Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özgüvenin Yerinde Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk konusunda daha şanslı bir gününde olabilirsin bugün. Sevdiğin kişiyle daha iyi anlaşabilirsin. Birlikte daha yapıcı iletişimlere girebilirsiniz. O kişiye öncelik vermen bir şeyleri daha net görmeni de sağlayabilir.

Bugün ne kadar güçlü olduğunuza şaşıracaksınız! Siz yetkili bir kadınsınız! Bazı 'maço"arkadaşınız sergileyeceğiniz otokontrol ve özgüven karşısında alt olacaklar. Sanki artık hiçbir şeyden korkmuyor gibisiniz. Şaşırtıcı değil! Sizi engelleyen sıkıntılardan kurtulduktan sonra, enerjiniz patlayacak!

Çevrendeki insanlara destek olmak maddi açıdan daha önemli olabilir. Sadece kendi bütçeni değil, çevrendeki insanların da bütçesini düşünebilirsin. İnsanlara destek olmak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir.

Baş ağrılarına karşı önlemler alabilmen gerekebilir. Ağrının başladığını hissettiğin anda bir şeyler yapman gerekebilir. Bu konularda doktorlardan tavsiye almak çok daha iyi olabilir. Ancak o zamana kadar bolca sıvı tüketmek de önemli bir başlangıç olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikirler üretebileceğin bir gündesin bugün. Yaratıcı fikirlere odaklanmak hemkonularında hem de sosyal konularda çok daha iyi şeyler elde etmene vesile olabilir. Bugün elini attığın her bir konuda kendi yolunu çizebileceksin. Bu enerjinin peşine düşmelisin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki sorumluluklarını ihmal ediyor olabilirsin. Üstlerin bu konuda seni tenkit edebilir. Hayatını düzene sokmak için karşına çıkabilecek fırsatları değerlendirmek, özgüvenini yerine getirecek. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, yeniarayışına girebilirsin. Uzun süredir devam eden ilişkin varsa, evlilik fikri aklında yatmaya başlayabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışırken hem kendinizde hem de çevrenizde bir baskı oluşturabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bu tarz durumlara mahal vermek sizi her yönden eksiye düşürebilir. Tutumlarınızı düzenleyin ve gücünüzü doğru bir emek için kullanın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinizde yüksek konsantrasyon içinde olacaksınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda daha somut ve sizi değişime uğratacak adımlar atmanın zamanı geldi. Bu yüzden tecrübeleriniz ile adımlarınızı sağlamlaştırabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailen ve arkadaşların için adeta bir iyilik meleği gibisin! İnsanları motive etmek, onlarla beraber dışarı çıkıp eğlenmek ve hayata dair heyecanınızı onlara göstermek sizin elinizde. Bugün siziyle yolu kesişecek herkes çok şanslı. Dünyanız neşeyle, yaratıcılık ve gülümsemeyle kaplı. Etrafınızdakilere için gerçek bir ilham kaynağısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen en yüksek ideallerinize olan bağlılığınız konusunda tutkulusunuz. Kendinize karşı dürüstlük önemlidir. Görüşlerinizi uygulamaya koymak için günlük yaşamınızda istikrardan ne kadar ödün vermeye istekli olduğunuzu derinlemesine düşünün. Dünyada görmek istediğin değişim olmak sizi gururlandırsa da, başka ihtiyaçlarınızın olmasında sorun yok. Rahatınızın da önemli olduğunu anlayacak kadar kendinize değer verin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabileceğiniz konular olabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Bel bölgesi rahatsızlarına dikkat etmelisiniz. Ev ve ailenizdeki sorumluluklar üzerinizde duygusal baskıya sebep olabilir. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra maddi kaynaklar, para konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 11" R
Ay
Başak
13° 47' 05"
Merkür
Koç
17° 21' 32"
Venüs
Koç
18° 00' 51"
Mars
Balık
21° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 20"
Satürn
Balık
15° 35' 26"
Uranüs
Boğa
21° 45' 22"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 11"
Lilith
Başak
22° 10' 09"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>