Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı bu kez de sizin atmanızı bekliyor olabilir.

Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek. İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor.

Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir. Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor.

Önümüzdeki günler içinde çok ısrarcı biriyle sorun yaşayacaksınız. Ettiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:38 Ay-Yengeç geçişinde huzur önemlidir. Olayları büyüten, bardağın boş tarafını gören insanlardan hoşlanmayız. Kendinizi güvende hissettirene yönelirsiniz. Mutlu bir aile, uzun vadeli bir iş, sağlıklı bir yaşam kıymetlidir. Saat 19:47 Ay-Mars görünüm etkisinde, dış dünyadan gelen uyarılara karşı oldukça hassasız. Güvenli bir yaşam,ve ilişki istiyoruz. Bizi zorlayan kişileri değil hayatımızı kolaylaştıran insanlara ihtiyacımız var. Hedefimiz belli ancak şartlar zorluyor. Bu görünüm sayesinde biraz rahatlayabilir, en azından umutlanırız. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, güvende olmaya, huzur bulmaya, üstümüzdeki ağırlıklardan kurtulmaya ihtiyacımız vardır. Sanki her şey ters gidiyor gibidir. Bir şeyler olacak ve biz zor durumda kalacakmışız gibi hissederiz. Kimseye bunları ifade edemeyiz. Bizi bilerinin anlamadığını düşünürüz. Mesafeli ve soğuk davranabiliriz. Oysaki bu enerjinin etkisiyledir. Geçicidir. Lütfen kendinizi üzmeyiniz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Aşkı keşfediyorsun! Aşkı keşfetmekten geçtiğini düşünenlerdensin. Olmazlarla dolu olman, hayat serüvenine yenilerini katma çaban aşkta seni zaman zaman zalim, zaman zaman âlim yapıyor biliyorsun değil mi? Düşündüğün ne varsa hayata akıtırken, bazı gerçekleri göz ardı ediyor olabilirsin. Uzun zamandır ziyaret etmek istediğin kişiler olabilir. Ancak planlar bazen istediğimiz gibi gitmez. Bugün aklında olan bazı şeyleri düzenlemek pek mümkün gibi görünmüyor. Ne düşünürsen sanki tersini yaşıyorsun. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde onlarla sık sık iletişim kurabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, yeme içmenden, giyimine kadar dikkatli olman gereken bir gün. Soğuk algınlığın uzun süre gündeminde olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde yeni bir heyecan hayatınıza dâhil olabilir. İlişkisi olanlar ise duygusal bağlarını daha fazla güçlendireceklerdir.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, sizi oldukça girişken ama hassas kılmakta. Evinize yönelik uğraşlar ve sorumluluklar daha çok artabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içinde bulunabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir, onların ziyaretine gitmeyi planlayabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde destekleyici olan Teraziler, bugün hedeflerinize engel olan baskılardan arınmak için gün verimli. Sevdikleriniz için verici davranıp masraf yapmamaya dikkat edin.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken kariyeriniz için önemli fırsatlar açığa çıkabilir.Annenizle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kendisinin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar sizi heyecanlandırabilir. Bir ev alım satımı için ailenize destek olabilirsiniz. Tapu işlerini bugün halletmek akıllıca olacaktır.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 31' 32" R
Ay
İkizler
24° 19' 47" R
Merkür
Koç
24° 21' 19"
Venüs
Boğa
13° 50' 17"
Mars
Koç
07° 44' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 13"
Satürn
Balık
17° 25' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 55"
Neptün
Balık
29° 12' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 52"
Lilith
Başak
24° 29' 38"
True Node
Koç
15° 08' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>