Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün aşk konusunda beklentilerin biraz geri planda kalabilir. İçine sinmeyen bir durum ile karşılaşabilirsin. Bu durumu "oldurma"ya çalışmak yerine bir şeyleri gözlemlemek daha çok işine gelebilir. Aceleci olmamalısın.

Bugün, gücünüz ve kararlılığınız dağları yerinden oynatacak cinsten. Sakin ve uyumlu bir yapınız olmasına rağmen, bugün var gücünüzle olayların kontrolünü ele alacaksınız. Bunu yaparak, özellikle de işyerinde, çevrenizdekilere duygusal bir zarar verme ihtimaliniz var. Elbette şu an, kariyerinizi ilgilendiren her durumu zorlayacaksınız. Fakat kendinizi fazla kaptırmayın, kariyer planlarınız zaten sağlam...

Bugün halledilmesi gereken işleri yoluna koyabileceksin. Seni maddi anlamda zorlayacak çok fazla şeyle karşılaşmaman olası. Sadece senden para isteyenlere karşı dikkatlice yaklaşman gerekebilir. Zira herkesin doğruyu söylediğine hemen inanmamak sana bağlı bir durum olabilir.

Bugün esneme hareketleri ve açık hava yürüyüşleri sana çok iyi gelebilir. Enerjini doğru kullanarak gün içerisinde kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Eğer halledilmesi gereken işler varsa bunlara odaklanırken dikkatini toplamak önemli bir konu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklına yatmayan birden fazla şey olabilir. Kendini bir şeyleri halletmek zorunda hissetmemen en iyisi o yüzden. Eğer değişmesi gereken bir şey varsa bırak kendi yolunu bulsun. Bugün bir şeyleri çok zorlamaman gerekecek.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birinin sizi açıkça eleştirmesi umurunuzda olmayabilir, ancak olumsuz yorumlarının size profesyonel olarak zarar verebileceğini kabul etmeniz gerekir. Sakin olun ama aynı zamanda çılgınca yanlış iddialarından kurtulmadıklarından da emin olun.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam anlamıyla rutinine adapte olabileceğin gün bugün! İşlerine yönelebilir, planlı ve programlı bir şekilde işlerini tamamlayabilirsin. Sakin ve güvenli bir şekilde hareket etmek isteyeceksin. Bu durum önümüzdeki günlerde önemli kararlar almanı da gerektirebilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, sosyal medya üzerinden kurduğunuz iletişimler yakınlığa dönüşebilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanlar ve onlara yüklediğiniz anlamı düşünebilirsiniz. Gerçekçi olun ve verdiğiniz değerin karşılık bulup bulmadığını anlamaya çalışın. Bu da size hem ilişkilerde hemkoşullarda doğru bir denge üzerinde yürüme fırsatı verecektir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı abartma, har vurup harman savurma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışmalar olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çaba harcadığınız bir şey başarısızlığa uğradığı için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ancak bu hayal kırıklığının sizi yolunuzdan vazgeçirmesine izin vermemelisiniz. Bu deneyim size bir sürü şey öğretti, şimdi bu öğrendiklerinizle baştan başlayabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınla planladığın görüşmeyi ertelemek gerekebilir. Bu ani aksaklığın seni üzmesine izin vermemelisin. Görüşmeyi ileri bir tarihe ertelemek, kendine zaman ayırmana sebep olacak. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konfor alanınızın dışına itilmiş olabilirsiniz. Sadece evinizden ayrılmanın yanı sıra, tamamen yabancı bir ortama girmek zorunda kalabilirsiniz veya belki de kendinizi evde çok sıra dışı bir gün yaşarken bulabilirsiniz. Muhtemelen bitirilmesi gereken onarımlar veya ev işleri hakkında hatırlatılması gereken oda arkadaşları olacaktır. Normalde yalnızlık bulduğunuz yerde biraz kalabalıkla karşılaşabilirsiniz ama endişelenmeyin, yakında geçecektir. Fırtınayı atlatabilme yeteneğinize güvenin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Gün içinde sosyal çevrenizdeki olaylarda, zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Planlama eksikliğinin seni kendi dünyanda yaşanacak bir miktar çatışmaya götürdüğüne tanık olabilirsin. Eğer olay bir şeylerin yıkılmaya başladığı bir aşamaya gelirse hiç şaşırma. Unutma ki ölüm yeniden doğumu beraberinde getirir - daha bilge, daha güçlü ve orijinal doğumdan daha ongun bir yeniden doğuştur bu. Eğer olayların, uç derecedeki baskının altında zedelendiğini hissedersen, şeylerin bütünüyle yıkılmasını tercih edebilirsin.Partnerim ve beni neler bekliyor?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk işlerinizi, sevgi ve mutluluk yaklaşımını dalgalanmaya bırakın, her şey zaman meselesi. Hiç merak etmeyin, sevinç ve mutluluk uzaklarda değil. Mesleğinizle ilgili fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Dışınızda gelişen olaylardan fazla etkilenmeden, kendinizi dinleyerek yapacağınız davranışlar size kazandıracak. Maddi konuların ön planda olacağı bugün, yatırımlarınızı yönlendirirken uzman olanların görüşlerini alın. Sinirlerinizi yıpratacak ortamlardan uzak durun.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>