Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var.

İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Gün boyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz.

Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor. Bugünlerde daha fazla dinamik olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise biraz çekimser duruyor. Bugünkü seçiminiz önemli olacak. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe gününü saat 11:17 Ay-Venüs görünüm etkisinde karşılıyoruz. İsteklerinizi elde etmeniz anlamında size destek veriyor. Kendinize has havanızla çevrenizdeki herkesi etkileyebilme gücüne sahipsiniz. Konforlu, lüks ve seçkin güzelliklere sahip olmak veya böyle ortamlarda bulunmak isteğiniz bugün oldukça yüksektir. Hayata pozitif yönde yaklaşabilir, aşk ilişkinizde uyum ve güzellikleri hedefleyebilirsiniz. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda sakin olmaya çalışınız. Saat 14:08 itibariyle Başak burcunda seyrine başlayacak Ay, etkisi altında sizi endişelendiren durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Her şeyi sürekli kurcalayıp, endişelenmeyiniz. Üzerinde düşününüz. Fakat mükemmel değil diye bir şeyleri kafanıza takmayınız. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, hem adil hem de mantıklı bir şekilde meseleleri ele almaya çalışırsınız. Fakat birileri akıl vermeye kalkarsa sinirlenirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Açık ve net konuşmalar yapacaksın! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Aile içerisinde ya dayerinde yöneticilerinle karşı karşıya gelmene neden olacak bazı ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Uzlaşmacı tarafını devreye sokup, bu durumu toparlayacağına şüphe yok. Ama ani kararlar almamaya özen göster derim. Gün boyu bir konuya odaklanmak senin için biraz sıkıntılı olacak. Çevrendeki insanların sana yardımcı olmadığını düşünüyorsun, ilişkinde taleplerini açık ve net şekilde karşı tarafa yansıtıyorsun. Eğer yatırım yapmak gibi bir fikrin varsa ortaklıklardan uzak durman gerektiğini bugün bir kez daha görüyorsun. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, akşam saatlerinde katılacağın organizasyonda hızlı bir ilişkiye başlayabilirsin. Sosyalleşmenin arttığı bugünlerde farklı çevrelere dahil olman farklı bilgilerden de haberdar olmanı sağlayacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, birlikte hoş organizasyonlar yapacaksınız. İş arkadaşınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve keyifli olacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde koşullar daha akıcı. İşlerinizi bitirmeniz için uygun koşullar söz konusu. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Detaylar içinde boğulmayın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinizi farklı bir enerji ile ortaya koyabilirsiniz. Sonradan çabalamaktansa harekete geçmelisiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli, çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, davet ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak olası fikir ayrılıklarını dikkate almayı ihmal etmeyin.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş ya da partnerinizin baskıcı tutumları nedeniyle yanlış kararlar verebilirsiniz. Başkalarının fikirlerinin etkisi nedeniyle yönsüzlükten kaçının. Önemli olayları erteleyin. Gün boyu onay arayışı ihtiyacınız olabilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenmenize ışık tutacak. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size bugün yeni kapılar açabilir. Aşk hayatınızda sert kararlardan kaçının.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 42" R
Ay
Oğlak
08° 27' 46"
Merkür
Koç
16° 28' 54"
Venüs
Koç
29° 27' 36"
Mars
Balık
28° 45' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 57"
Satürn
Balık
16° 27' 52"
Uranüs
Boğa
22° 16' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 17"
Lilith
Başak
23° 11' 57"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>