Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeteneklerini İspatlıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

İlgini çekmek isteyen insanlar olabilir. Birden fazla insan sana kendini belli etmek isteyebilir. Mesaj kutun dolabilir veya hiç beklenmedik bir biçimde arkadaşların seni birileriyle tanıştırmak isteyebilir. Aşkta yeni etkilere kendini açman gerekecek.

İş hayatı sizi oldukça pişirmiş görünüyor. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

İş konularında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Eğer yeni ve farklı ortamlara girmek istiyorsan bu konuda tam da senin içine sinecek şekilde gelişmeler yaşayabilirsin. Karşına çıkan durumları sonuna kadar değerlendirmelisin.

Kendini belli etmek, enerjini geri çekmemek önemli bir konu olabilir. İnsanların dikkatini çekmekten korkmaman gerekecek. Kişisel bakım, dış görünüş gibi konular o yüzden daha fazla zaman alabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlara daha anlayışla yaklaşabileceğin bir gün olabilir senin için. O yüzden de çevrendeki insanlar seni daha çok bir rehber olarak görebilir. İnsanlara doğru olanı göstermek konusunda daha fazla çaban olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaş için neyin en iyi olduğunu bildiğinizi düşünebilirsiniz ama unutmayın ki onu değiştirmeye hakkınız yok. Aslında, denerseniz, önerdiğiniz şeyin tersini yapma ihtimalleri her zaman vardır. Kendi hatalarından ders almalarına izin verin.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hazırcevaplığın üzerinde! Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanacaklar. Varlığını sürdürmek ve kendini ispat etmek için ekstra çaba gösterebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, bir süredir yolunda gitmeyen ilişkine bir başkası nedeniyle son verebilirsin. Evcil hayvanı olan bir Terazi buruysan veteriner randevularını aksatmamaya özen göstereceksin.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Problem yaşadığınız noktalarda hukuki mücadele başlatmanız gerekebilir. Kendinizi savunmak konusunda sıkıntı yaşadığınızda yardım istemekten çekinmemelisiniz. Doğru bir araştırma ve öğrenme süreci, ihtiyacınız olan doğru bilgileri elde etmenizi sağlayabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.v

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortada kalmak için elinizden geleni yapsanız da gün sonunda stresiniz sizi ciddi anlamda kavga çıkartmaya yönlendirebilir, sakin olmaya çalışın.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meditasyon ve ruhani gelişim gibi konulara eğilebilirsiniz. Son günlerde gördüğünüz canlı ve yoğun rüyalar yolunuza devam etmek için çözmeniz gereken bazı kişisel meseleleri gündeme getirebilir. Başkalarının duygu ve düşüncelerini her zamankinden daha hızlı sezdiğinizi fark edebilirsiniz. Tarot kartı okumayı ya da fal bakmayı öğrenmek gibi bir planınız varsa bugün başlamanın tam zamanı.

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi güçlü ve kendinden emin hissetme şansınız oldukça yüksek. Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek için iyi bir zaman. İşleri başlatmak için doğru kişi siz olabilirsiniz, özellikle de değişmesini istediğiniz bir şey söz konusuysa. Daha önce hiç aday olmadıysanız veya başka bir alanda liderlik rolü üstlenmediyseniz, bunu yapmayı düşünün. Gerçek bir fark yaratacak güce ve popülerliğe sahipsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Beklediğiniz haberlerde, sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 37"
Ay
Akrep
22° 54' 52"
Merkür
Koç
26° 24' 01"
Venüs
Balık
21° 27' 33"
Mars
Balık
04° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 09"
Satürn
Balık
13° 17' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 22"
Neptün
Balık
27° 48' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 11"
Lilith
Başak
19° 46' 60"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>