Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlü Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye zaman ayıramamak canını sıkabilir. Ancak günün önceliklerini iyi belirlemen gerekecek. Bu tür konularda aceleci olmamak ve bir şeylerde ısrarcı olmamak daha iyi olabilir senin için.

Bugün inanılmaz bir şansa sahip olabilirsiniz. Son zamanlarda, işlerin yoluna gittiğini hissetmiyor olabilirsiniz. Ama bugün, bütün bunlar değiştirecek. Finansal alanda önemli bir atılım yapabilirsiniz Belki bir ev satar, bir borçtan kurtulur veya bir davadan para alırsınız. Ya da çok fazla para getirebilecek serbest-evden çalışabileceğiniz biryapmak için bir fırsatınız olabilir. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun ve almaya hazır olun!

Güne erken başlayıp planlı davranmak seni birçok konuda öne geçirebilir. Eğer yetişmesi gereken bir proje veyavarsa bunu geç saatlere kalmadan sonlandırabilirsin. Bunun için enerjini iyi değerlendirmen gerekecek.

Gün içerisinde yorgun düşmen olası. Bunun önüne geçmek için gün içerisinde vitamin takviyeleri alabilir, bolca bitki çayı tüketebilirsin. Kafeine çok fazla abanmamak sana daha iyi gelecek. Enerjini bol sıvı ve sağlıklı şeylerle artırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine fazla yüklenmemen gerektiğini en başta kendine sen hatırlatmalısın. Eğer sen kendine acımasızca ve hunharca davranırsan çevren de seni takip edecektir. Bugün kendi kıymetini bilme günü. En başta kendine karşı hassas davranmalısın.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünkü ay tutulmasıyla ilgili sorun, paranız konusunda sizi biraz umursamaz hale getirmesidir. Kolay gelsin, sizi ortaklarınız arasında popüler yapacak bir yaklaşım değil. Onların da parası olduğunu unutmayın.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları doğruları ile değiştirmeyle başlıyorsun. Küslük yaşadığın bir arkadaşını tekrar arayabilirsin. Bugün aynı zamanda ailenden yaşça sana yakın olan insanların hayatlarındaki değişikliklere tanık olabilirsin. Bu durum kendi hayatını sorgulamana neden olabilir. Kararlı ve güçlü olmanın önemini daha iyi kavrayacaksın.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizi bilmek kurtarıcınız olabilir. Bunu doğru yönde kullanmalısınız. Böylece yapmak istedikleriniz, hayatınıza dahil etmek istediğiniz yenilikler konusunda bir adım öne geçmiş olacaksınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karar almak için uygun zaman dilimindesiniz. Özellikle bir süredir sürüncemede kalan konularda aksiyon almalı, bitirmeli ya da başlamalısınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birileriyle yoğun bir etkileşime girebilirsin. İnançlarından ilham alarak şaha kalkabilirsin. Bu konuşma din üzerine ya da etik ve ahlaki değerler üzerine de olabilir. Konuşmaktan çekinme. Bu konuşmayı başlatan kişinin eğitilmeye ihtiyacı olabilir. Belki de sen ona daha vizyonlu olması konusunda yardımcı olabilirsin. Başkalarının da zihinlerinin açılması için doğru zaman!

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha büyük finansal resminiz bu noktada muhtemelen nispeten iyidir, ancak bunu sürdürmek için gerekli olan süregelen kısıtlamaya hala itiraz ediyor olabilirsiniz. Belirli zevklerden alıkonulduğunuzu hissetmek, muhtemelen sonsuza kadar devam edemeyeceğiniz bir şeydir çünkü muhtemelen hüsrana uğrar ve sonunda isyan edersiniz. Bununla birlikte, kaynakları bir başkasıyla birleştirirseniz, ikiniz de başka türlü yapacağınızdan daha ucuza eğlenebilirsiniz. Yoksunluğun tek seçeneğiniz olduğunu kabul etmeden önce tüm olasılıkları düşünün.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Birçok arkadaşınızın katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmamalısınız. Dikkatli olmalısınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, ameliyat, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Ayrıca ev, taşınmaz, ailenizle ilgili güçlü yatırımlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatlerle ilgili kararlar alabilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz, özel hayatınızda sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olmalısınız. Mesleki anlamda da savaş verdiğiniz alanda galibiyet sizin olacak. Ancak ruhen ve bedenen yorgunluklarınız birikiyor ve size bir rahatsızlık olarak dönmemesi için yeni hobilere başlayın, rahatlayın. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 06" R
Ay
Akrep
02° 26' 59" R
Merkür
Koç
16° 06' 05"
Venüs
Koç
23° 02' 57"
Mars
Balık
24° 44' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 36"
Satürn
Balık
15° 59' 07"
Uranüs
Boğa
21° 58' 56"
Neptün
Balık
28° 42' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 25"
Lilith
Başak
22° 37' 19"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>