Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk sadece iyi niyet ve güzel hislerle gerçekleşmeyebilir. Bazen o aşka ayıracağımız emek ve zaman da oldukça önem kazanabilir. İhmal edilecek bir sevgiliye sahip olmak yerine var olan şartları güzel bir insanla paylaşmaya açmak daha önemli olabilir.

İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz. Bazı değerlendirmelerde danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar amaçlarından da emin olmanız gerekiyor.

İşler oldukça yoğun olabilir bugün. Hafta içerisinde bitmeyen bazı şeyler hafta sonuna da sarkabilir. Bu konularda yeni bir plan ve program çıkarman gerekebilir. Bazı şeyleri doğru bir biçimde planlamak adına çaba gösterebilirsin bugün.

Sağlığını ihmal etmemelisin bugün. Sağlıklı beslenmek, bağışıklığını kuvvetli tutmak ve sıkı giyinmek... Bütün bunların bir önemi olabilir senin için. Mevsim geçişlerinde bünyeni zayıflatmamaya dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyaçlarını giderme günü olacak. Kendine ve hayatına şöyle bir bakıp nelerin eksik olduğunu gözlemleyebilirsin. Özellikle de hayat kaliteni yükseltecek şeylere para harcamak önceliğin olabilir. Bunu kendine çok görmemen gerekecek.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bundan sonra ne olabileceğine dair ipuçları olacak, ancak yüksek mevkilerdekilerin ne yapmak niyetinde olduklarına dair net ve kesin bir yön yok. Planların açıklanması için bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşullar ne olursa olsun hedefine ulaşmak için gereken motivasyonu hissediyorsun. Bugün yakın arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Son zamanlarda kendini fazla ihmal ettiğini fark edebilirsin. Bu durum manevi duygulara daha çok önem vermen gerektiğini hatırlatırken, ailenle olan diyaloglarına da yansıyacak.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili konularda kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkilerden, kadın otorite figürlerinden destekler almak işinizi kolaylaştırabilir. Sevgi dolu ve yardımsever bir izlenim bırakmak isterken suistimale ya da mantığınızı kullanmaya engel bir oluşturmamalısınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında belirsizlikler yüzünden kafanız karışabilir. Öğle sonrasında ailevi işlerde yeni adımlar atabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda olaylara alınganlık göstermemeniz oldukça önemli olacak zira partneriniz yanlış anlaşılma halinden bunalabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeye yeni bir açıdan bakmak için zihninizi açmanın tam zamanı. Bazen aşırı geleneksel bir tavır takınıp değişimi reddedebiliyorsunuz. Hatta bazen de biraz inatçısınız! Bugün ihtimalleri görmenizi engelleyen egonuzu ya da korkunuzu salın gitsin. Arkadaş grubunuzda, devam eden bir projeye yeni bir soluk getirebilecek biri olabilir. Söyleyeceklerine kulak verin ve onu başınızdan savmayın.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızın sizden bir şeyler sakladığından şüphelenebilirsiniz. Bu gizlilik havası kesinlikle garip ve rahatsız edici bir atmosfer yaratabilir. Diğer kişinin neyi paylaşmayı seçtiğini kontrol edemeseniz de, kendinizi konuşmak için güvenli bir kişi yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Duymak istemediğiniz bir şey söylendiğinde nasıl tepki verdiğinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İnsanları hayal kırıklığına uğratmanın cesaret gerektirdiğini kabul edin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili planlarınızı sakin bir şekilde uygulayın.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili önemli ve güçlü kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi duygusal olarak daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Kardeşler, yakın çevreniz, seyahat, eğitim konularında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk sizi yakın çevrenizden bulabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 30' 37" R
Ay
Akrep
06° 56' 20" R
Merkür
Koç
16° 03' 17"
Venüs
Koç
23° 30' 11"
Mars
Balık
25° 01' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 42"
Satürn
Balık
16° 01' 12"
Uranüs
Boğa
22° 00' 11"
Neptün
Balık
28° 43' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 41"
Lilith
Başak
22° 39' 46"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>