Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlerlemek ve Adım Atmak Kardeştir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün aşk konusunda içine sinmeyenlerle yüzleşme vakti. Seni mutsuz eden kişilerden uzaklaşmak, seni üzen konularla arana mesafe koyma zamanı. Aşk konusunda kendi kalbini korumaya alman gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Maddi anlamda kendine güveneceğin bir gündesin. Elindekilerin sana yettiğini görebilirsin. Bu konuda bir şeyleri zorlamamak sana iyi gelecek. Gereksiz masraflarla bu durumu negatife çevirmemek önem kazanabilir.

Çevrende senin kötü bir ruh halinde olduğunu görüp buna rağmen ısrar ve inatla daha da canını sıkmaya çalışan kişilerle arana sağlıklı sınırlar çizmen gerekecek bugün. Kendini zorlamanın bir alemi yok, bunu başkasının yapmasına da fırsat vermemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrende bir kaos yaşanabilir. Sen farkına varmadan işler bir anda karışabilir. Ancak bütün bunların karşısında sakinliğini koruyarak hareket etmek sana düşecek. Bu konularda dikkat etmek ve aceleye getirilmemek önemli olabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, her şeyi ortaya koyan mükemmel bir plana sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir günle karşı karşıyasınız. Doğru insanlarla iletişim kurdunuz, veri toplamak için uygun yerlere gittiniz ve tüm kaynaklarınız hazır. Ancak bir nedenle, bu planı her uygulamaya başladığınızda, üstesinden gelinemeyecek kadar zor görünen duygusal zorluklarla karşılaşırsınız. Bunun sizi hayallerinizden alıkoymasına izin vermeyin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbini dinlediğin bir gündesin. İçindeki sıkıntıların çözümünü hiçbir şey yapmadan oturup dinlenmekte arasan da zihnin “yerinde durma!” diyecek. Yeni ortamlara girmek stresini alırken ufkunu açacak yeni kişilerle tanışabilirsin. Akşam saatlerinde mesaj kutuna sürpriz bir mesaj düşebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda karışıklık oluşturan, önünüzü görmeyi zorlaştıran konuları düşünebilirsiniz. Mantıklı olan her zaman sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir ama size avantaj sağlayacağını da bilmelisiniz. Kendinize zaman ayırın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dozunda bir tutum ile etrafınızdaki insanların sevgisini arttırabilirsiniz. Neyi severseniz büyüyeceği için istediğiniz şeylere odaklanmanız gerekmekte.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda çok farklı insanlarla tanışabilirsin. Vizyonunu geliştirecek fırsatlarla karşılaşma ihtimalin yüksek. Bu imkanları değerlendirmek için acele etmemekte yarar var. Sabırlı davranıp doğru zamanı beklemek geleceğin için daha iyi olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bilgiler öğrenmek sizin için stresli olabilir. Her an iyi haberlerin gelmesini bekliyor olabilirsiniz, ancak ne yazık ki sizin için ufukta gecikmeler veya plan değişiklikleri olabilir. Bu farklı durum, umduğunuz gibi olmayabilir ve başka bir eylem planına geçmek kafa karıştırıcı veya üzücü olabilir. Sizin için olması gerekenin bir gün olacağını unutmayın ancak zamanlama henüz doğru olmayabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önem derecesi olarak ikinci plana atarak ertelediğiniz işlerinizi bir gözden geçirin. Çünkü, bunlar, günlük aktivitelerinizin yoğun olduğu diğer günlerde unutulup gidiyor. Önemsiz görünen ayrıntılar sonradan pürüz yaratabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aile ve ev konuları gündeminize daha çok gelebilir. Ailenizle ya da evinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çok önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çalışma hayatınızda da daha iyi bir döneme giriyorsunuz. Akşam saatlerinde; aşk, eğlence, hobi, çocuk konuları gündeminize gelebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 36' 38" R
Ay
Başak
19° 06' 30"
Merkür
Koç
17° 09' 20"
Venüs
Koç
18° 34' 16"
Mars
Balık
21° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 06"
Uranüs
Boğa
21° 46' 52"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 46"
Lilith
Başak
22° 13' 09"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>