Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konusunda canını sıkan konuşmalar yaşanabilir. Kalbini bu tür negatifliklerden koruman gerekecek. Seni mutsuz eden bir durumu uzatmanın alemi yok. Bazı şeylerin bitmesi, böyle sürüncemede kalmasından iyi olabilir.

Çok pratik birisiniz. Enteresan çözüm yollarınız var. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz.

Maddi kaygılarının arttığını hissedebilirsin. Ancak bu kaygıların başkasının sana yansıtmaya çalıştığı negatifliklerden oluşmadığına emin olman gerekecek. Gerçekte sıkıntıda olan senin durumun mu, onlarınki mi, bunun ayrımını yapman önemli olabilir.

Zihnen kendini farklı şeylere odaklanacak bir kuvvette bulamaman olası. O yüzden günün önceliklerini senin belirlemende fayda var. Başkasının koşuşturmasında yorulmak yerine kendine göre sakin bir gün planlamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli etrafındakilere ne yapmaları gerektiğini söylemekten yorulmadın mı? Bırak ne halleri varsa görsünler. Bugün daha çok kendi hayatına ve güzel şeylere odaklanma zamanı. Dinlenmeyi en çok sen hak etmiş olabilirsin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belki haftalardır, belki aylardır üzerinde çalıştığınız bir şeyden artık vazgeçilmesi gerekiyor ama bu dünyanın sonu değil. Başarısızlığınızdan öğrendiğiniz dersler sayesinde aslında daha yaratıcı bir aşamanın başlangıcı olabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dişinle ilgili hassasiyetin artabilir. Uzun zaman önce tedavi ettirdiğin, dişin yeniden sorun çıkarabilir. Duygularını gerektiği gibi ifade edemediğini hissetmen seni biraz gergin yapabilir. Toparlayıcı hareket edersen üstesinden geleceksin. Bugün evdeki bir eşyanın bozulması seni zor durumda bırakabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Ancak size ve fikirlerinize ihtiyacı olan insanlar da olabilir. Bugün dostlarınızla bir araya gelmek, kendi tecrübelerinizi onların ihtiyacına göre şekillendirmek gündeminizde yer tutabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında belirsizlikler yüzünden kafanız karışabilir. Öğle sonrasında ailevi işlerde yeni adımlar atabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Edebi ve sanat konularında ilham alabileceğiniz bugünlerde hayatınızda değişik ve güzel şeylerin canlandığını hissetmek sizde efektif bir etki yaratacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün ilk saatleri, sonrakilere göre çok daha yumuşak ve akıcı olacak, o yüzden hiç vakit kaybetmeden işlerini bir düzene soksan ve belirsizlikleri yok etsen iyi olur. Sabah olaylar biraz daha rahat ve yumuşak ilerleyecektir. Ama akşama doğru üzerinde bir kısıtlama hissedebilirsin. Önünde uzanan haftanın planını yapmadan yatmamanı öneririz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ruhunuz adeta parlıyor ve herkesi kendine çekiyor. Gününüze devam ederken muazzam bir enerjiyle dolu hissedebilirsiniz. Macera duygunuz yüksek ve sizi aşağı çeken çok az şey var. Şu anda başa çıkması zor olabilecek bir alan aşk ve romantizmdir. İşlerin istediğiniz gibi gitmediği tek alan burası gibi hissedebilirsiniz. Sabır işin sırrıdır.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek oluyorsunuz. Akşam saatlerinde kendinizi rahat hissedeceksiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev ve aile konuları ön plana çıkabilir. Aşk, çocuk, tatil, eğlence, hobi, borsa konularıyla ilgili güzel kararlar alabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi devam ettirmek isabetli bir şey olmasına rağmen, önünüzde birçok engel görünüyor. Amaçlarınızı ve isteklerinizi belirleyip, onlara doğru kararlı adımlarla yürümelisiniz. Mesleki faaliyetlerde ne kadar cesur davranır, açıksözlü ve dürüst olursanız başarı o kadar büyük olur! Şansın da yardımı kendiliğinden gelecek. Maddi konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Kilo vermeye çalışıyorsanız, aldığınızdan daha çok kalori yakmalısınız

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>