Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevmek de güzel sevilmek de. Ve bugün sen ikisine de sahip olabilirsin. Aşk konusunda kafana yatmayan şeyler olmayabilir. Eğer sevdiğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşandıysa bugün bunları geride bırakmak için iyi bir gün olabilir.

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Parasal anlamda seni zorlayacak büyük sıkıntılarla karşılaşmaman olası. Aksine, bir şeylerin kendi halinde sana yettiğini görebilir ve bol bol şükredebilirsin. Elindekilerin değerini bilmek için güzel bir gün.

Sağlığa odaklanabileceğin bir gün olabilir bugün. Seni çok zorlayan bir şey olmayabilir. Eğer kendini gereksiz yere yormazsan veya uykusuz bırakmazsan, gün içerisinde daha rahat akış sağlayan enerjilerle denkleşebilirsin. Bu sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini toparlaman, hayatına çeki düzen vermen gerekebilir. Her şeyin her yerde olduğu bir ev nasıl rahatsızlık vericiyse, aynı şey hayat standartlarımız için de geçerli olabilir. Bugün kendine bir ayar çekmen gerekebilir kısacası.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve vazgeçebileceğinizi söyleyen eleştirmenleri ve alaycıları dinlemeyin. Zodyak'ın ana işaretlerinden biri olarak, doğuştan kazanansınız ve hiç kimse, ama hiç kimse sizi bir kaybeden olarak etiketlemeyecek!

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde kendince aldığın önlemler işe yarıyor. Çalışma arkadaşların ile kurduğun doğru iletişimin gelişmesi sorumluluklarını da hafifletecek. İptal olacak bazı organizasyonlar ya da özel görüşmelerin resmiyet kazanmaması keyfini kaçırabilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, evlilik hazırlıklarına başlayacaksın.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza gereken önemi vermiyor olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken durumları bilmeli ve günlük programınızı buna göre düzenlemelisiniz. Çalışma koşullarınızın ya da işlerinizin zorluğundan şikayet etmek yerine arkadaşlarınız ve üstlerinizle sorumluluk paylaşımı konusunu konuşmanızda fayda var.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuca bağlamak için mücadele verebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakmak durumunda kalabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başarmanız gereken görevlere odaklanmaya hazır olacaksınız. Yine de eşit önceliklere sahip olan çok sayıda görev sizi gerginleştiriyor. Çok fazla detay odaklı ve mükemmeliyetçi birisi olduğunuz için bazen ayrıntılara odaklanıp büyük resmi görmekte zorlanıyorsunuz. Rahatlayıp derin bir nefes alın ve ilk önce en acil işlerden başlayın. Ancak keyifli bir öğle yemeği yemek ve huzurlu bir akşam geçirmek için de vakit ayırmayı unutmayın. Görevlerinizin bu şekilde daha kolay üstesinden geleceksiniz.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu akşam ilginç bir etkinliğe gitmek isteyebilirsiniz. Belki favori müzik grubunuz şehre geliyordur. Evde öylece oturmayın, çıkıp dışarıya eğlenin! Belki bir sanat etkinliği yer alacaktır ya da bir grup sizin en sevdiğiniz oyunu ya da müzikali sahneleyecektir, olamaz mı? Geceyi yaratıcı bir yapımda yer alarak geçirmek muhteşem olurdu. Sanatçı ruhlu kimselerle geçireceğiniz ilham dolu anlardan çok keyif alacaksınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşsiz bir fırsat her an karşınıza çıkabilir, ancak onu kullanmanın en faydalı yolunu belirlemek için dikkatlice düşünmeniz gerekir. Bu, herhangi bir daveti kabul etmeyi içermeyebilir! Karşı taraf çok kararsız görünüyorsa, belki daha ileri gitmek zahmete değmez. Bununla birlikte, uzaklaşmanın bir seçenek olduğunu akılda tutmak, mümkün olan en iyi kararı vermenize yardımcı olacaktır. Ne kadar az zorlama hissederseniz, teklif muhtemelen o kadar iyi demektir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçtiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, borsadan dolayı harcamalarınız artabilir. Çalışma hayatınızdaki yaratıcılığınız ve fırsatlarla kazançlarınız artabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden alacağınız mutlu haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Hissettikleriniz karşılıksız değil, onun da gözü sizden başkasını görmüyor. Bir süredir sonlanmasını beklediğiniz projeler nihayet size maddi açıdan getiriler sağlamaya başlayacak. Yine de kendinize fazla güvenip kaldıramayacağınız sorumlulukların altına girmekten kaçının. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Uyku saatlerinizi aksatmak veriminizi düşürüyor.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 38" R
Ay
Akrep
28° 48' 17"
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
25° 40' 38"
Mars
Balık
26° 23' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 07"
Neptün
Balık
28° 46' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 47"
Lilith
Başak
22° 51' 31"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>