Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk hayatında gelgitler yaşayabilirsin. Bunun bütün ilişkini etkilememesi için partnerinle daha açık konuşmalar yapmalısın. Geleceğin ile ilgili daha kesin kararlar almak bu sorunu ortadan kaldırmak için önemli olacak.

İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz. İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz, çalışma hayatına denk düşen özelliklerinizle ilgili.

Maddi gelirinde bir daralma yaşanabilir. Bu durumun seni kötü etkilememesi için harcamalarına daha çok dikkat etmelisin. Gereksiz masrafları azaltmak ve yeni bir harcama planı yapmak işini kolaylaştıracak.

Sevdiğin insanlarla bir arada olmak moralini yükseltecek. Ruh halinin iyi bir durumda olması fiziksel durumunun da iyi olmasını sağlayacak. Fırsat buldukça açık havada yürüyüş yapmak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca sinirine hakim olmak senin için önemli olacak. Seni sinirlendirecek şeylere karşı sakin kalmaya çalışmak seni yorabilir. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak rahat bir gün geçirmek için yardımcı olacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanların hakkınızda açıkça doğru olmayan şeyler söylemelerine izin vermemelisiniz. Sakin olun, ancak yanlış bilgilendirildiklerini veya kasten kötü niyetli olduklarını kesin olarak bilmelerini sağlayın. Her iki durumda da hiçbirine sahip değilsin!

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklının ve duygularının karışık olduğu hassas günlerden geçerken birilerinin hayatına müdahale edip, kararlarına yönelik yorum yapması canını sıkabilir. Üzerine aldığın her sorumluluğu bir bir yerine getireceksin. Zamanında yerine getirdiğin sorumluluklar sayesinde takdir edileceksin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve seyahat planlarınızda güncelleme yapmanız gerekebilir. Yarım kalan konuların sizi sekteye uğratmaması adına ikinci bir planınızın olmasında fayda var.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle, sevgilinizle ilgili konulara daha duyarlı olabilirsiniz. Kimi zaman abartılı duygusal durumlara karşı daha sakin kalmalısınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çok yakın dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Karmaşa yaşamanız muhtemel.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz hakkında iyi hissetmek riskli görünebilir. Belki de size yakın birinin sizinle ilgili bir şeyden mutsuz olduğuna dair bir hissiniz var. Herhangi bir olumsuz muameleyi kabul etmenize gerek yok! Diğer kişiye gerilimin temelinde ne olduğunu sormak ilişkiniz için dönüştürücü olabilir - ayrıca, yargılayıcı olmayan bir tutum sergilemek, düşünceli bir yanıt alma şansınızı artırabilir. Samimi bir konuşma mümkün değilse, sizden uzaklaşmanın onların kaybı olduğunu unutmayın.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortak, yakın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir ve önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, tatil ya da eğlenceyle ilgili de güzel gelişmeler sizi bekliyor. Aşktan yana şanslısınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınız gün içinde değişebilir. Kendinizi ve sevgilinizi fazla zorlamayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şeklinizden dolayı çevrenizdekiler sizi anlamakta güçlük çekebilirler. Açık ve net olmaya çalışın. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 27' 22" R
Ay
Akrep
06° 15' 35" R
Merkür
Koç
16° 03' 40"
Venüs
Koç
23° 26' 04"
Mars
Balık
24° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 56"
Satürn
Balık
16° 00' 53"
Uranüs
Boğa
21° 59' 59"
Neptün
Balık
28° 42' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 30"
Lilith
Başak
22° 39' 24"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>