Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha sağduyulu davranmaya yönelmelisiniz. Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor.

Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz. Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuç verebilir.

Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz. Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Bazı duygusal sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve biraz da bencil bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde mesleki ve ailevi konularda, size karşı anlayışlı davranılmasını beklersiniz. İtibarınıza fazlasıyla önem verdiğiniz için, elde edeceğiniz başarılarla kendinizden söz ettirmek, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde ve kimsenin kahrını çekmeden hayatınızı devam ettirmekten yanasınızdır. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Değerlerimizi koruma içgüdümüz fazlasıyla yoğun. Hayatın güzelliklerini, sosyal yaşamın insana kattığı mutluluğu, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizin derinliklerinde çok daha yoğun hissedebiliriz. İlişkimizi önemseriz ancak önemsenmeyi de isteriz. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu, Merkür geri hareket döneminde gerçekleştiği için, Kardeş ve yakın akrabalarla alakalı her türlü mesele, yeni bir çevreye taşınma veya yerleşim yerinizle alakalı konular, yolculuklar, eğitimle alakalı her türlü konu, belge, raporların düzenlenmesi, ehliyet ve ruhsat alımı, araba alım satımı, ticaret, bilgi işlem(bilgisayar güvenliği)yazışmalar,girişimi, pasaport ve vize işlemleri, komşuluk ilişkileri, bir şeyin teslim alınması, nakliye hakkındaki kararların tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Yeni bir gelişme olduğunda, bir haber aldığımızda iyi analiz etmeliyiz. Tam olarak emin değilsek harekete geçmemeliyiz. Malum yeni bir yıla az kaldı. Aldığımız ürünlere dikkat etmeliyiz. Ucuz etin yahnisi pek olur derler. Biz de kaliteyi önemsemeliyiz. Trafikte kurallara uyalım. Yolculukta güvenilir firmaları tercih edelim. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımızdan gördüğümüz ilgi ve sevginin göstergesidir. Moralimizi yükseltir. Saat 19:23 Ay-Merkür görünüm etkisinde geçmişle ilgili bazı konuları gözden geçiririz. Özellikle 17 Kasım tarihinden bu yana yaşananları tekrar ele alırız. Anlamaya ve kafamızda oturtmaya çalışırız. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümü, bildiklerinizi söylemek, konuşmak sizi mutlu eder, doyuma ulaştırır. Dil, din, mezhep ayırmaksızın insanları kucaklama, kendinizi öne sürerek başkalarına yardımcı olma isteğiniz sizi ateşler. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını denetlemekte zorlanıyorsun! Bugün duygularına hâkim olman zor olacak. İnsanlar ve yakın çevren tam olarak ne yapmak istediğini anlamayabilir. Özellikle sevgilin ya da eşin iniş çıkışlarından şikâyetçi olabilir hatta bir süreliğine ?ayrı kalalım? fikirleri gelişebilir. Bazı şeyleri kulak arkası yapman gereken bir gün, çabuk öfkelendiğin gibi çabuk da pişmanlık duyman söz konusu olabilir. Ancak eğer ılımlı ve yapıcı olursan eğlenceli bir gün seni bekliyor! Sürpriz gelişmeler keyfini yerine getirebilir. Evinde ya dayerinde görünce çok sevineceğin biri seni ziyarete gelebilir. Ya da beklemediğin haberler aniden gündemini değiştirebilir

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konularınızın yoluna giriyor olması sizleri geleceğe yönelikgirişimleriniz adına cesaretlendirebilir. Planlarınızı iyi yapmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri yeni şeyler inşa etmek için kullanabilirsiniz. Gün içinde kişisel uyumunuz ortaya çıkabilir. Kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Akşam saatlerini kendinize ayırmak veya spor yapabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda, görev ve sorumluluk alanınızda pratik zekanız ve hızınızla özellikle ticari konularda, anlaşmalarda başarı sağlayabilirsiniz, ancak iletişim trafiğine dikkat etmeniz, duygusallıklara ya da boşluklara kapılmamanız kaydıyla.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve kararlı bir gün geçireceksiniz. Gelişmeleri bekleyecek, sorunların üzerine gitmeyeceksiniz. İçinizde yeni istekler uyansa bile uygun zamanı bekleyebilirsiniz. Dostlarınıza yardımcı olabilir, onlarla ilgilenebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sosyal konular öne çıkıyor. Verimli yaşamayı seven, ortak ilgilerinizin olduğu insanlarla vakit geçirebiilirsiniz. Kendinizi gün boyu iyi ve değerli hissedebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür bugün Jüpiter ile birlikte hareket edecek. Zihninizin dedektif gibi çalıştığı son derece yaratıcı fikirlerle donandığınız bir gündesiniz. Kardeş ve yakın akrabalar hayatınızda önemli bir gündem oluştururlar. Bir bilinmezi keşfetmek ve ortaya çıkarmak sizi şaşırtabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 53" R
Ay
İkizler
16° 07' 09" R
Merkür
Koç
23° 45' 35"
Venüs
Boğa
13° 06' 10"
Mars
Koç
07° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 46"
Satürn
Balık
17° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 54' 50"
Neptün
Balık
29° 11' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 57"
Lilith
Başak
24° 25' 39"
True Node
Koç
15° 11' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>