Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Huzurun Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkinin gidişatını düzenlemek için daha çok sorumluluk almak isteyebilirsin. Partnerinle birlikte daha çok zaman geçirmek için fedakarlıklar yapmak ikiniz için de önemli olacak. Bu sayede birbirinize verdiğiniz önemi gözden geçirmek önemli olacak.

İş yerinizde uyumlu bir çalışma gösteriyorsunuz. İş arkadaşlarınızla olan çalışmalarınızda yaratıcı ve yardımseversiniz. İşinizde sevilen bir kişiniz.

İşinde istediğin ilerlemeyi elde etmek için daha dikkatli davranmalısın. Adımlarını daha temkinli atmak hedeflerine daha kolay ulaşmana yardımcı olabilir. Güvendiğin insanların tavsiyelerine kulak asmakta fayda var.

Fiziksel olarak yorulmamak için daha dikkatli olmalısın. Bulunduğun ortamın egzersiz için uygun olmaması seni yıldırmamalı. Bulduğun her fırsatı yürüyüş yaparak değerlendirmek sana büyük yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının gidişatı hakkında verdiğin kararların arkasında durman gereken bir döneme giriyorsun. Yanındaki insanlar sana bu konuda yardımcı olacaklar. Sadece yardım istemekten çekinmemelisin.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para meseleleri vemeseleleri şu anda mükemmel. Ancak kazandığınızdan daha fazlasını harcama eğiliminiz nedeniyle hala geçiminizi sağlayamama tehlikesi var. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamayı bırakın!

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel hamleler yaptıkça içsel huzuru yakaladığını anlayacaksın. Bugünortamında fikir ayrılıkları yaşadığın, moralinin bozulmasına sebep olan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksin. Bu şekilde hem kendine olan güvenin tazelenecek hem de gereksiz yere kendini üzmüyor olacaksın. Yakın arkadaşının ani bir kararla tüm hayatını yeniden dizayn etmesine şahitlik edebilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşantınızda sizi sekteye uğratacak ya da olumsuz süprizler yapacak konulara zaman ayırmamalısınız. Kendinizi toparladığınız mental ve fiziksel olarak daha sağlıklı hissettiğiniz günlere dönmelisiniz. Yoğun temponuzda dinç kalmanın yollarından biri de çalışma ortamında kuracağınızbölümü olacaktır.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sıklıkla çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma konularında mücadele gerektiren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularınızı göz ardı etmeyin. İşte beraber çalıştığınız kişilerle huzursuzluk çıkabilir. Tutkularınızı yoğun olarak yaşadığınız zamanlar olacak. İlişkilerde bitişler olabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda gerçekleştirmeyi istediğiniz hedefler üzerinde hareket etmek için oldukça uygun bir gündesiniz. Düşünün, çalışın, üretin ve iyi hissedin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde daha açık fikirli olmak işlerinde daha iyi ilerlemeni sağlayacak. Bir konu ya da fikir hakkında sabit kalmamak, gelişmene sebep olacak. Bu sayede beklediğin ilerlemeyi yapmak senin için daha mümkün olacak. Değişimden çekinmemelisin.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda mali durumunuz üzerinde bir kontrol duygusu hissedebilirsiniz ancak, daha büyük ufuklar peşinde koşmak için cazip bir teklif, bunu sarsma potansiyeline sahiptir! Bağımsızlığın avantajlarını işbirliğine karşı tartmanız gerekebilir, diğer insanlar size daha fazla kaynak sunabilir, ancak aynı zamanda özerkliğinize müdahale edebilirler. Ne istediğinizi açıkça bilin ve söylemekten çekinmeyin. Bu şekilde, diğer kişinin hedeflerinize engel olmayacağından emin olabilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi, hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çok çalışabilirsiniz. Çalışma hayatınız ön planda ve çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak görebilirsiniz. Ayrıca aile ve evinizle ilgili önemli yatırımlar yapabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren güçlü fırsatlar yakalayabilirsiniz. Seyahati yurt dışı, eğitim ve hukukla ilgili ise anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Kazaya dikkat.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geride bıraktığınız ilişkinizin izleri artık yok oldu. Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yok gibi görünüyor, mutluluğun tadını çıkartın. İşinizde yaşadığınız zorluklardan kurtulmanız şu an için söz konusu değil. Bu yüzden sarf edeceğiniz çabalar boşa gidebilir. Şu an duraklama dönemi ve yapmak istediğiniz değişiklerde zorluklar yaşayabilirsiniz. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olun.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 08" R
Ay
Akrep
20° 59' 12" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 25"
Mars
Balık
25° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 07' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 00"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 37"
Lilith
Başak
22° 47' 21"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>