Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzdeki sancıyı, coşkuya dönüştürmeli, yeni yönelimler göstermelisiniz. Onu unutma çabalarınız, onu unutma niyetinizle doğru orantılı. Siz onu tamamen unutmaya pek niyetli değil gibisiniz

Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor. Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor.

Çok paylaşmacı özelliğinizi, istismara kapalı kişiliğinizle güven altında tutabiliyorsunuz. Etrafınızdaki bazı para, insan ilişkileri size hoş gelmiyor

Önemsemediğiniz bir zaafınız yüzünden, önemli bir mevziiyi kaybetmek üzeresiniz. Bugün küçük bir gelişmeyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. İlişkide olduğunuz insanlar üzerinde biraz yaptırım gibi algılanan etkileriniz olabiliyor. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizden yakındıkları kadar da yararlandıklarını görüyor ve bu özelliklerinizle ilgili eleştirilerde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Ay-İkizler burcu seyri, bilgi sahibi olmanızı, aktif hareket etmenizi sağlayan alanlarda enerjinizi yükseltiyor. Ancak bir o kadar da laf söz ortalarda çoğalıyor. Söylenenlere akıl ve mantık çerçevesinde bakmakta yarar var. İş, ailevi meselelerde, bilgi edinme, araştırma anlamında işlerde planlamada bulunarak ilerlemekte yarar var. Aceleye getirmeden enine boyuna düşünelim. Bu enerji, zaten bilgilenmeye önem vermemizi sağlar. Çok okuruz, çok konuşuruz, bağlantılarda bulunmaya çalışırız. Anlamak isteriz. Anladıklarımızı doğru biçimde yerli yerine koyarsak, zamanı gayet olumlu değerlendirmiş oluruz. Saat 06:22 Ay-Neptün görünümü, kafamızı yine karıştırabilir. Yeni birarayışında gerçekçi olmamızda yarar var. Bazı kişiler, birilerine yardımcı olmamızı isteyebilir. Ancak yardımcı olacağımız insanlar hakikaten doğru kişiler mi buna bir bakalım. Birileri bizi yanlış yönlendirebilir. Enine boyuna inceleyelim. Sevgili Öğretmenlerimizin sadece bir günleri değil, 365 günleri kutlu olsun. Gönülden sevgi ve saygılarımızla,

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Onların desteğini almanız mümkün. İyi niyetli davranmanız geriliminizi azaltacak.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz vasıtasıyla yeni tanışmalara doğru yol alabilirsiniz. Geçmişte yapılan olumlu konuşmalar bugün size karşılığını veriyor olacaktır.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkizler burcundaki dolunayın ardından, uzaklarla ilgili konularda daha düşüncelisiniz. Bugün yeni şeyler öğrenmek ve kişisel gelişim konuları dikkat çekebilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunayın ardından özgür olma duygunuz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Öğrenmek, ufkunuzu genişletmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları çok yönlü değerlendiren zihniniz gün boyu aktif. Yakın çevreden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Açılışlar, davetler olası. Bu vakte kadar tanısı konulamamış rahatsızlığınız varsa adı konabilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda ani bir seyahate çıkabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla yeni birprojesine adım atabilirsiniz.Araba yenilemek isteyebilirsiniz. Ofis açmak,kurmak için bir araştırmaya başlamak için uygun zamanlardır. Kişisel gelişiminize yönelik eğitimlere katılabilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 00' 03" R
Ay
Yengeç
27° 56' 14" R
Merkür
Koç
27° 06' 26"
Venüs
Boğa
16° 59' 31"
Mars
Koç
09° 41' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 00' 28"
Satürn
Balık
17° 37' 24"
Uranüs
Boğa
23° 05' 51"
Neptün
Balık
29° 16' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 42"
Chiron
Koç
21° 21' 58"
Lilith
Başak
24° 46' 41"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 13/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>