Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Motivasyonun Yüksek Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Partnerinin seninle daha çok zaman geçirmek için hevesli olmadığını düşünebilirsin. Onun yerine sen zaman ayırarak etkinlikler planlayıp ilişkinin geleceği için olumlu adımlar atmak isteyeceksin. Farklı seçeneklere açık olmak iyi olacak.

Aşırı çalışmakmotivasyonunuzu arttırsa da sağlığınızı fazla zorlamayın. Daha fazla başarılı olmak isteyebilirsiniz. Desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Eline geçmesi muhtemel bir miktar para sayesinde günü rahat geçireceksin. Planladığın harcamaları yapmak seni fazlasıyla mutlu edecek. Yine de harcamada aşırıya kaçmayıp tasarrufa önem vermekte fayda var.

Alışkanlıkların hakkında daha dikkatli olman gerekecek. Kötü alışkanlıkların üzerindeki kontrolünü artırmaya çalışmak hayatının daha kaliteli bir hal almasını sağlayabilir. Rutin sağlık kontrollerini de aksatmamakta yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok farklı şeylerle ilgilenmek için hevesli olduğunu göreceksin. Bu durumu kendini geliştirmek için bir fırsat olarak görmek, aktivitelerin daha yararlı olmasını sağlayabilir. Ufkunu geliştirmeye çalışırken hayattan zevk almak mümkün olacak.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün gündeminizde tamamen maddi ve finansal konular yer alacak. Artık aile bütçesi yapmak ve harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Çünkü plansız yaptığınız harcamaların uzun vadede sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Sıkı çalışmanızın sonucu olarak kendinize hediye vermek istiyor olabilirsiniz. Ancak maddi olmayan herhangi bir hediyenin de sizi mutlu edeceğini unutmayın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde işlerin yoğun seyretmesi sana iyi bir plana ihtiyacın olduğunu hatırlatıyor. Konsantrasyonunu bozacak detaylara takılmıyorsun. Bugün hırsların daha da açığa çıkacak. Önüne engeller koyan kişilerle mücadele etmekten geri kalmayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar konusunda ona destek olabilirsin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gönül meselelerinde bazı sorumlulukların sadece sizde kaldığını düşünebilirsiniz. Bunun bir kuruntu mu yoksa gerçek bir his mi olduğunu partnerinizin davranışlarınızı inceleyerek bulabilirsiniz. Bir konuşma yapmak, hissettiklerinizi paylaşmak ve karşılıklı çözüm arayışında olmak sizi bu durumun etkisinden daha çabuk çıkarabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca geçmişe yönelik ailevi konular gündeme gelebilir, fazla etkisinde kalmamaya ve gerilmemeye özen gösterin. Aile içindeki konularda sıkışmalar yaşanabilir. Bitmemiş işlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli uğraşlar içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde çıkabilecek tartışmalara dikkatli olmalısınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partnerinizin dönüşü sizde zafer, başarı hissiyatı yaratacak. Bu durumu etik dışı kullanmamanız gerekmesi ile beraber, gücünüzü olumlu yönde kullanmaya çalışın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sizden uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan esrarengiz telepatik mesajlar alırken bulabilirsiniz. Mesela size iyi haberler vereceği bir telefon konuşması yapabilirsiniz, hem de tam sizi arayacakken siz arayabilirsiniz! Bu muhtemelen bugün yaşayacağınız tek telepatik tecrübe olmayacak. Öngörü seviyeniz çok yüksek, bu yüzden alışılagelmişin dışındaki güçlü psişik mesajlar almaya hazırlıklı olun.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ciddi meselelerde aklınızı tutmakta zorlanacaksınız. Romantizm havasındasınız ve o özel kişiyle kusursuz bir akşam geçirmek için her şeyin yerinde olduğundan emin olmak istiyorsunuz ancak zihniniz oldukça yoğun. Muhakkak devredebileceğiniz birkaç görev vardır. Her şeyi mükemmelleştirmeye çalışırken kaybolanlardan olmayın ve gerçekten önemli olanlara odaklanın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün karşılaşacağınız kişilerin duygusal yönleri ilginizi çekebilir. Onlarla bazı görüşmeler yapacak ve çevrenizden özel konularınızı gizleyeceksiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk hayatınızda bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 29"
Ay
Akrep
27° 54' 34"
Merkür
Koç
26° 34' 17"
Venüs
Balık
21° 57' 26"
Mars
Balık
05° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 16"
Satürn
Balık
13° 20' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 30"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 36"
Lilith
Başak
19° 49' 41"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>