Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dengeni Koruyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Uzun zamandır beklediğin insanın bir anda karşına çıkması seni şaşırtabilir bugün! Aşkta güzel etkiler gündeme gelebilir. Ancak burada önemli olan, senin bu etkilere karşı doğru hareket edip buna fırsat bırakman olacak.

Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız. Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor.

Ailede senden faydalanan insanların artık seni kullanmasına izin vermemelisin bugün. Tamamen kendi harcama planını yaparak onları plan dışı bırakman sert bir davranış olsa da iyi sonuçlanabilir. Kendi düzenini geç de olsa oluşturman seni daha memnun edebilir.

Daha zinde kalmak için uyku düzenine dikkat etmen gerekebilir, özellikle de mevsim geçişlerinde. Sabahları daha canlı uyanmak adına bazı düzenlemeler yapabilirsin. Uykunu bir yola koymak için bugünden bazı araştırmalar yapman iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınla planladığın görüşmeyi ertelemek zorunda kalabilirsin. Bu ani aksaklığın sizi üzmesine izin vermemek biraz sana düşecek. Görüşmeyi ileri bir tarihe ertelemek ve karşı tarafın gönlünü almak biraz zaman isteyebilir. Ancak bu konularda incelikli davranmalısın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her halükârda, haftanın ilerleyen günleri veya gelecek hafta sonu için seyahat ve sosyal planlar yapın, ancak şimdilik her şeyi olduğu gibi tutun. Şu anda iyi bir fikir gibi görünen şey aslında yapmanız gereken son şey olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek için belirlediğin amaçlarına belli ölçüde yön veriyorsun. Çalışan bir Terazi burcuysan patronundan taleplerin artabilir. Yönetici gezegenin, geri giden Mars ile birbirine meydan okurken yılın son ayına başlıyorsun. Duygusal inişler ve çıkışların etkisini hissederken, kendini dengelemeyi başaracaksın. Farkında olmadan ihmal ettiğin birileri varsa, günü onlara ayıracaksın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçekleştirmek için bugün tüm görüşmeleri yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, devlet dairelerindeki işlemlerin haricinde kendinize her şeyi daha geniş bir şekilde takip edeceğiniz bir alan kurabilirsiniz. Yeni bir araç almak, teknolojik yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuca bağlamak için mücadele verebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakmak durumunda kalabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizdeki karmaşaları dikkatli bir şekilde analiz etmeniz gerekmekte. Bazı ihtiraslarınız hareket etmenizi mümkün kılmayacak kadar fazla olabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç ummadığın bir anda ve yerde eski bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Onunla görüşmek seni mutlu edecek. Yapacağınız konuşmalar, eski günler hakkındaki sohbetler keyifli bir gün geçirmeni sağlayabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyin en kötüsünü görmek, her an yararsız tepkileri körükleyebilir. Olumsuz bir bakış açısına sahip olmanın sadece rasyonel olduğunuz anlamına geldiğini düşünebilirsiniz ancak bundan daha fazlası ve daha yararsızı olabilir. Bugün, varsayımlarınıza dayanarak düşüncesizce hareket etme tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Herkes, birbirini dinleme merhametine sahip olmalı. Gün, ilerledikçe daha mantıklı bir bakış açısına yönlendirir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız birçok kısa yolculuklarda, karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.Bu sene şans benden yana olacak mı?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin yaşam kaynağınız. Kesinleşmemiş konular kafanızı kurcalarken, geleceğe ilişkin umutlarınız gittikçe yoğunlaşıyor. Yalnız ilişkinizin ciddiyetini yavaş yavaş aile büyüklerine de anlatmaya başlamalısınız. Kariyerinizi doğrudan etkileyecek bir toplantıda bulunmanız mümkün. Soğukkanlı olmanız ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor. Maddi konularda kendinizi çıkmazda hissedebilir ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışın

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>