Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rutinden Uzaklaşıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Partnerinle beraber ilişkinin geleceği için yeni kararlar almak isteyebilirsin. Yapacağınız konuşmalar gelecek planlarınızda değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Aldığın kararları uygulamaktan korkmamalısın.

Tabi ki harikasınız. Önünüze gelen hertamamlanıyor. Bir probleminiz var. Ancak yönetici kadrodan biriyle çözebilirsiniz. Ama o zaman da sevdiğiniz bir çalışma arkadaşınızın ihbarcısı olacaksınız. İki ayağınız bir pabuçta. Hem arkadaşınızın zaafının gizlenmesi, hem de bu zaafın işe verdiği zararın giderilmesi ; bu ikisi bir arada mümkün görünmüyor.

Var olan işin ile ilgili yeni planlar yapmak isteyebilirsin. İşini geliştirmek için yeni planlar yapmak sana iyi gelecek. Programa uygun şekilde çalıştıkça hedeflerine ulaşmak senin için daha kolay olabilir.

Kendine daha çok zaman ayırmalısın. Tek başına kalıp kafa dinlemek için zaman yaratmak yenilenmene yardımcı olacak. Bu sayede kendini daha zinde hissedebilirsin. Yeni egzersizler için hevesli olmak ihtiyacın olacak motivasyonu sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarla zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Uzun süredir görmediğin insanlarla birlikte olmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Eski günleri hatırlayıp konuşmak arkadaşlığınızı pekiştirebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatın birçok sorununun yanıtlarının kolay bulunmasını dilersiniz, ancak asıl gerçek şu ki, mevcut durumunuzu iyileştirmek istiyorsanız hem fiziksel hem de duygusal düzeyde çok çalışmanız gerekecek. Kazmaya başlayın ve ne bulduğunuzu görün.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenekli oluşun ve sanata verdiğin değerle, bugün sanatsal gezilere katılabilirsin. İçinde bulunacağın farklı mekân ve kişiler, günlük rutininden uzaklaşmanı sağlayacak. Bugün karmaşık duygulardan arınıp dikkatini yapmak istediğin işlere yöneltmek isteyebilirsin. İsteklerin doğrultusunda adımlar atıp, yenigörüşmeleri ya da ortaklıkları gündemine alabilirsin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiyi doğru kullanmak, yaptıklarınızın hayatınızda olumlu sonuçlar vermesiyle anlaşılır. Parasal ve manevi konularda aldığınız kararlarda kendinizi geri plana atmamalısınız. Yeni fikirler ortaya koymak kazancınızı katlayacağı gibi kendinizi daha mutlu ve rahatlamış hissetmenizi de sağlayacaktır.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle daha dengeli bir ilişki kurmaya bakmalısınız. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret edin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istedikleriniz ve bazı hayalleriniz için sabır göstermeniz gereken bir gündesiniz. Elinizden geleni yaptığınızda huzurunuz daha da artacaktır.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değişiklik yapmaktan korkmamalısın. Senin için güzel fırsatların ortaya çıkmasını bu değişim sağlayabilir. Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak hayatında birçok güzel değişiklik yaratacak. Karşına sayısız fırsat çıkabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bunun için çalışmaya istekliyseniz, muhtemelen istediğiniz şeye sahip olabilirsiniz. Aslında kendi çabanız lehinize tek faktör olmayabilir. Oyuna kendinizi verdiğinizi gören başka biri size yatırım yapmaya istekli olabilir. Bu noktada, meydan okumanız muhtemelen onların cömertliğini zarafetle kabul etmek olacaktır. En önemli şeyin bir görevin tamamlanması mı yoksa hepsini kendi başınıza yapmanız mı olduğunu belirtin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı öğrenmelisiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortak, yakın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Yabancılarla iletişime geçebilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gereksiz kıskançlıklarla hayatı hem kendinize hem de sevgilinize zehir ediyorsunuz. Bu davranışların size yapılmasından hoşlanır mıydınız? Öyleyse siz de yapmayın. Bugün onun gönlünü almalısınız. İş dünyasında güvenilir ve dengeli adımlar atmanız gerekiyor. Yardım ettiğiniz insanların tutumunu gözden geçirin ve inceleyin. Bu konudaki kişisel tatmininiz daha sonra sizi incitebilir. Gereksiz harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 46" R
Ay
Yay
14° 30' 51"
Merkür
Koç
16° 05' 47"
Venüs
Koç
27° 12' 03"
Mars
Balık
27° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 23"
Satürn
Balık
16° 17' 55"
Uranüs
Boğa
22° 10' 18"
Neptün
Balık
28° 48' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 01"
Lilith
Başak
22° 59' 44"
True Node
Koç
15° 29' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>