Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İnatçı ve Kararlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin senden farklı düşünceleri olabilir. Ona saygıyla yaklaşmayı öğrenmen gerekecek. Kendi bildiğini doğru görüp karşı tarafı kırmamalısın. Bunu gerçekleştirmek için biraz daha sakin bir ruh hali sağlaman gerekebilir.

İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Yeni teklifler gelebilir, artık ince eleyip sık dokuyacak durumdasınız, kendinize güvenebilirsiniz.

İş ve para söz konusu olduğunda bir şeyleri kendi değerlerine göre gerçekleştirmeyi tercih edebilirsin. Bu gayet normal. Anormal olan kendi tercihlerini diğerlerinin değerlerinden üstün tutmak olacak. Herkesin kendine göre bir doğrusu olduğunu unutmaman gerekebilir.

Bugün zihnini yeni şeylere açmakta zorlanabilirsin. Sabit fikirli olmak ise strese sebep olabilir. Bu tür negatifliklerden uzaklaşmak adına kendince zaman geçirip biraz kafanı toparlaman daha iyi olabilir. Öfkeden uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz dinlenmeye ihtiyacın olabilir bugün. Hem zihnen hem de bedenen daha rahat bir ortamda olmayı dileyebilirsin. Fırsatın varsa bunun için kendine bir alan yaratman gerekecek. Bir şeyleri tek başına yapmak sana kendini biraz daha iyi hissettirebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Venüs, bugün şans gezegeni Jüpiter ile bağlantılı olduğundan, bir tür şansın yolunuza çıkmasını bekleyebilirsiniz. Bununla birlikte, Jüpiter gerileme aşamasından geçerken, kazanımlarınıza kilitlenmeli veya aynı kolaylıkla onları tekrar kaybetme riskini almalısınız.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarmak için önce bir yerden başlamak lazım! Bugün öncelikle aksi giden ve mutsuz olduğun meseleleri yoluna koymak isteyebilirsin. İnatçı ve kararlı tavrın ile herkesi şaşırtacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, eski sevgilinin karşına çıkması unuttuğunu düşündüğün anıları canlandırabilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesinde yaşanacak çatışmaların arasında kalabilirsin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem kendi sağlığınızı hem de ailenizin sağlığını ilgilendiren konuları dikkate almalısınız. Gerekli önlemleri almak sizi maddi manevi zararlardan koruyabilir. Ortaklı işlerde şanslı olacağınız bir gündesiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeler girebilir ancak yine de kendinizi iyi hissedecek olay ve durumları yaratabilirsiniz. Küçük şeylerle de mutlu olacağınız bir gün sizi bekliyor.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önce hiç denemediğiniz yeni bir alanda bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Bu alan modern teknoloji, yazı çizim veya her ikisi ile ilgili olabilir! Başkalarıyla iletişiminiz sıcak, samimi, açık ve dürüst olacak böylece her türlü ilişkilerden çok keyif alacaksınız. Sohbetlerden en az birini güzel sanatlara veya ruhani konulara yönelecek.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizden daha fazla para kazanmak mümkündür. Yine de düşündüğünüz bir düzenlemede alışılmadık veya tartışmalı bir şeyler olabilir. Bu, arkadaşlarınıza neyin peşinde olduğunuzu söylemenizi engelleyebilir ve bunun gerçekten iyi bir fikir olup olmadığını merak etmenize neden olabilir. Sessiz kalmak, başkalarının gerçek veya algılanan yargılarından korkmadan kendiniz için doğru kararı vermenize yardımcı olmak için gerekli olabilir. Eleştirmenlerinizin haklı olması ihtimaline karşı kendi araştırmanızı yapın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle, ertelediğiniz bazı özel işlerinizin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışmalısınız. Planlarınız size başarı getirecek.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle kadınların isyankar ve asi bir yönü vardır. İşler ciddileşmeye başladığında genelde kendilerini yollara vururlar. Eğer gezegenlerin dizilimleri size birisine ya da bir şeylere bağlanacağınızı söyleyecek olsaydı, bu seni kızgın hissettirir miydi? Çünkü olmak üzere olan şey tam da bu, hem de önümüzdeki bir çok gün boyunca!Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sergilediğiniz hırçın davranışlar, aşk hayatınız üzerinde yıpratıcı etki yaratıyor. İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirebilirsiniz. Kariyerinize destek olacak bazı kişilerle dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>