Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşka sıra gelmediğini düşünüyorsan bu konuda senin bir şeyler yapman gerekebilir. Göklerden sana bahşedilen bir sevgili beklemek yerine kendi hayatında bunun yerini sen yapabilirsin. Hayatında bir aşka yer açmak için bazı değişimler yapabilirsin.

Son günlerdeki dalgınlığınız, bir takım problemleri düzelmez çözümsüzlükler olarak ele almanızdan kaynaklanıyor. Konsantrasyonunuzu bozan saplantılarla başarılarınızın önünü kesmemelisiniz.

Maddi anlamda kaygılara düşmeden hareket etmen olası. Seni memnun edecek şeylere para harcayabileceksin bugün. Özellikle de günlük hayatında kullandığın şeylerin kalitesini artırmak genel olarak standartlarını iyileştirebilir. Para harcamaktan çekinmeyeceksin.

Öz disiplinini kuvvetlendireceğin ve kendine iyi geleceğini bileceğin şeylere öncelik vermen olası bugün. Sağlıklı bir rutin oluşturmak adına bir şeylere daha fazla özen gösterebilirsin. Eğer halihazırda günlük bir rutinin varsa bunu daha da iyi bir hale getirmen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz disiplin günün önemli teması olacak senin için. Hayatını daha iyi bir noktaya getirebilmek adına ne gibi değişimler yapacağına karar verebilir, daha sağlıklı bir gün geçirmek için kaostan uzaklaşabilirsin. Bütün bunlar öz disiplin gerektirecek.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bundan sonra ne olabileceğine dair ipuçları olacak, ancak yüksek mevkilerdekilerin ne yapmak niyetinde olduklarına dair net ve kesin bir yön yok. Planların açıklanması için bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Terazi burcuysan, geleceklerinden kaygılanman onlara da yansıyabilir. Yakın bir arkadaşının ilişkisine dair duyacakların karşısında şaşkına dönebilirsin. Konuya ilişkin fikirlerini açıkça dile getirebilir, hatta arkadaşına inceldiği yerden kopsun, kendi yoluna bak bile diyebilirsin.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizdeki ve evinizdeki sorumluluklar sizi yormuş olabilir. İsteklerinizin gerçekleşmemesini bunu tempoya bağlamamalısınız. Doğruları görmeyi seçin.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde istediklerinizle alakalı çevrenizden destek görebilirsiniz. Üşengeç mizacınıza tezat olarak işlerin çoğunu kendiniz yapmanız gerekebilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi veya aile durumunuzu iyileştirmek için para harcamak muhtemelen mantıklı görünüyor. Kendinize gerçekten neye doğru çalıştığınızı sorduğunuzdan emin olun. Kendinize, hedefleriniz hakkında gizli amaçlarınızı uygun bir şekilde dışarıda bırakan ayrıntılı bir hikaye anlatmış olabilirsiniz. Normalde sizin sorumluluğunuz olmayan bir alana girerek bir başkasına iyilik yaptığınıza inanıyor olsanız da, belki de farklı çıkarlar söz konusu. Yatırım yapmadan önce kendinize karşı dürüst olun.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rekabetçi yapınız aşkta da kendini farklı bir şekilde gösteriyor. Sevgilerinizi özel yaşadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında, problemleri siz yaratmazsanız karşı taraftan uyumlu bir yaklaşım göreceksiniz. Sözleri ve davranışları yanlış yorumlamaktan kaçının. İşinizi fazla ciddiye almanız, zaman zamanyükünüzü arttırıyor. Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmalısınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun! Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 37"
Ay
Akrep
25° 50' 18"
Merkür
Koç
26° 30' 11"
Venüs
Balık
21° 45' 04"
Mars
Balık
05° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 09"
Satürn
Balık
13° 18' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 02"
Neptün
Balık
27° 48' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 01"
Lilith
Başak
19° 48' 34"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>