Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını Uyguluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Hoşlandığın ancak açılamadığın birisi varsa bu durumu artık platonik bir durumdan çıkarmanın zamanı gelmiş olabilir. Yeni iletişimlere açık olman gerekecek. Hatta gerektiği noktada ilk adımı da senin atman gerekebilir. Bu tür konularda senin harekete geçmen daha anlamlı olabilir.

Verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş hayatınızda küçük gönül oyunlarından vazgeçin. Övüp durduğunuz insanlar bununbecerilerinden kaynaklandığı yanılgısı içerisindeler. Sizi standardınızı arttırabilecek birteklifi bekliyor.

Parasal anlamda zihnen seni negatife sürükleyecek şeylerle karşılaşmaman olası bugün. Bir şeyler daha rahat ilerleyebilir. Eğer yeni birarayışındaysan bugün bu konularda daha şanslı olabilirsin. Pozitif etkiler burcunda kendini gösterecek.

Kişisel bakım sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Bakım kürleri için zaman ayırabilirsin. Biraz dinlenebilir ve lenf drenajı için bir şeyler yapabilirsin. At kılı fırçaları ve gua sha gibi taşlarla bu konuda kendine bir iyilik edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yokuş aşağı tam gaz gidermiş gibi bir his veya kızgın kumlardan serin sulara atlamak... Bugün sendeki enerjiyi böyle düşünebiliriz. Ancak her şey bu kadar güzelken duvara toslamamayı da düşünmen gerekecek. Acele kararlar almaman en iyisi bu konuda.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şimdi asıl göreviniz, para ve mülk arzunuzu romantizm ve macera ihtiyacınızla dengelemek. Günü iki saatlik periyotlara bölün ve ciddi şeyleri eğlenceli şeylerle değiştirin. Evet, akıllıysanız her şeye sahip olabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile üyeleri içinde yaşanan sorunlarda arada kalmış hissedebilirsin. Olaylara karışarak objektifliğini kaybetmek istemiyorsun. Cesur adımlar atmayı arzulayacağın bugünde kendini daha kararlı hissedeceksin. Maddi anlamda yeterliliğini arttırmak isteyerekplanlarını hayata geçireceksin.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gündesiniz. Bunu devam ettirmek ve faydalı bir şekilde kullanmak içingeliştirmekle ilgili düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Tereddüt etmek yerine adım atıyor olmak bugün size kazandıracaktır.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.v

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harika bir fikriniz var ve uygulamaya geçmeye hazırsınız. Fikrinize öyle güveniyorsunuz ki başkalarıyla fikir alışverişi yapmaya bile gerek duymuyorsunuz. Oysa başkalarının fikrini duymak en harika fikir için bile faydalı sonuçlar getirebilir sevgili Terazi. Bugün değer verdiğiniz insanların görüşlerini alıp fikrinizi daha da geliştirmek için harika bir gün, bu fırsatı kaçırmayın!

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda mali durumunuz üzerinde kontrol sahibi olabilirsiniz, ancak belki de birlikte olduğunuz başka biri kaotik veya güvenilmezdir. Bu durumda bir eylemlilik duygusu kazanmak için neler yapabileceğinizi bulmak çok önemlidir. Bu, muhtemelen diğer kişiye odaklanmak yerine sorgularınızı içe çevirmeyi içerecektir. Yaşadığınız herhangi bir hayal kırıklığına rağmen, işlerin gidişatı size güven veriyor mu? Bu soruyu dürüstçe yanıtladığınızda yolu bulacaksınız.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için; artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir bakış açısına sahip olmak ne kadar güzel. Kendinize sürekli olarak kendinizin ne yönde gittiğini sorduktan sonra, sanki biliyormuşsunuz gibi hissetmek iyi hissettirmiyor. Ne kadar da haklısın! Son zamanlarda bütün bu bilgelikler oldukça yorucu. En tepedeki adamla konuşmak için dağın tepesine kadar uzun bir yolculuk yaptın sanki. Artık uygarlığa geri döndüğün için, biraz dinlenmenin zamanı geldi ...Eşim beni aldatıyor mu?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 37' 30" R
Ay
Akrep
08° 23' 01" R
Merkür
Koç
16° 02' 32"
Venüs
Koç
23° 38' 55"
Mars
Balık
25° 07' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 20"
Satürn
Balık
16° 01' 52"
Uranüs
Boğa
22° 00' 34"
Neptün
Balık
28° 43' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 06"
Lilith
Başak
22° 40' 34"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>