Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılık sendromunu uzun süre atlatamayacağınızı düşünüyordunuz ama çok kısa sürdü. Gözünüz yeni birilerini aramaya başladı bile. Yine de sizinle ilgilenenleri gördüğünüz söylenemez.

Rakip gördüğünüz kişi, sizin rekabetinizin farkında bile değil. O sadece kendi işiyle ilgileniyor. Sizin de onun gibi davranmanız, sizi daha başarılı kılabilir.

Satın almak istediğiniz özel bir eşyayla ilgili bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Gerçekten de biraz daha araştırma yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyata bulma olasılığı var.

Sağlığınız sizin için hep son sırada. Önemli bir sorununuzun olmaması hiç ilgilenmemeniz anlamına gelmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun geçen bir haftadan sonra sular sizin duruldu denebilir. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz sakin bir günü bugün nihayet yakalayabileceksiniz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Sıra bunları uygulamaya geldi. Uygulama konusunda da son derece kararlı olduğunuz için başarılı olacaksınız gibi gözüküyor. Akşam saatlerinde bir davet alabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınızı düşünme ve korumada hassas olduğunuzu, ideallerinize uygun şekilde uzun vadeli düşünmenin de önemini vurguluyor. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bir yere taşınmak- yeni biriçin kolları sıvamak, bilip bilmeden her söze inanmak, araştırmadan soruşturmadan önyargılı konuşmak yanlış olur. Benim dediğim doğru, demek yerine, neyi ne kadar bildiğimizi anlamak vaktidir. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri hareketle örtüştüğü için, yolculuk, eğitim veya işle ilgili bir proje veya bir ülkeye-şehre yerleşmek, yayıncılık, seminer, kurs, tayinle ilgili konuları gözden geçirmekte fayda var. Her lafa söze inanmamak, araştırmak gerekiyor. Bir karar vermeden önce iyice düşününüz. Harekete geçmeyiniz. Görüşmeler, toplantılar, buluşmalar tekrar yapılır. Karşıt görüşte olduğumuz kişilerle anlaşmak pek kolay değildir. Sinirlenmek, abartılı konuşmak, önyargılı olmak iyi sonuç vermez. Fikirlerimizi paylaşalım, ancak karşı görüşlere de saygı duyalım. Yolculuklarda güvenli firmaları tercih edelim. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Çevrendekilerin fikirleri önemli olacak! Seni hiçte sakin bir pazartesi beklemiyor! Bugün işe geç kalman sorun yaşamana neden olabilir. Güven eksikliği duyduğun insanları sorularınla köşeye sıkıştırabilirsin. Yoğun düşünceler zihnini kurcalarken, bu durum konuşmalarına da yansıyacak. İçten içe yeteneklerini konuşturma derdinde olduğunu en iyi sen biliyorsun. Eğer yönetici isen yeni düzenlemeler için birileri ilegörüşmesi yapmak isteyebilirsin. Eğer ilişkinde sabit fikirli biri ile karşı karşıya isen meraklı yanını ona doğru çeviriyorsun. İnsanların senin hakkındaki fikirleri bugünlerde çok önemli. Uzaktan gelen bir haberle kişisel bağlarını kuvvetlendirmek istiyorsan uzun zamandır görüşmediğin insanlarla yeniden bağlantıya geçebilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürleşmek isterken yeterli duygusal donanıma sahip olmayabilirsiniz. Kendinizi değiştirmek şartları çok zorlamayın.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Toplum önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için heyecan duyabilirsiniz. Bazı davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda, görev ve sorumluluk alanınızda pratik zekanız ve hızınızla özellikle ticari konularda, anlaşmalarda başarı sağlayabilirsiniz, ancak iletişim trafiğine dikkat etmeniz, duygusallıklara ya da boşluklara kapılmamanız kaydıyla.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu zihni toparlamakta güçlük yaşayabilirsiniz. Ne düşündüğümüzü iyice anlayıp, ifade edin. Sosyal statünüzü etkileyen olaylar gelişebilir. Resmi kurumlarından, otoriteden destek görebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük bir heyecanla planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Alacağınız haberler sizi rahatlatacak. Çalışmalarınızı alıştığınız gibi sürdürmeye devam edeceksiniz...

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 39" R
Ay
İkizler
21° 46' 02" R
Merkür
Koç
24° 09' 59"
Venüs
Boğa
13° 36' 26"
Mars
Koç
07° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 34"
Satürn
Balık
17° 25' 06"
Uranüs
Boğa
22° 56' 16"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 16"
Lilith
Başak
24° 28' 23"
True Node
Koç
15° 09' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>