Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hiperaktifsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk konularında daha iyi anlaşılabilmek için kelimeleri özenli seçmen gerekebilir. Sözlü iletişimin yetmediğini düşündüğün zaman da yazılı olarak kendini ifade edebilmelisin. Bugün aşkta iletişim çok baskın olabilir.

Zamana endeksli gelişmeler, telaşçı yaklaşımınızdan etkilenmeyecek, sabırlı olmalısınız. Becerileriniz hedeflerinize yaklaştırıyor. Fakat engel olarak gördüğünüz bazı kişileri değerlendirişinizde bazı abartılar var.

Tasarruf planlarını gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir bugün. Ay başında planlamaları doğru bir biçimde halletmek sana çok daha iyi bir bakış açısı sağlayacak. Bir şeyleri bugünden planlamaya bakmalısın.

Bugün bol bol su tüketmek genel olarak sana çok daha iyi bir ruh hali ve enerji katabilir. Daha fazla su tüketmeye özen göstermen gerekecek bugün. Enerjini daha iyi toplayabilmek adına bol bol sıvı tüketmek günün önceliği olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşka pratik yaklaşmak gerekebilir. Daha mantıklı hareket etmek kalbin isteklerini görmezden gelmek demek değildir. Ancak daha özenli davranıp pratikliğe sığınmak aşkta sıkıntıları çözmek için önemli olabilir. Bugün bunu göz ardı etmemelisin.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün her zamankinden daha gerçekçi bir şekilde olaylara yaklaşacaksınız. Romantik tavrınıza bir son verecek ve durumları kendi açınızdan değerlendirmeye başlayacaksınız. Duyguları ciddiye almadan önce kendinizi ve sevdiğiniz kişileri çözümlemek isteyeceksiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars’ın hava burcundaki geri hareketi ile birlikte Kasım ayına adım atıyorsun. Değişimin hayatına etki ettiğini ayın ilk gününden hissedeceksin. Üzerindeki ataletten kurtulmak, yaşamına hareket getirecek. Hiperaktifliği hayatının her alanında hissedeceksin.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuları geliştirmek için bazı fırsatlar elde edebilirsiniz. Bugüne kadar yaptığınız işlerin dışında gelişen imkanlar bulduğunuzda önyargılı ya da kararsız olmamalısınız.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sabah saatlerinde haberleşmeler ve yazışmalar yoğunlaşabilir. Eğitim programlarınızı arttırmayı planlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki meşguliyetler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işler sonuçlanmayabilir. Siz bu zamanda zevk alacağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız işlerle uğraşmak size keyif verebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyaya köklenmek ve var olana şükretmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı şeyler iyi gitmese de elinizde çokça iyi giden durumlar da olduğunu biliyorsunuz.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar seni sürekli bir şeyler paylaşmak için arayabilirler. Çağrılarına cevap vermek senin için de iyi olacak. Onlarla vakit geçirmek, heyecanlarını paylaşmak sana da iyi gelecek. Sevdiğin insanlarla bir arada olmak senin için iyi olacak.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle çatışmanız sizin için oldukça rahatsız edici olabilir. Akrabalarınız veya birlikte yaşadığınız diğer kişiler, muhtemelen inançlarınız veya idealleriniz etrafında dönen sayısız soruna neden olabilir. Temel ahlakınız sorgulandığında veya başkaları kendi kişisel felsefelerini size empoze etmeye çalıştığında, özellikle önemsediğiniz birini içeriyorsa, nasıl yanıt vereceğinizi bilmek zor olabilir. Onların bakış açısına katılmıyorsanız kibarca bildirin ve nazikçe ilerlemeye çalışın.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Onun istekleri, sizin tarzınıza ters düşebilir. İnatçı bir yapınız var; kendi düşüncelerinize fazla değer veriyorsunuz.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, eğlence, hobi, çocuk konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, hobi, eğlence, tatil, şans oyunları ya da borsadan dolayı ciddi para kayıpları yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanızı öneriyorum.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz tavrınızdan ve kıskançlık duygunuzdan kaynaklanıyor. İhtiyaçlarınızın ve isteklerinizin daha iyi farkına varabileceğiniz bir gün. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 50' 26" R
Ay
Terazi
28° 34' 20" R
Merkür
Koç
16° 09' 03"
Venüs
Koç
22° 39' 20"
Mars
Balık
24° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 11"
Satürn
Balık
15° 57' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 52"
Neptün
Balık
28° 41' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 18"
Lilith
Başak
22° 35' 12"
True Node
Koç
15° 38' 51"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>