Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beslenmene Dikkat Edeceksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşkta bir şeyler seni zorlayabilir. Bu tür durumlarda neler olup bittiğini gözlemlemek daha iyi olabilir. Aşkta yanlış hareket etmemek için biraz daha yavaşlatabilirsin bazı şeyleri.

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

İş konularında taraf tutmaman en iyisi bugün. Eğer iki farklı tarafın seni kendi yanlarına çekmek gibi bir durumu olursa bu işte en çok zarar eden sen olabilirsin. Bağımsız kalmak ve insanların gerginliğine katılmamak önem isteyebilir.

Çevrendeki insanların stres seviyelerini sana yansıtmalarına izin vermemen gerekecek. Psikolojik olarak kendini bir korumaya alman gerekebilir. Daha sağlıklı kararlar alabilmek adına kendini biraz geri çekebilir, başkalarının negatifliğinden uzak durabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende sana kötü davranan insanlar varsa, kendi hakkının peşine düşmelisin. İnsanların sana kötü davranmasına izin vermemen gerekecek. Önemli noktalarda doğru sınırları çizmeyi bilmelisin bugün.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın iletişim alanındaki kozmik aktivite, önümüzdeki birkaç gün içinde kendiniz için söyleyecek çok şeyiniz olacağı anlamına geliyor ve bu iyi. Fikirlerinizi çok uzun süre kendinize sakladınız, şimdi onları çatılardan haykırın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dengeli beslenmek konusunda daha dikkatli hareket edeceksin. Spor niyeti ile yaptığın kısa yürüyüşler fit görünümünü korumana destek olacak. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, evliliğin hakkında konuşmalar gerçekleştirenlere karşı tavrını belli edeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu anlayacağın gelişmeler yaşanabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya ve dış işlerinizle ilgili konularda önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Duygusal ve sanal etkileşimler motivasyonunuzu arttırdığı gibi hayatınıza yeni insanları dahil etmeniz kolaylaşacaktır. Devletle ilgili konularda beklentileriniz gerçek olabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla sorunla boğuşmanız gerekebilir, aldığınız kararları istikrarla sürdürürken sağlığınızla problem yaşamadan yumuşak geçişler yapmanızda fayda var.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yıldızlar size bir gelişim fırsatı biriktiriyor. Geçtiğimiz birkaç hafta, yapacak pek çok işiniz vardı. Fakat şimdi yalnızca yapacak çok şeyiniz yok, aynı zamanda hedeflerinizie ulaşmak için çabalarınızı doğru biçimde kanalize etmeniz önemli. Herhangi bir hata yapmamanız için tüm imkanlar elinizde. Bu yüzden sıranızı alın ve ışıldayın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahatlığa duyulan özlem ve hayattaki küçük, basit zevkler bugün inisiyatifinizi sekteye uğratabilir. Şu an için kariyer dünyasından çekilmeye karar verdiniz mi? Ya da belki de sadece meslektaşlarınızdaki heves eksikliği yüzünden cesaretiniz kırıldı. Her halükarda bugün evde kalıp dinlenmek için güzel bir gün olabilir. Dinlenip tazelendikten sonra bazı sorunlar eskisi kadar büyük olmayabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.Şanslı numaralarınız neler?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üzerinizde yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri var. Özel hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizin düzgün gitmesinin tek koşulu sizin geçmişten tamamen kopmanız. Son günlerde işinizle ilgili sorumluluklarınız yüzünden başınız dertte. Hissettiklerinizde haklısınız ama bugün ne kadar derin düşünürseniz o kadar çıkmaza girebilir ve çözüm bulmakta, karar vermekte o kadar zorlanırsınız. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 03" R
Ay
Akrep
22° 53' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 43"
Mars
Balık
26° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 37"
Satürn
Balık
16° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 09"
Lilith
Başak
22° 48' 22"
True Node
Koç
15° 35' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>