Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kariyer Odaklısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşkta değişim zamanı! Kötünün hayatından gittiğini, iyinin ise koşarak geldiğini görebilirsin. Eğer sevdiğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşandıysa son haftalarda, bugün aranızda çok daha yapıcı iletişimler baş gösterebilir.

İş ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız vardı. Düzensizlik siziyapamaz hale getirmişti. Şimdi operasyonun ikinci kısmına geçebilirsiniz.

İş konularında içine sinmeyen şeyleri sonlandırabilme kuvvetine erişebilirsin. Aynı şey parasal konularda da kendini gösterebilir. Sürekli seni meşgul eden masraflardan kaçınmak, gereksiz masrafları kesmek seni daha memnun edecek bugün.

Nefes egzersizleri ve esneme hareketleri genel olarak kan dolaşımını artırmak için sana fayda edebilir. Özellikle de güne başladıktan sonra yapacağın esneme hareketlerinin etkisini daha baskın bir biçimde görebilirsin. Bu konuları öğrenmek iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son üç haftanın analizini yapacak bir noktaya gelebilirsin. Gezegendeki değişimler seni bir şeyleri gözlemlemeye itebilir. Bir sürecin sonlandığını ve yeni bir süreçten önce kendini toparlamanın önemini görebilirsin. Bugün biraz daha gözleme dayalı geçebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs, bugün haritanızın iletişim alanında Merkür ile güçlerini birleştiriyor, bu nedenle gevezelik armağanı ile kutsanmış olacaksınız. Hem özel hayatınızda hem de işinizde başarıya giden yolda tatlı tatlı konuşabilirsiniz, ancak gerçekleştirebileceğinizden fazlasını vaat etmeyin.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde tecrübeli bir isim sana mesleğin ile alakalı önemli ipuçları verebilir. Tek yapman gereken ipe asılmak. Uzun zamandır haber alamadığın bir arkadaşın ile ilgili şaşırtıcı haberler duyabilirsin. Bu durum başka bir arkadaşınla aranızda bir dedikoduya dönebilir! İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerinde olumlu gelişmeler söz konusu.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalma korkusu sizi yanlış arkadaşlıklara götürebilir. İlişkilerinize katkılarınızı önemsediğiniz kadar çevrenizin size katkılarını düşünmelisiniz. Hayatta en çok istediğiniz şeyler doğrultusunda planlar yapmak ve uygulamak için ideal bir gündesiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca geleceğiniz hakkında yeni kararlar alabilir, kendinizi gelecek planlarınıza kaptırabilirsiniz. Yeni meşguliyetler edinmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınızla buluşmak keyif verebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaş gruplarına girmek isteyebilirsiniz. Kişisel planlarınızdaki değişiklikler ise canınızı sıkabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eğer yolculuk yapmak istiyorsanız, taşınma niyetiniz varsa ya daseyahati gerçekleştirecekseniz oldukça uygun bir gündesiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne kadar tek başına kalmak istesen de karşılaşacağın olaylar tek başına kalmanı engelleyebilir. İnsanlarla birlikte hareket etmek zorunda kalmak seni üzmemeli. Yapılması gerekeni yapıp kalan zamanı kendini için kullanmak mümkün.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnce bir şekilde itilip kakılmış hissediyor olabilirsiniz ve belki de bu tamamen karşınızdaki kişinin suçu değildir. Belki de bilmedikleri her ne yapıyorlarsa, sizin yetiştirilme tarzınızdan veya geçmişinizden kaynaklanan kaygıları tetikliyor. Bu kişiyle halihazırda yakın bir ilişkiniz varsa, onlara nasıl hissettiğinizi söylemek aranızdaki bağı güçlendirebilir. Ayrıca, yalnızca sesinizin duyulması bile muhtemelen size çok yardımcı olacaktır! Aksi takdirde, günlük tutmak veya güvenilir bir danışmana güvenmek, sonraki adımlarınızla ilgili akıllıca kararlar almanıza yardımcı olabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Çocuklarınızın sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim konularında yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; yakın çevre, kardeşler, seyahat, eğitim, iletişim konuları hayatınızda ön plana çıkabilir. Bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine gündeme gelebilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili aradığınız destek ummadığınız birinden gelecek. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olmanız gerekiyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>