorsun. Tüm gün bu enerji sayesinde yarım kalan işlerini yapman kolaylaşacaktır. Aşkını inkâr ettiğin birine karşı bugün gerçek duyguların ortaya çıkıyor. Bazı konularda yeni bilgiler edinmek isteyeceksin. Özellikle son zamanlarda yeni yemek tarifleri öğrenmek ya da pratik ev bilgileri edinmek isteyen bir Terazi burcuysan, bugün başvuracağın kaynakların sana gerçekten faydası dokunabilir. Mutfaktaki yeteneklerin saklanmayı hak etmiyor! Eğer son günlerde insanlar çok çabuk tepki verdiğini söylüyor ya da bazı konular kafanı çok fazla kurcalıyorsa, yalnız kalıp bu konular üzerine düşünmek isteyeceksin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde karşı tarafın eleştirisel bakış açılarına maruz kalabilirsiniz. Hızlı başlatmak istediğiniz ilişkilerin sizin için doğru olmadığını bir kere daha hatırlamalısınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, sizi meşgul eden bazı endişeler ya da huzursuzluklar olabilir. Akşam saatlerinde daha kolay karar verebileceksiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluğunuzu ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilir, önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mistik ve spiritüel konulara yatkın bir gün, yoğun ve hareketli günlerin ardından dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu sürerken unutkanlığa, dalgınlığa, sakarlığa her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendisini olduğundan farklı gösteren insanlara karşı tedbirli olun. Yaratıcı becerilerinize, size neşe sağlayan konulara yoğunlaşmakta fayda var. Geçmişten gelen dedikodulara karşı tedbirli davranın.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece büyük istekler içine girdiğiniz bir dönemdesiniz. Bu isteklerinizi gerçekleştirmek için daha makul ve sakin olmanız gerekiyor. Dostlarınız ve yakınlarınızın desteğini alabilir, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 53" R
Ay
Yay
20° 04' 00"
Merkür
Koç
16° 09' 46"
Venüs
Koç
27° 43' 53"
Mars
Balık
27° 40' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 23"
Satürn
Balık
16° 20' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 46"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 30"
Lilith
Başak
23° 02' 36"
True Node
Koç
15° 28' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>