Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tempon Düşmüyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşka açılan kapıların önünde bir engel olabilir. Ancak bu engel geçici bir durum olabilir. Sırf bugün bir şeyler istediğin gibi gitmedi diye ileride de bunlarla karşılaşacak değilsin. Bu konuda açık fikirli olman gerekecek.

Zor günlerden geçici olarak kurtuluyorsunuz. Tam bir ferahlama için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlıyor.

Maddi açıdan kendini kuvvetlendirmek için tasarruf planlarını gözden geçirmen gerekebilir. Daha mantıklı harcamalar yapabilmek için kendini eğitebilirsin. Uygun fiyatlı ürünler araştırması yapmak, birikim konularında farklı şeyler öğrenmek genel açıdan iyi olabilir.

Kendini daha iyi hissetmek için günlük rutininde bazı değişimler yapmaya hazır olman gerekebilir. Bu hazırlıkları hemen bugünden yürürlüğe sokmayabilirsin belki ancak ileride ne gibi şeyler yapacağına bugünden karar verebilirsin. Bu sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi fazlaca yapmaya çalışıyor olabilir misin? En çok emek veren, en çok fedakarlık eden, en çok seven... Bunlar sana madalya kazandırmayabilir. En iyisi bugün kendi hayatını kendi akışına bırakmak olacak. Bir şeyler için kendini zorlamaman daha güzel sonuçlar verebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Herkesin çıkarlarını hesaba katamazsınız, o yüzden denemeyin bile. Bugün kimi destekleyeceğinizi ve kime karşı çıkacağınızı içgüdüsel olarak bileceksiniz ve bu içgüdüleri takip ederseniz çok fazla yanlış yapmış olmazsınız. Başkalarının duygularını incitmek konusunda çok fazla endişelenme.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemin radikal bir şekilde değişmeye başlıyor, hazır mısın? Özellikle gün içerisinde tanışacağın kişiyle kuracağın güçlü iletişim sayesinde büyük birteklifi alabilirsin. İş hayatındaki değişiklikler temponu düşürmeyecek. Gün içerisinde yapacağın telefon görüşmesi, hakkında konuşulanları öğrenmene sebep olabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınıza takılan ya da üzerinde çalıştığınız konuların etkisinde olacağınız bir gündesiniz. Hızlı çözümleriniz ve yaklaşımlarınız bu durumun dezavantajlarını ortadan kaldırmanızı sağlayabilir. Ancak yanlış anlaşılmalara, gerilim yaratacak konulara karşı dikkatli olmalısınız.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmakla birlikte önemli konular, görevler dikkat çekiyor. Bugün başkalarının dikkatini daha çok çekebilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan bereketinizin artması sizi güçlü ve verimli yaparken ve bu size iyi gelirken manevi güçleriniz tecrübenin getirdiği yorgunlukları içerebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayallerinizin partneri ile tanışmayı beklemeyin. Bunun yerine, romantik umutlarınızın hayal kırıklığıyla karşılaşması muhtemeldir. Enerjinizi finansal durumunuz gibi daha gerçekçi bir şeye ayırmanız daha iyi olacaktır. Muhtemelen biraz dikkat gerektiriyor, aynı fikirde değil misiniz? Enerjinizi yönlendirirseniz, ödüllerin gelme olasılığı daha yüksektir. Bu diğer hayallerin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez ancak biraz daha sabır gerekiyor.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabırsız fakat kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde, birçok probleminizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilirsiniz ve çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz destek ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişeleriniz bugün su yüzüne çıkabilir. Ona karşı gerçek verilerle hareket edebilirseniz, duygularınızı çok daha iyi gösterebilir ve karşılığını da alırsınız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlarınızda dikkatli davranın. Özellikle ayrıntılar üzerinde önemle durmanızda fayda var. Çünkü heyecanlı hareket etmeniz yüzünden bazı önemli detayları gözden kaçırabilir ve daha sonra bu yüzden büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>