Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hassasiyetin Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin sana ufak tefek jestleri olabilir. Bunu karşılıksız bırakmamalısın. Sevdiğin kişiye yapacağın güzel sürprizler aranızdaki bazı şeylerin daha keyiflice geçmesini sağlayabilir. Bu tür etkilere kendini açman gerekebilir.

Geri çekilip teslim olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Belki de belli bir durumu kontrol edemeyeceğinizi keşfediyor olabilirsiniz. Belkiyerinizde bazı değişiklikler oluyor. Beklemek ve bazı şeylerin nasıl geliştiğini görmek zorunda kalabilirsiniz. Yaygara yapmayın ya da hemen şimdi otoritenizi konuşturun. Sabırlı olmak akıllıca olacaktır. Duygularınızla hareket etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

İş konularında yeni gelişmeler seni şaşırtabilir. Yeni bir para akışı yaşanabilir. Beklenmedik durumlar sana iyi paralar kazandırabilir. Maddi açıdan kendini çok daha iyi bir noktaya konumlandırabilirsin. Bütün bunlar şansına ve kaderine güvenmekle daha da kolaylaşabilir.

Gün içerisinde elini oyalayan işlerin aslında ne kadar enerji tükettiğini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Hayatını biraz sadeleştirmek ve sana hiçbir etkisi olmayan angarya işleri kesmek sana çok daha rahat bir ruh hali sağlayabilir. Bugün buna odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşk konusunda çok kısmetli olmayı beklememen en iyisi. Eğer aşk konusunda çok büyük beklentilerin varsa bu beklentiler seni yarı yolda bırakabilir. Aşkı kendi haline ve kendi akışına bırakman şu an için en iyisi. Bu konularda kendini beklentiler içine sokmamalısın.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Eğer uzun zamandır yalnızsanız hayallerinizi süsleyen ‘doğru kişiyi' bulmaya çok yakın olduğunuzu içten içe hissediyorsunuz. Eğer bir ilişkiniz varsa mevcut partnerinizle aranızda daha kuvvetli bağlar oluşmaya başlayacak ve geleceğe dair ciddi adımlar atmaya karar vereceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın son tutulması bugün toprak burcunda yaşanacak. Diş sağlığını gündemine taşıyacak tutulma, hassasiyetini artırabilir. Uzun zaman önce tedavi ettirdiğin dişin ile ilgili yeniden sorun çıkabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerinle ortak bazı arkadaşlarınızla görüşmeme kararı alabilirsin. Bugün aynı zamanda son zamanlarda çıkara dayalı ilişkileri daha net görecek olaylara tanıklık edebilirsin.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin hislerine ve ilişkinize dair isteklerine ne kadar önem verdiğinizi düşünebilirsiniz. Farkında olmadan düştüğünüz bu hatadan dönmek için bugün ideal bir gün olabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteğiniz artabilir. Özellikle finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar organize edebilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan olaylara bakmak, daha çok sevgi verme, yargılardan özgürleşmek için uygun bir gün. Küslükleri bitirmek için atacağınız adımlar size iyi gelecek.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha enerjik olman gerekecek. Çevrende olup bitenler seni istemesen de yorabilir. Bu durumda arkadaşlarından yardım istemekten çekinmemelisin. Üstündeki yükü azaltmak daha iyi hissetmene yardım edecek.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel bir alışveriş yapmak şu anda gerçekten heyecan verici olabilir. Öyle olsa bile, size yakın biri, yeni aidiyetinizin neden bu kadar havalı olduğunu düşündüğünüzü anlamayabilir. Olumsuz veya incitici bir şey bile söyleyebilirler. Tepkileri zevkinizi bozabilirken, belki de bu provokasyon onlarla aranızdaki sınırları, özellikle de kişisel bilgileri yansıtmak için iyi bir fırsattır. Sizi takdir edecek kadar anlayamıyorlarsa, bazı şeyleri bilmeye hakları olmayabilir!

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinize baskı yapmayın.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; borç, kredi, vergi, ödemeler, ortağın ya da eşin parası, miras konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, hobi ya da borsadan dolayı harcamalarınız artabilir. Çalışma hayatınız ise bu dönemde sizin şanslı olduğunuz alan olacak. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerde gecikmeler ve iletişimde sorunlar gerçekleşebilir ama siz sorunların üstesinden geleceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı tepkili yaklaşmanız onun kalbini kırmanıza neden olabilir. Eğer yalnızsanız bugün sizi oldukça etkileyebilecek biriyle tanışmanız mümkün. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 33' 51" R
Ay
Akrep
07° 37' 06" R
Merkür
Koç
16° 02' 56"
Venüs
Koç
23° 34' 17"
Mars
Balık
25° 04' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 28"
Satürn
Balık
16° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 00' 22"
Neptün
Balık
28° 43' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 53"
Lilith
Başak
22° 40' 09"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 24/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>