Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duyguların Gizleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkta bir şeyleri kıskançlık noktasına getirmemeye özen göstermelisin. Karşı tarafı suçlayıcı hareketler, aranızda bir şeylerin kırılmasına sebep olabilir. Ani tepkiler vermekten kaçınmak bugün senin için daha iyi olabilir.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz.

Bugün bir süredir ilgilenmekten kaçındığın sorumluluklara odaklanabilirsin. Tamire gitmesi gereken eşyalar için ustalar bulmak, değişmesi gereken eşyalar için yenilerini araştırıp onlara para ayırmak gibi meseleler daha fazla gündemde olabilir.

Gün içerisinde biraz yorulman olası. Ancak bu yorgunluğu aşabilecek bir fırsat da elde edebilirsin. Günün sonunda yeteri kadar dinlenebilmen sana çok iyi gelebilir. Uyku düzenine odaklanmak adına biraz daha çaba gösterebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel şeylere odaklanmak isterken para engeline takılabilirsin. Bir şeylerde daha ölçülü davranman beklenebilir ve bu da isteklerinle arana bir ket vurabilir. Eğer planlı ve dikkatli olursan bu engeller geçici olabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde, yalnızca kendi çabalarınızdan değil, aynı zamanda güçlü arkadaşlarınızın himayesinden de iyi şanslar yolunuza çıkacak. İzini bırakabileceğin ve herkesin senin yalnızca en iyi yanını gördüğünden emin olabileceğin bir dünyaya adım at.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki konusunda duygularını çoğunlukla saklıyor olman karşı taraf açısından yanlış anlaşılabilir. Kendini ifade etmekte zorlanıyorsun. Planladığın kısa tatille ilgili alışveriş yapman söz konusu olabilir. Gün sonunda gereğinden fazla harcama yaptığını fark edebilirsin. Bugün aynı zamanda arkadaşınla yapacağın konuşmalarda ön plana çıkabilirsin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yazılı işler, görüşmeler, devlette bekleyen evraklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Beklediğinize değecek gelişmeler olabilir. Araç alım satım ve kullanımıyla ilgili konularda dürtüsel hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuca bağlamak için mücadele verebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakmak durumunda kalabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit kalmak yerine hayatın bir miktar sizi savurmasına izin verin böylelikle ilhamınız ve mutluluğunuz artacaktır. Maddi konularda bereketleneceksiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizden uzakta yaşayan birisinden üzücü bir telefon ya da e-mail alabilirsiniz. Çılgına dönmeden önce olayları tüm gerçekliği ile kavradığınızdan emin olun. Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir! Yaşadığınız çevreden taşınan insanların koşuşturmasına tanık olabilirsiniz. Durum böyleyken okumaya konsantre olmakta güçlük çekebilirsiniz. Belki bir ara vermek sizi için çok daha iyi olacaktır. Günün geri kalanı için oradan uzaklaşın.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanları daha iyi tanımak çok eğlenceli olabilir. Rastgele verimli konuşmalar başlatmak için donanımlısınız. Para konusuna girerken muhtemelen dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın. Bu konuda sandığınızdan daha hassas olabilirsiniz, bu da başkalarının sizi gücendirmesini kolaylaştırır. Bunun için dayanağınız varsa, peşine düşmeye değer yeni bir fikir duyabilirsiniz!

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılarınız çok önemli. Bazı kişilerin davranışları canınızı sıkabilir. Olaylara fazla takılmayın. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında size destek verecek ve siz de istemeseniz de olumlu etkileneceksiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; yakın çevre, eğitim, seyahat, aşk, sosyal medya gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza ve çalışma arkadaşlarınızla iletişime dikkat etmelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir aşka yelken açtıysanız bu sizin hayatınızın aşkı olabilir. Başka biri gibi davranmayın. Kendiniz olun aşkınız sizi mutlu edecek. İş yerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi riskli davranışlara yöneltmemeli. Yaşanan birçok sorunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 56" R
Ay
Başak
08° 17' 41"
Merkür
Koç
17° 35' 01"
Venüs
Koç
17° 26' 25"
Mars
Balık
21° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 57"
Satürn
Balık
15° 32' 41"
Uranüs
Boğa
21° 43' 51"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 33"
Lilith
Başak
22° 07' 03"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>