Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir.

Aşk ilişkinizi büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz. Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz. Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdakileri de şaşırtıyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisi altında, bir yandan her türlü bilgiyi öğrenmeye istekli, her gelişmeyi yakından takip etmeyi seven, kendimizi geliştirmek arzusu duyan biriyiz. Diğer yandan en ufak bir meseleyi gözümüzde büyütüyor, içinden çıkılmaz hale getiriyoruz. Oysaki madem amacımız öğrenerek rahatlamak. Neden her şeyi bu kadar dert ediniyoruz. Bilgileniriz ve mantıklı bir sonuca vararak rahatlayabiliriz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize çok yüklenmeyelim lütfen. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, önemsiz şeylere bile endişeyle bakarız. Sanki her şey üzerimize geliyor ve bizi zayıf düşürüyor gibidir. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığı oluşacak. Hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız. Çünkü bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, ailevi konular başta olmak üzere kişisel her türlü mesele üzerinde titizlikle duracağız. Bize göre henüz yerli yerine oturmamış durumlar söz konusu. Bu yüzden de içimiz pek rahat değil. Dışa belli etmesek de, derinlikli bir şekilde bunların üzerinde düşünebiliriz.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yarım bıraktığın işleri tamamlıyorsun! Güne oldukça enerjik başlayacaksın. Özellikle yarım bıraktığın işlerini tamamlamak için harika bir gün seni bekliyor. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, görüşme günün ileri bir tarihe ertelenebilir. Bu durumu hemen olumsuzluğa yormamalısın. Kısa yolculuklar, yurtdışı bağlantılı konular ve eğitim gibi karşılıklı paylaşım yaşayacağın ortamlarda bulunman mümkün. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından alacağın haberler seni heyecanlandırabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle eğlenceli bir hafta sonu planı yapabilirsiniz. Geçmişe ait konular bugün tekrardan açılabilir. Özellikle ailenin geçmişine dair bir konu hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsin. Seninle bazı konularda aynı fikirde olmayan insanlarla konuşmaların bir anda tartışmaya dönebilir, dikkat!

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, birlikte hoş organizasyonlar yapacaksınız. İş arkadaşınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve keyifli olacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. İçsel süreçleriniz, ruhsal gelişiminizi destekleyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde fazla detaycı davranabilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız kafa karışıklığından işlerinizde etkilenebilir. İkili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Hızlı kararlar almayın.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Kadın... Dolunayın gafleti sanki üzerinizde. Hiç bir şeyi canınız istemiyor ve sürekli yalnız olmayı tercih ediyorsunuz. Kendinizi nadasa çekmiş gibisiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular akrabalarla meşgul olabilirsiniz. Sağlık sorunları nedeniyle size ihtiyaç duyan kişiler gün boyu dengenizi bozabilir. Rahatlamak için kendinize zaman ayırın.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken bilinçaltı çalışmalarına odaklanabilirsiniz. Adeta zihinsel bir detokstan geçebilirsiniz. Ruhsal sıkıntılarınızı çözmek için yoga, meditasyon gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Haberci rüyalarınıza kulak verin. İkili ilişkilerdeki aksaklıkları çözmek için analitik zekanızdan yararlanın.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde canlı sosyal ortamlar, arkadaş çevreleri içinde zaman geçirebilir, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Öğle sonrasında ise haftanın yoğun temposunun ardından kendi halinizde olmaya ihtiyacınız var.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 54" R
Ay
Oğlak
01° 42' 17"
Merkür
Koç
16° 20' 51"
Venüs
Koç
28° 49' 49"
Mars
Balık
28° 22' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 07"
Uranüs
Boğa
22° 14' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 33"
Lilith
Başak
23° 08' 33"
True Node
Koç
15° 25' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>