Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dersine Çalışıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk konusunda kalbinin sözünü dinlemen gerekecek. Hoşlandığın kişi ile alakalı bir adım atabilmek için içinde bulunduğun şartların olgunlaştığına emin olmalısın. Aşkta daha net davranmak sana mutluluk getirebilir.

Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Ama zekanın yeterli olmadığı işlerle de karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir görebilirsiniz.

İş konularında şansın dönebilir. Eğer birarıyorsan bugün buarayışında karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Kendini kanıtlayabileceğin ve yeni başlangıçlara atılabileceğin bir gün olabilir senin için.

Bugün sağlığını düşünerek yeni kararlar alabilirsin. Daha sağlıklı beslenmek veya uyku düzenini bir şekle sokmak gibi konular ön plana çıkabilir. Hayatındaki detaylarla ilgilenmek sağlık açısından sana fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey tam istediğin haldeyken adım atmak daha da zorlaşabilir. Her nedense içine tam olarak sinmeyen bazı şeyler olabilir. Bu tür durumlarda insanın iç sesini dinlemesi gerekir. İçine sinmeyen şeylere evet dememelisin bugün.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir para meselesi veyameselesiyle ilgili resmin tamamını henüz göremiyorsunuz, bu yüzden aceleci kararlar vermeyin. Bugünün Güneş-Mars bağlantısı, olması gerekmeyen kayıplara yol açabilecek potansiyel olarak pervasız bir etkidir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinden ders çıkaran biri olarak aynı hatalara düşmemek için özen gösteriyorsun. Maddi paylaşım ve harcamalar konusunda eşinin canını sıkmadan ortak bir yöntem geliştirmek isteyeceksin. Baba ailesinden bir akrabanın sağlık sorunları kaygılanmana yol açabilir. Onun için neler yapabileceğine ilişkin düşüncelere kapılabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyada kurduğunuz arkadaşlıklar size keyif verebilir. Yeni şeyler öğrendiğiniz insanlara olan minnetinizi göstermek için planlar yapabilirsiniz. Bugün yeni fikirler üzerinde çalışmak özgüveninizi tazeleyebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuca bağlamak için mücadele verebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakmak durumunda kalabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşamınızda kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamak için kalbinizin sesini muhakkak takip edin. İş yaşamınızda önünüz açık olacak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi adınıza adımlar atmak şu anda akıllıca olabilir. Bütçe açısından biraz düşünmek de, bunu zam istemek için uygun bir zaman haline getiriyor. Meslektaşlarınıza ne kadar ödeme yapıldığını bilmek, ne talep edeceğinize karar vermenize yardımcı olabilirken, durumunuzu farklı kılan diğer faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. Esnek bir program veya daha kolay görevler karşılığında daha az parayı kabul etmeye istekli olabilirsiniz. Pazarlığa başlamadan önce önceliklerinizi netleştirin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz ve etkileneceğiniz bir gün. Ailenizin ve dostlarınızın aykırı düşünceleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilir. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Finansal açıdan ani fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yakın çevre, kardeşler, ilişkinizde iletişim sorunları yaşanabilir. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Yakın çevrenizden aşk sizi bulabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bağlarınızı pekiştirme zamanı geldi. Bu ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmak olasılığı gündemde. Kararınız bu yöndeyse korkmayın, her şey yolunda gidecek. Son günlerde işinizde bir yoğunluk var. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 35' 29" R
Ay
Akrep
07° 57' 30" R
Merkür
Koç
16° 02' 45"
Venüs
Koç
23° 36' 21"
Mars
Balık
25° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 01' 40"
Uranüs
Boğa
22° 00' 27"
Neptün
Balık
28° 43' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 58"
Lilith
Başak
22° 40' 20"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>