Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rutinden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiye kendini ifade etmek söz konusu olduğunda bugün şans senden yana olacak. Kendini çok doğru bir biçimde ifade edebilirsin. Bu da aranızı daha iyi bir hale getirebilir. Aşk konusunda şansın artabilir.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugünkonularında daha fazlasını gerçekleştirmek adına hem zihnen hem de madden hazırlıklı olabilirsin. Ortaya konulabilecek işler için yatırımlar yapabilirsin. Daha planlı ve güzel bir biçimde işe odaklanman olası.

Beslenme rutinini gözden geçirmen gerekebilir. Bu aralar neler tükettiğine genel olarak dikkat etmen gerekecek. Vücudunu gereksiz yere yoran yağlı ve tuzlu gıdalardan uzak durmak özellikle önem kazanabilir. Neler yediğine dikkat ettikçe günün iyi geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine olan güvenin yerine gelebilir. Elini attığın işlerde başarı seninle olabilir. Genel olarak çok daha iyi bir enerjiyle güne başlayabilirsin. Zihnen ve bedenen yeniliklere kendini hazırlayabilir, daha güzel kararlarla gününe anlam katabilirsin.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha güçlü ve emin hissedeceksiniz. aha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek için iyi bir zaman! Özellikle uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğünüz bir konuya dair adım atmak isteyebilirsiniz. Artık ipleri ele almanın zamanı geldi. Daha önce bir konuda liderlik yapmadıysanız artık bunu düşünebilirsiniz. Çünkü gerçek bir fark yaratacak güce ve popülerliğe sahipsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutine ayak uydurmaktan kaçınıyorsun. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, maddi bazı sıkıntılardan dolayı ailenden borç isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, yakın arkadaşının hayata ve ilişkilere dair gerçekleştireceği konuşmadan etkilenerek, yapıcı adımlar atabilirsin.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda hakkınızı teslim alacağınız, maddi olarak güçlü hissedeceğiniz bir gün olabilir. Elinize geçen imkanları doğru şekilde kullanmalısınız. Ani kararlar yerine stratejik planlar ve görüşmeler halinde olmak şansınızı katlayabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca geleceğiniz hakkında yeni kararlar alabilir, kendinizi gelecek planlarınıza kaptırabilirsiniz. Yeni meşguliyetler edinmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınızla buluşmak keyif verebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaş gruplarına girmek isteyebilirsiniz. Kişisel planlarınızdaki değişiklikler ise canınızı sıkabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi oldukça şanslı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizle ilişkinizde seviye atlamak ya da bir şeyleri netleştirmek için uygun bir gün.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün esnek hareket etmek senin için önemli olabilir. Etrafına daha kolay uyum sağlama için insanları daha iyi anlamak gerekecek. Onların düşüncelerine saygılı davranarak kendine yeni bir yol çizmek isteyebilirsin.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal kazanç olasılığı, çalışırken sizi motive edebilir. Müşterilerinizle mümkün olduğunca ilgilenmek için tipik görevlerinizin ötesine geçmeye teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Bu kötü olmasa da, işleri çok ileri götürürseniz insanları endişelendirebilirsiniz. Topraklanmış kalmak ve işleri dengeli bir şekilde yürütmek, uzun vadede hem size hem de onlara daha iyi hizmet edecektir.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Dostlarınızın yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Önemli karar aşamasında olmanız rağmen beklemenizde fayda var.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Aşk, çocuk, sanat, hobi, borsa da bugün bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ani para çıkışları gerçekleşebilir. Ani rahatsızlıklara da dikkat etmelisiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz yok, küçük mutluluklar size yetiyor. Dikkatli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınızaaçabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Perhize başlama vaktiniz çoktan geçti!

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 13' 37" R
Ay
Akrep
15° 59' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
24° 24' 37"
Mars
Balık
25° 35' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 54"
Satürn
Balık
16° 05' 21"
Uranüs
Boğa
22° 02' 39"
Neptün
Balık
28° 44' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 14"
Lilith
Başak
22° 44' 40"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>