Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eksikleri Kapatacaksın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün aşk için doğru bir gün olmayabilir. Her ne kadar hisler orada bir yerde olsa da bugünün etkisi seni biraz negatif düşünmeye itebilir. Büyük adımlar atmak yerine kendini biraz geri çekmeyi düşünebilirsin.

Disiplinli ve programlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz. üzerinde çalıştığınız konuları iyi değerlendireceksiniz ve doğru kararlar verebileceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız.

Maddi açıdan aldığın kararlara uymak isterken çevrendeki insanların kendi kafalarına göre hareket etmesi seni biraz zorlayabilir. İş ortamlarında senin kararlarına uymadan hareket edenler sana sıkıntı çıkarabilir. Tepki verirken dikkatli olmanda fayda var.

Gerginlik ve stres seni biraz zorlayabilir bugün. O yüzden gün içerisinde olabildiğince kendinle baş başa kalman gerekecek. Zihinsel olarak kendini daha rahat hissedebilmek için öfkeden uzaklaşmak, meditasyona odaklanmak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak daha da kuvvetli hissedeceğin bir gün olabilir bugün. Tek elle araba kaldır deseler bunu yapacak gücün olabilir. Ancak yine de kendini bu enerjiye kaptırıp fazla hırpalamamaya dikkat etmen gerekecek. Kontrollü davranmanda fayda var.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sevdiklerinize karşı olan sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda sorunlar yaşayabilir ve bu durumdan dolayı kendinizi suçlayabilirsiniz. Bu şartlar altında sakin bir ruh haliyle adım atmaya karar verebilirsiniz. Geri çekilin ve duruma karşı objektif olun.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının arasında kaybolmuş hissedebilirsin. İlişkinde yaşadığın iniş çıkışlı durumu aşmaya çalışıyorsun. Geçmiş projelerini gözden geçirecek ve eksiklerini kapatmak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilinin söylediklerine kulak vermeni tavsiye ederim.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi içinize dönerken hayata ve hayatınızdaki insanlara tamamen kayıtsız kalmamalısınız. İhtiyaç sahibi kişiler,gereği size ulaşmak isteyen kişiler olduğunda daha profesyonel ve mantıklı düşünmenizde fayda var. Birleştirici ve düzenleyici gücünüzü doğru yönde kullanın.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissettirecek kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat etmeniz gerekebilir. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın ve iletişimde olduğunuz insanlara dikkat edin.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin beklediği ilginin son derece farkında olarak hareket etmeniz hatta hafif bir manipülasyon uygulama tekniklerine geçme niyetiniz bir gerçek.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaybedecek neyiniz var? Gezegenler sizi eski inançlarınızda kurtulmanız için, meyvelerini düşürmeye çalıştığı bir ağaç gibi yeni inançlara ve gelişmelere yer açmak için sallıyor. Bir zamanlar adınız gibi emin olduğunuz konularda şimdi yalnızca şüpheleriniz var. Gerçekleşebilecek en kötü ihtimali düşünürken, tutkuyla bağlı olduğunuz şeylerin aslında o denli önemli olmadığını fark etmenin size faydası dokunabilir. Eski defterleri kapatıp yepyeni bir sayfa açmanın zamanı geldi.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Almayı beklediğiniz parayı tahmin etmek, sizi iddialı miktardaüstlenmeye zorluyor olabilir. Meydan okuma sizi heyecanlandırabilir, ancak ilerlemek için tek şansınızın bu olması gerekmediğini unutmayın. Başkalarına neye ihtiyacınız olduğunu söylemenin yolunu kolaylaştırabilir. Kendinizi sağlama beceriniz önemli olsa da, ağırlığınızdan fazlasını çektiğinizi bilmek ve kabul edebilmek de önemlidir.

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Ancak davranışlar konusunda uçuk tavırlar içine girebilir veya aşkınızla ilgili fazla hayale kapılabilirsiniz. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, aşk, sosyal medya gibi konular bugün gündeminize gelebilir. Seyahatte, eğitimde tartışmalara açıksınız. Özellikle de trafikte bugün öğle saatlerinde dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Çalışma hayatınızda, gündelik işler, evcil hayvanlarınızla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ama bu durum geçici olacak.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda her şey mükemmel gidiyor. Sevgilinizle aranızda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, gelecek için önemli kararlar almanız an meselesi. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıp duruyor. Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya yön vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız çok zarar verici olabilir. Maddi menfaatlerinizi korumalısınız. Para konularında kandırılmamaya dikkat edin.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 08' 20" R
Ay
Akrep
14° 52' 28" R
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
24° 17' 57"
Mars
Balık
25° 31' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 39"
Satürn
Balık
16° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 02' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 55"
Lilith
Başak
22° 44' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>