Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle keyifli bir gün geçirebilirsin bugün. Aşka daha fazla zaman ayırabilmen olası. Sevdiğin kişiyle daha iyi ve net anlaşabilirsin. Kalbini daha sıcak tutacak bir gün geçirmek sana çok iyi bir ruh hali olarak geri dönebilir.

İşyerinizdeki huzur genel huzurunuzu da etkiliyor. Hafta başında küçük bir problem yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bu sorun huzurunuzun bozulmasına neden olmayacak.

Para kazanmak için de para harcamak için de iyi bir noktaya gelebilirsin bugün. Seni sıkan veya yoran meseleler olmayabilir. Yapıcı bir tutumla ileri odaklı kararlar alman olası. Bu tür konularda seni sıkan veya yoran şeyler olmayacak.

Son zamanlarda neyi çok fazla tükettiğini göz önünde tutarak yeni bir beslenme tarzı benimseyebilirsin. Çok fazla tuz, çok yağlı gıdalar, şekerli şeyler... Bütün bunları dengede tutmak adına daha sağlıklı kararlar alman olası. Bu tür şeyler biraz hazırlık gerektirebilir. Buna zaman ayırman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elini attığın her şeyde yaratıcılığını konuşturmak isteyebilirsin. Aldığın kararlarda, odaklandığın işte, insanlarla iletişiminde... Bu konularda zihnini özgür bırakmak sana çok daha fazla şey katabilir. Biraz spontane gelişimlere kendini açman gerekecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün yaratcı olma arzunuz tavan yapacak vehayatınızda bir sıçrama hissedeceksiniz. Bugün bir noktada, doğru zamanda doğru yerde olabilir ve sizi gitmek istediğiniz yöne yönlendirebilecek birinden doğru yardımı alabilirsiniz. Hırslı planlar kafanızı doldurabilir ve zihninizi meşgul edebilir. Mutlaka bir liste yapın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli hedeflerini ve projelerini hayata geçirmek adına çevrendekilerden destek görebilirsin. Yakın arkadaşlarından gelecek haberle zamanı biraz da kendin için kullanmayı ve rahatlamayı düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin kaygılarından kurtulması adına, onu yatıştıracak konuşmalar yapabilirsin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik sorunların önüne geçmek için hayatınızda bir öncelik sıralaması yapabilirsiniz. Maddi gelirlerinizi bilmek bu konuda işinizi kolaylaştıracaktır. Bu sayede hem zamanı hem imkanlarınızı iyi kullanmayı bilmiş olacaksınız.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular hakkında daha gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmanızda fayda var. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün öğlen saatlerine kadarki sürecinde duygularınızı tazeleyecek güzel haberler alabilirsiniz. Özellikle manevi konularda girişimleriniz sonuç verebilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçgüdülerinizin size verilmiş bir ödül olduğunun farkında mısınız? Bazı insanlar bunun farkında olur ancak bazıları değildir. Siz hangi gruptasınız? Bir toprak burcu olarak, bu dünyada göremediklerimiz ve bilmediklerimizden daha çok, somut gözle görülen gerçeklere inanmanız daha kolay olabilir. Ancak unutmamalısınız ki içgüdünüz size gördüklerinizden de fazlasını sunabilecek potansiyeliniz. Bu hissiniz size yeni şeyler sunacak ve tehlikede olduğunuz durumlar için de sizi uyaracaktır. Ona daha fazla güvenmelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karmaşık yasalar içeren bir para meselesini anlamaya çalışmak şu anda sizin için can sıkıcı olabilir. Bununla birlikte, en büyük düşmanınız, konuyla ilgili yetersizlik duygularınız olabilir. Henüz tüm cevapları bilmiyorsanız, sorun yok! Bir otorite figüründen yardım istemek, muhtemelen beklediğinizden daha sempatik bir yanıtla sonuçlanacaktır. Kendi başınıza düşünemeyeceğiniz olasılıkları bile görebilirler, bu yüzden onlara ulaşmak için cesaretinizi toplamaya çalışın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü kişilerinbirliği ile birtakım yenilikleri yaşantınızın içinde hissedeceksiniz. Organizasyon çalışmalarından hoşlandığınız için, dostlarınızı titizlikle seçecek ve ortak çalışmalarınızı onlarla başlatmak isteyeceksiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Nadiren dile getirilse de, gerçek şu ki Terazi şiddete başvurmaya yatkındır. Bir Terazi komutanı şimdiye kadar birçok savaşa girdi, muhtemelen de bu yüzden kaos ve kriz yönetmeye diğer burçlardan çok daha alışkın. Bugün doğuştan içinizde olan o saldırganlığın bir kısmını dışarı çıkarabilirseniz çok rahatlayacaksınız. Bir savaş başlatmak zorunda değilsiniz; yalnızca tenis kortuna gidip tüm gücünüzle o topa vurun yeter!İlişkim nasıl gidecek?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta zor kararların arifesindesiniz ve yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi size duygularınızdan çok mantığınız gösterecek. İş ve para konusunda bugün endişe ve kuruntularınız tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Parasal konularda beklentileriniz artarken imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 34" R
Ay
Başak
06° 24' 29"
Merkür
Koç
17° 39' 52"
Venüs
Koç
17° 14' 36"
Mars
Balık
21° 05' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 46"
Satürn
Balık
15° 31' 44"
Uranüs
Boğa
21° 43' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 59"
Lilith
Başak
22° 05' 60"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>