Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kararlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Senden hoşlanan birisiyle mesajlaşmalar yaşanabilir. Aşka daha rahat odaklanabilirsin. Kalbini yeni bir insanın etkisine açmak seni şaşırtsa da güzel bir mutluluk katabilir sana. Aşka daha rahat zaman ayırabilirsin bugün.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Maddi açıdan çok daha rahat bir gün olabilir bugün. Kaygılarla veya beklentilerle bir gün geçirmek yerine var olan güzelliklere odaklanarak daha rahat edebilirsin. Zihnen seni bu konuda yoran şeylerle karşılaşmaman olası.

Gün içerisinde kendine zaman ayırmak, biraz da olsa meditasyon yapmak sana çok iyi gelebilir. Zihnini boşaltmak ve yeni haftaya başlamadan önce enerjini toplamak çok önem kazanabilir. Kendine bunun için bir zaman tanıman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjin çok yükselebilir. Resmen bir maraton koşabilecek kadar enerjik hissedebilirsin kendini. Ancak buna güvenip kendini hırpalamaman da gerekecek. Bu güzel enerjini yeni haftaya saklamaya çalışmak şu an için daha iyi olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mali durumunuz hakkında karar vermek için acele etmeyin, çünkü bu kolayca yanlış bir karar olabilir. Hissettiğin aciliyet duygusunun kendi ihtiyaçlarınla hiçbir ilgisi yok ve diğer insanların senden koparabileceklerini düşündükleri şeylerle ilgisi yok.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne bambaşka bir konu ile başlayabilirsin. Beni bilen bilir tavrına bürünmen seni olduğundan agresif göründürebilir. Güven kelimesinin altını bir kez daha çizerken, eskiye göre daha kararlı olduğunu fark edebilirsin. Bugün aynı zamanda bazı haberler alabilir ve otorite sahibi kişilerle konuşman gerekebilir. Yakın çevrenden insanların iyi niyetini kullandığına şahit olabilirsin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurduğunuz ilişkilerin ya da yaptığınız işlerin sizi mutlu etmesini isteyebilirsiniz. Bazen bunun yolunun karşı tarafı memnun etmekten geçtiğini bilmelisiniz. Partnerinize,ortaklarınıza sürprizler yapmak ya da onların beklentilerine göre hareket etmek bugünü pozitif bir şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç’te ilerlemekte. Siz meşgul edebilecek konular ve kararlılık gerektiren durumlar var. Dikkat çekmek zor olmayacak.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda gösterdiğiniz azim sizi yorgun düşürebilir, bugünlerde dinlenmeye ya da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saatler ilerledikçe kendinizi daha rahatsız hissedebilirsiniz. Dilinizi bağlayan sohbetlerin ortasında kalabilirsiniz -ki bu görülmeye değer bir manzara! Sorun şu ki, ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz ya da biliyorsanız da bir arada bulunduğunuz insanlara bunu ifade etmekten çekiniyorsunuz. Yeteneğinizi yitirmiş gibi hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Bunun yalnızca geçici bir dönem olduğunu ve daha önceki dışa dönük, iletişimi kuvvetli halinize kısa sürede döneceğinizi unutmayın.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali kısıtlama şu anda sizin için ciddi şekilde sinir bozucu olabilir. Zevk için bastırılmış arzularınız, yaşadığınız kısıtlamaları aşmanın yollarını araştırmanız için sizi motive edebilir ancak, bu merakı gerçekten yararlı hale getirmek için yeterli sabırla harmanlamakta zorlanabilirsiniz. Daha fazla para kazanmak muhtemelen sorununuzu çözecek olsa da, bulduğunuz ilk hızlı zengin olma planına girmek hayatınıza daha da fazla zorluk getirebilir. Kendinize gerçek olamayacak kadar iyi gelen her şeyin muhtemelen olduğunu hatırlatın.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve daha sonra ortaya koymalısınız.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tutkularını açıklarken cezbedici olmaya çalış. Unutma azı karar çoğu zarardır. Derdini anlatmak için dünyayı ayağa kaldırmaya gerek yok. Eylemlerin en düşük seviyede olsun ama anlamlı olsun. Sadece birkaç kelimeyle birçok şey ifade edebilirsin. Ayrıca bir bakışın bile yeter. Hipnotik bakışların karşısında savunmasız bir avın hiçbir şansı yok!Ruh eşimin burcu ne?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, ilgisini size belli edebilir. Bu durum, kafanızı da biraz karıştıracak gibi. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları beraberinde getirecek. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. Bu nedenle olaylara mümkün olduğunca temkinli ve düşünerek yaklaşmalısınız. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 54" R
Ay
Akrep
23° 29' 49"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 09' 18"
Mars
Balık
26° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 17"
Satürn
Balık
16° 08' 44"
Uranüs
Boğa
22° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 19"
Lilith
Başak
22° 48' 42"
True Node
Koç
15° 34' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>